Şimdi Ara

TARİHİN EN KÖTÜ İSS’İ SUPERONLINE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba. 19 ekimde superonline müşteri hizmetlerini arayıp 200 mbit internet için kayıt oluşturdum. Kayıt oluşturmadan önce apartmana broşür bırakan bir satışçı ile görüşmüştüm ve kendisi apartmanda fiber kutusu olmadığını, apartman sahibinin konulmasına izin vermediğini ve yan binadan bir kablo çekileceğini söylemişti. Ben de başvuru esnasında müşteri hizmetlerine durumu aktardım ve bana defalarca kutunun olduğunu ilettiler. Ben de kayıt oluşturduktan sonra kullandığım türkneti iptal ettim. Bir sonraki gün superonline kurulum ekipleri geldi ve satışçının söylediği gibi bir kablo çekme işlemi olmadığını, kutu takılması gerektiğini söyledi. Kutunun da 1-2 güne takılacağını iletti. Ardından tekrar bayi ile görüştüğümde ise kutunun bir abone için takılmayacağını, ayrıca 1-2 gün değil 1-3 ay gibi bir süre sürdüğünü iletti. Şu anda internetsiz kaldım bu kendini bilmez iss yüzünden. Tercih etmeden önce mutlaka çok dikkat etmelisiniz. Çünkü telefondaki müşteri hizmetleri bile ne sattığını bilmiyor. Teknisyenler ise sizi anlamamak için diretiyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Hocam bu gibi durumların yaşanmaması için bağlantı yapılmadan aboneliğinizi iptal etmemeliydiniz, misal izmire taşındığımız da kesinti yaşamamak için izmirdeki evimize yeni bir başvuru yaptım, istanbuldaki evimizdeki interneti dondurmuştum. Bize de superonline alt yapısı gelecek çalışmaları durdurmazlarsa :)

  • Geçmiş olsun talihsizlik olmuş. Yalnız şu var ki Superonline ile telefonda konuştuktan hemen o anda diğer interneti kapatmak sizin hatanız maalesef. İntenet sizin için önemliyse sağlamcı davranıp yenisi bağlanana kadar eskisini kullanmaya gayet devam edebilirdiniz. Sonuçta iki bağlantı farklı altyapı üzerinden geliyor. Diğerinin bu süre içinde aktif olmasının bir mahsuru olmazdı. Nasreddin Hoca'nın hırsızın hiç mi suçu yok hikayesindeki gibi bir olay... Yine de suçun büyüğü Superonline'da tabii...

  • apartman sahibi , apartmandaki tüm dairelerin sahibimi

  • 0ldskool kullanıcısına yanıt

    Ek olarak bu yaşanılan deneyim tuketici.btk.gov.tr adresine anlatılabilir.

  • hata sende hiç dövünme

  • bende bir konu açacağım

    Konu başlığı :


    Balıklara sakın güvenmeyin yarı yolda kalırsınız


    Bende geçen bir kişiyle anlaştım balık tutup satacaktım kilosunu 50TL den anlaştık lakin balık tutamadım ve balık satacağım adama rezil oldum .

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.