Şimdi Ara

Tarla Oyunları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Tarla Oyunları


    Çiftliğiniz uzaylıların istilasına uğramış durumda. Çiftlik Oyunları kategorisinin sevilen oyunlarından biri olan Çiftliğe Uzaylı İstilası oyununun orjinal adı Zaphod ve Aztec'tir. Çiftliğe Uzaylı İstilası 2 adlı bu güzel oyuna Start New Game'ye basarak başlayın. Amacınız çiftlik içerisine giren uzaylılara farenizle tıklayarak, onları tekrar gezegenlerine yollamak. Aynı zamanda çiftliğinizi uzaylıların istilasından kurtararak çiftlikteki tavukları korumanız gerekiyor.

    Çiftlik Kurma Oyunları Sıkılmadan ve eğlenerek oynayacağınızdan emin olduğumuz Çiftliğe Uzaylı İstilası 2 adlı bu güzel oyunda hızlı olmalısınız. Çünkü uzaylılar çiftliğinizi mahvetmek için uğraşıyor. Siz de bu uzaylılara geçit hakkı tanıtmamak için elinizden geldiğince uğraşacaksınız. Bu oyun çiftlik oyunları kategorisinde çok sevilmekte. Bunun nedeni oyunun sürekli güncellenmesi ve bizlerin karşısına yeni sürümleriyle çıkılması. Bu sayede biz oyuncularını sıkmadan bunaltmadan eğlendirmeyi başardılar.

    Bahçe Oyunları kategorisinin sevilen oyunlarından biri olan Çiftliğe Uzaylı İstilası 2 adlı bu güzel oyunu hemen sitemizden indirebilirsiniz. Bu sayede çok eğlenmiş ve iyi vakit geçirmiş olacaksınız.http://www.ciftlikoyunlari.com.tr







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.