Şimdi Ara

tarım ekonomisi mi işletmemi yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
8.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar işletmenin puanı tarım ekonomisinden daha yüksek.Ama tarım ekonomiside ziraat mühendisliği ünvanı alıyosun ne yapsam karar vremedim bide iktisat var tabi



  • "Ziraat Mühendisi" bir işe yaramaz. Bomboş adamlar olur bunlar, bir işe de yaramaz geneli. Bırak geç oku güzel güzel işletme iktisat.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Laurent

    "Ziraat Mühendisi" bir işe yaramaz. Bomboş adamlar olur bunlar, bir işe de yaramaz geneli. Bırak geç oku güzel güzel işletme iktisat.


    sen çok dolu bi adama benziyosun (!)
  • Mrb Konuyu Görünce Bende Üye Olup Bişeyler Yazmak İstedim . Bende Bu Yıl tercih Verecem . Ve Bende Tarım Ekonomisi ve iktisat işletme düşünüyorum . Tarım Ekonomisini Arastırdım Biraz Zeynep inde dedigi gibi ziraat müh sayılacaz ama tarım ekonomisi kısmından alım çok az galiba . daha çok toprak , bahçe , zootekni vs bölümler gözde durumda . O yüzden bi kararsızlık aldı gidiyo bende . Tarım Ekonomisi Mezunlarını Bulup Mesaj Bile Attım yani ama cevap Alamadım daha :)
  • Arkadaslar devlet maksatlı olarak tarımı öldürüyor. Savaştan cıktıgımız yokluk kıtlık yıllarında bile şekerimizi kendimizi üretirken simdi ithal ediyoruz. Artık fabrikaya ürün veren çiftçi sayısı cok az. Tarımla ugrasan ciftiler artık hayvanlarının yem ihtiyacını karsılamak icin yapıyor bunu. Böyle bir ortamda tarım ekonomisinin icinde bulunmak ne kadar mantıklı bilemem. Ama sıradan bir üniversitede işletme okumak ile acıktan okumak arasında bir fark yok. Ben sizin yerinizde olsam, madem tarım ekonomisini kafaya taktınız onu tercih edin. Seneye de sınava tekrar girip acıktan işletme yazın. 2 diploma elinde olur. Veya hic bunlara bulasmam direk iktisat yazarım
  • Aynen bende öyle düşünüyorum . Adana Çukurova Tarım Ekonomisi Tercih Edecem Bidahaki Yıl Açıktan İktisat Okurum . Zaten Hiç Bir Farkı Yok Açıktan Okumakla Örgün Arasında .
  • DEĞERLİ ARKADAŞLAR, BURADA HERKES KAFASINDAN BİR ŞEYLER UYDURUP YAZIYOR. YOK EFENDİM ZORMUŞ YOK ŞÖYLEYMİŞ YOK BÖYLEYMİŞ DİYE KAFA KARIŞTIRIYORLAR. BEN TARIM EKONOMİSİ OKUYORUM ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİNDE… ARKADAŞLAR EŞİT AĞIRLIK ÇIKIŞLI OLDUĞUMUZ İÇİN FİZİK KİMYA BİYOLOJİ ( BİTKİ BİYOLOJİSİ ) GİBİ DERSLER ZORLUYOR AMA BİR ŞEKİLDE VERİYORSUNUZ ONLARI DA… MEZUN OLUNCA MÜHENDİS OLACAKSINIZ BIRAKIN DA BİRAZ ZORLUĞU OLSUN SEVGİLİ ARKADAŞLAR… BEN 2010 GİRİŞLİYİM VE SENE KAYBI YAŞAMADAN ŞUAN 4. SINIFA GEÇTİM. UZATSANIZ DAHİ MAKSİMUM 1 SENE UZATIRSINIZ VE MÜHENDİS OLACAĞINIZ İÇİN 1 SENENİN ÇOK FAZLA HÜKÜMÜ YOK DİYE DÜŞÜNÜYORUM. İ.İ.B.F DERSLERİNİ DE GÖRÜYORSUNUZ BİR NEVİ İKTİSATÇISINIZ VE MEZUN OLDUĞUNUZDA HEM ZİRAAT MÜHENDİSİ HEM DE TARIM EKONOMİSTİ ÜNVANI ALACAKSINIZ. BEN OKUDUĞUM BÖLÜMDEN GAYET MEMNUNUM VE HERKESİ DE BU BÖLÜMDE VE ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİNDE OKUMAYA DAVET EDİYORUM. BAZI ARKADAŞLAR ATANMA DURUMUNUY SORMUŞ, SEVGİLİ ARKADAŞLAR HANGİ BÖLÜMDEN YA DA FAKÜLTEDEN MEZUN OLUNCA KPSS YE GİRMEDEN BİR İŞ SAHİBİ OLUYORSUNUZ ? ( EĞER KAMU DÜŞÜNÜYORSANIZ ) YANİ BU UFAK TEFEK ŞEYLERİ BÜYÜK BİR SORUNMUŞ GİBİ GÖSTERMEYİN BU BÖLÜME GELECEK ARKADAŞLARA DA OLUMSUZ BİR ÖN YARGIDA BULUNMAYIN. SONUÇ OLARAK TM 1 PUANI İLE GELİYORSUNUZ MEZUN OLDUĞUNUZDA BÜYÜK BİR DONANIMA SAHİP OLACAKSINIZ. SEVGİ VE SAYGILARIMI SUNARIM.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.