Şimdi Ara

Taşınabilir, Kendinden Bataryalı PROJEKSİYON AIPTEK Türkiye'de!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Tayvan'ın Mobil Projeksiyonda Lider Markası AIPTEK Türkiye Pazarında Satışa Sunulmuştur.

    Özellikle iş dünyasında beyaz yakalılar her gün en az 4-5, hatta hafta da 20-30 kez toplantı yapıyor, bu toplantılar genellikle müşterinin ofisinde gerçekleşiyor. Ne kadar iyi bir pazarlama ve satış uzmanı olursanız olun daha çok sözlü anlatımlarla geçen bu görüşmelerde potansiyel müşterinin ürünü, hizmeti satın alması için ikna edilmesi oldukça zor. Ortaya çıkan bu durum da ürünlerinizi veya hizmetini net anlatamadığınız için “müşteri kaçırmanıza” neden oluyor.

    Görüşeceğiniz kişiye sunumunuzu mail ortamında toplantı tarihinden önce gönderseniz bile o sunumları mail ortamından bilgisayarına indirip çok az insan inceliyor.

    Aiptek Türkiye distribütörü Kavi Dış Ticaret Genel Müdürü Salih OĞUŞ Mobil projeksiyon cihazı kullanımının iş hayatında ortak iş geliştirme, ofis içinde sunum yapma, ürün ve hizmet satışı gibi konularda yapılan toplantılarda, toplantı kalitesini fark edilir şekilde arttırdığına dikkat çekiyor. Aiptek Türkiye distribütörü Kavi Dış Ticaret Genel Müdürü Salih OĞUŞ bu konuda şu açıklamalarda bulunuyor. “Mobil projeksiyon cihazlarını kullanarak ürün ve hizmetlerinizle ilgili bol bol video, görsel, info-grafik yükleyerek sesli ve görüntülü bir ortam hazırlayarak müşterilerinize olağanüstü bir sunum yapabiliyorsunuz. Kısaca mobil projeksiyon cihazlarını görüşme esnasında dilediğiniz mekanda kullanarak müşterinin gözüne ve kulağına hitap ediyorsunuz. Bu durumda ürününüzü ve hizmetinizi, anlatmak istediğiniz konuyu müşterinizin net bir şekilde idrak etmesini sağlayabildiğiniz için satışlarınızı fark edebilir derecede arttırıyor.”

    Cep Projektörü i55 Oğuşlar Group güvencesi ile Türkiye’de!..

    Dünyanın ilk ve Tek iPhone 5 için Özel Tasarlanmış Cep Projektörü i55 Oğuşlar Group bünyesinde faaliyet gösteren Kavi Dış Ticaret firması tarafından Türkiye’ye getirildi. Oldukça hafif, bir telefonunuz kadar yer kaplayan ve kullanımı kolay Cep Projektörü i55 iş hayatında bir numaralı asistanınız olmaya aday…


    İşte Cep Projektörü i55’in teknik özellikleri!

    · Yüksek kontrast (1000:1) ve DLP teknolojisi

    · 20,000 saatlik, enerji-tasarruflu RGB LED Ampuller

    · 50 ANSI lümen parlaklık ile 640 x 480 (VGA)

    · 150 cm (60”)’e kadar Ekran Boyutu

    · Dahili bataryası iPhone 5 için bir güç bankası olarak kullanılabilir

    · Uygulama olmaksızın ekranı bire bir yansıtır. Apple lightining AV adaptör ile iPhone 5 / iPad 4/ iPad Mini’yi bağlayabilirsiniz.

    · Dizüstü bilgisayarlar, tabletler, DVD oynatıcıları ve diğer akıllı telefonlar ile bağlantı için HDMI-Giriş destekler .







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.