Şimdi Ara

Tarihi zafer: Avrupa, Microsoft’un devasa Activision satın alımını onayladı! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
1
Favori
4.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • intercityfirm1895 kullanıcısına yanıt

    Firma fanatiği denen adam fanboy değil sizin gibi, doğruları söyleyen çıkınca niye bu kadar geriliyorsunuz :D


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • intercityfirm1895 kullanıcısına yanıt

    10 yıldır Xbox kullanıyorum ve Hi-Fi Rush Xbox Game Studios etiketiyle çıkan en kötü oyunlardan biri. Tango'nun önceki işlerine kıyasla iyi ama Xbox kalitesinin çoook altında, hatta en kötü Xbox exclusiveleri içine çok rahatça girer kaliteden anladığını sanan kalite düşmanı arkadaşım.

    Oyun maaliyetleri artıyor siz sanıyorsunuz Sony keyfinden belli markalara tutuldu, her markasının dizisini cartını curtunu yapıyor. Esas sürdürülebilir olmayan Sony'nin tüm tüketim ürünlerine ulaşımın ucuzlaştığı bu devirde 70 dolarlık oyun inadı kii o da vazgeçecek bir noktadan sonra.

    Siz streaming olayının nasıl bir devrim.olduğunu kabullenmek istemeyen köhnemiş zihniyetsiniz. Her streaming servisin senelik bütçesini bir kurcalayın, Xbox Game Pass Day One sistemi sadece oyun sektörü için değil tüm eğlence sektörü için en önemli olaylardan biri... Neyse pscilerle tartışmak boş, sizin de sonunuz geldi ben 20 yıldır sizin saçmalamalarınızı dinledim ki artık bitiyor, kıvranmanın bir anlamı yok. Cod gidince PS bitiyor diyen o her dediğine inandığınız Jim Cryan bu arada.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FCABC091A -- 15 Mayıs 2023; 22:57:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • İlk cümlenden oyundan zerre anlamadığını, Hack\Slash oyunu beceremediğini belli ettin. Gerisini okumaya değer bulmadım sağlıcakla.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu satın almanın Türkiye ayağı nasıl olacak arkadaşlar? Herhangi bir kurumumuzun Activision Blizzard ile bir görüşmesi var mı yoksa bu olay direkt olarak bize gelecek mi? Can Sungur bir görüşme var gibi bişey söyledi diye hatırlıyorum.

  • Akhenaton1990 kullanıcısına yanıt

    Olmadığımız masa yok çok şükür Rekabet Kurumu - Detay

  • Bethesda'yı aldıktan sonra gördük. Microsoft oyun işini beceremiyor.

  • lextor L kullanıcısına yanıt

    Tam olarak neyi gördük? Bir oyunun kötü çıkması diğer oyunlarında kötü çıkacağını mı gösteriyor?

  • MS mahvedeceği yeni bir şirket daha aldı.

  • A.MORG4N kullanıcısına yanıt

    Ne yazık ki evet. Microsoft şuan ürün ve para odaklı bir şirket. Sony ve Nintendo ise eğlence odaklı. Bu sebeple yeni oyunlarda pek ümidim yok.

  • lextor L kullanıcısına yanıt

    Oyunların size hitap etmemesi kötü oldukları anlamına gelmez. Bugün bu forumda özellikle Ps yandaşlarının salladığı Grounded'i bile on milyonlarca insan oynuyor. Bence biraz eğlenmeye bakın biraz multiplayer takılın diğer platformlarda alamadığınız güzel bir tat alacaksınız. Eminim çoğu Xbox oyununu da ya kısa oynamışsınız ya da oynamamışsınızdır.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.MORG4N -- 16 Mayıs 2023; 11:30:34 >
  • Sony'nin gıcıklık yapması daha doğrusu ses çıkarması tabi bir şey, öyle lebe lübe oturamayacaklar, çünkü bu satın alma yüzünden satılan XXX firmasının iyi oyunlarının muadilleri yaptırmak yada doğrudan kendi oyun stüdyolarına yaptırtmak zorunda.

    MS'un satın aldığı her firmayı hafiflettiğini ve bir şekilde çoğunun da içini boşalttığını görüp tecrübe ettik dert edilecek bir şey yok bence. SONY fazla ses çıkarmadan işine odaklansın yoluna baksın.

  • Bizim memleket için çok güzel bir haber tüm onayların kısa zamanda verilmesini dilerim. Rekabet açısından çok çok önemli bir haber Sony'e agresif kampanyalar ve ya servisler yapmaya itebilir. İki konsolu da kullanan biri olarak ayrı ayrı avantajları ve dezavantajları var günün sonunda kazanan Türk oyuncusu olsun.

  • PS kullanıcısı olarak aşırı sevindiğim haber, rekabet benim işime gelir. Sony şimdi çok daha fazla bonkör olmak zorunda kalacak bu da benim işime yarar. Teşekkürler Microsoft

    Bu olaylara ağlayan PS kullanıcılarını ya da PS bir şey yaptımı ağlayan Xbox kullanıcılarını da hayatım boyunca hiç anlamam. Sanırsın hepsinin hisseleri var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • A.MORG4N kullanıcısına yanıt

    Azizim hangi mesajımda şu oyun kötü demişim? Bana bir yazar mısın lütfen?


    Sadece Microsoft u eleştirdim.

    Para odaklı şirket oldukları için asla oyun sektöründe büyüyemeyecek bu gidişle. Benim gözüm eski Microsoft u arıyor açıkçası. Yine sadece multiplayer odaklı cod yaptırırlar al sana oyun.


    Ben multiplayer oyuncu değilim ayrıca. Hikaye sunsunlar yeter. Şirketleri körü körüne savunmanın bir manası yok.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • brnbry kullanıcısına yanıt
    Gamepase gelir mi diablo4?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Streaming devrimsel bir yenilikten ziyade artık zaruri bir şey olmaya doğru da gidiyor açıkçası. PS5 ve Xbox Series X'in boyutları, enerji tüketimi ortada. Nvidia'nın - Amd'nin yeni çok daha güçlü kartlarının güç tüketimi de ortada. Verimlilik artışı, iyileştirme, güç tüketimini azaltma alanında ilerleme hızı performansın - donanımın kas gücünün ve enerji tüketiminin çok gerisinde kalıyor ve kalmakta zorunda.


    Haliyle hızlı akan günümüz dünyasında, bir konsol alayım 5-10 yıl kafam rahat kullanayım olayı gitikçe imkansızlaşıyor. Şuanki PS5 ve Xbox Series X'de 8K TV'ler bir şekilde üretim maliyetinde bir düşüş ile 4K'lar gibi piyasada istemesende almak zorunda olacağın bir şey olduğunda cortlayacaklar.

  • rekabet iyidir ve bence güzel oldu. ps kendine çeki düzen verir artık.

  • Şurada Activision pohpohlaması yapıp Microsoft'un şirketin içini boşaltacağını düşünen insanlar. Ne dünyadan haberleri var ne de firmalarda olup bitenden. Blizzard en son taciz olayları ve satış olaylarının düşmesi nedeniyle dipleri oynuyordu. Keyfi olarak mı Microsoft un alımı söz konusu. Sanki Blizzard'ın eski halinden eser kalmış gibi konuşanlar var. Şu foruma arada bir gireyim diyorum ama yüksek mesajı olan insanların birbirine destek çıktığı zırcahil bir platforma dönmüş. Sony de olmayan oyunları pc siz konsolda keyfi rahat rahat oynayıp bol oyun galerisi olsun diye Xbox u tercih ediyor çoğu insan.

  • Anlaşma geçince gelir.

  • Gelir

  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.