Şimdi Ara

Tasiş - Sirkeci / Fujifilm f50 150 TL - f100 150 TL (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
263
Cevap
1
Favori
21.175
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bugün sirkeciye gidecektim f50 için ama arefe diye kapalıdır diye düşündüm. Bayramdan sonraki gün gitmeyi düşünüyorum.Umarım kalmıştır.
  • Twistofface dostum sayesinde almış olduğum f50 makinam elime ulaştı. Öncelikle kendisine tekrar teşekkür ediyorum. Makinaya gelince,arkadaşlar,yıllardır iyi bir kompakt makina arayan biri olarak, imkanı olanlara sadece "alın" diyorum. İnanın piyasadaki bir çok üst seviye sayılan kompakttan, hatta bazı slr like cihazlardan bile daha iyi fotoğraf çekebiliyor diyebilirim. Özellikle makro ve yüz çekimleri muhteşem. Yüzünüzdeki sivilceden tutun da derinizdeki dokulara kadar her ayrıntıyı gösterebiliyor. Ve tüm bu çekimleri otomatik ayarlarda yaptığımı söylemem lazım. Daha manuel ayarlara giremedim. Bir kaç foto ekleyim dedim ama bir önceki sayfada verdiğim linkten örnek fotolara fazlasıyla ulaşabilirsiniz. Hatta benim çektiğimden çok daha iyi örnekler var. 150 tl ye böyle bir makina alıyorsunuz. Yerinizde olsam bir dakika bile düşünmem.

    Gördüğüm tek eksi yön olarak video çekimi çok kaliteli değil ama zaten video kamera olarak kullanmak için de pek uygun değil. CCD sensörler çabuk ısınıyor ve pili çok çabuk tüketiyor. Bunun için zaten kameram var. O yüzden benim için sorun değil.




  • acaba hala var mıdır? ve cahilliğimi mazur görün acaba anadolu yakasında satılan yer var mı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: unicornik

    acaba hala var mıdır? ve cahilliğimi mazur görün acaba anadolu yakasında satılan yer var mı

    var kardesim erenköy gümrükte mevcut bu ateşehirde bizzat gördüm f50 ve f100 modelleri sıfır kutulu ellerinde vardı nasıl gidersin orasını bilemem ama özel arabayla kolay
  • quote:

    Orijinalden alıntı: serdar1457

    quote:

    Orijinalden alıntı: unicornik

    acaba hala var mıdır? ve cahilliğimi mazur görün acaba anadolu yakasında satılan yer var mı

    var kardesim erenköy gümrükte mevcut bu ateşehirde bizzat gördüm f50 ve f100 modelleri sıfır kutulu ellerinde vardı nasıl gidersin orasını bilemem ama özel arabayla kolay

    hocam teşekkür ederim cevabın için şansa dedemler ataşehirde oturuyor trio bloklarına yakındı yanlış hatırlamıyorsam acaba bilgin varsa oralara yakın mı makinelerin satıldığı yer ve bayramda açık mıdır acaba
  • bir önceki sayfada bir yol tarifi vardı sanırım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BLUESTREAM

    Twistofface dostum sayesinde almış olduğum f50 makinam elime ulaştı. Öncelikle kendisine tekrar teşekkür ediyorum. Makinaya gelince,arkadaşlar,yıllardır iyi bir kompakt makina arayan biri olarak, imkanı olanlara sadece "alın" diyorum. İnanın piyasadaki bir çok üst seviye sayılan kompakttan, hatta bazı slr like cihazlardan bile daha iyi fotoğraf çekebiliyor diyebilirim. Özellikle makro ve yüz çekimleri muhteşem. Yüzünüzdeki sivilceden tutun da derinizdeki dokulara kadar her ayrıntıyı gösterebiliyor. Ve tüm bu çekimleri otomatik ayarlarda yaptığımı söylemem lazım. Daha manuel ayarlara giremedim. Bir kaç foto ekleyim dedim ama bir önceki sayfada verdiğim linkten örnek fotolara fazlasıyla ulaşabilirsiniz. Hatta benim çektiğimden çok daha iyi örnekler var. 150 tl ye böyle bir makina alıyorsunuz. Yerinizde olsam bir dakika bile düşünmem.

    Gördüğüm tek eksi yön olarak video çekimi çok kaliteli değil ama zaten video kamera olarak kullanmak için de pek uygun değil. CCD sensörler çabuk ısınıyor ve pili çok çabuk tüketiyor. Bunun için zaten kameram var. O yüzden benim için sorun değil.


    Ben de manuel ayarlara kısmen de olsa izin verdiği için f50 almayı düşünüyorum.Video zaten benim için önemli değil.




  • Arkadaşlar, bana f100 alabilecek varsa irtibata geçerse sevinirim.
  • arkadaşlar f100 veya 50 farketmez bende almak istiyorum ama şehir dışında oldugum için gidecek olan arkadaşlarla irtibitat sağlarsak memnun olurum.




  • BLUESTREAM kardeşim valla iştahımı kabarttın.Yarın ya da en geç perşembe ben de f50fd sahibi olacağım kısmetse.Bu arada yiğenini çektiğin fotoyu büyütünce hem makinaya hem de yiğenine maşallah dedim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lightandwithlove

    BLUESTREAM kardeşim valla iştahımı kabarttın.Yarın ya da en geç perşembe ben de f50fd sahibi olacağım kısmetse.Bu arada yiğenini çektiğin fotoyu büyütünce hem makinaya hem de yiğenine maşallah dedim.

    Sağolasın dostum. Allah nazarlardan saklasın. Özellikle yüz çekimlerinde makina çok ama çok başarılı. Aile resimleri falan çekecekler için ayrıca tavsiye ederim.
    Bu arada o resim tam çözünürükte bile değil. İnternete yüklediğim için küçültmek zorunda kaldım. Yani 12mp iken,6mp e falan denk geliyor herhalde ama onda bile detaylar çok net görünebiliyor. Alanlar çok olursa eski fuji f serisi konusunu bile tekrar canlandırabiliriz :)




  • arkadaşlar bana da f100 eğer kalmadıysa f50 alabilecek var mı?Ankaradayım
  • BLUESTREAM, fotolar 4000*3000 gözüküyor, bendeki f100 12mp de bu çözünürlükte çekiyor ama sen küçülttüm demişsin ?
  • İSTEYEN VAR İSE BEN GİDİP BAKABİLİRİM KALMIŞMI DİYE
  • Spacelord,haklısın 4000*3000. Yalnız buna ben de şaşırdım. Çünkü ben imageshack'e fotoğrafları 21 inch(1600*1200) gibi bir boyutta resize seçeneğini seçmiştim. Demekki orjinal çözünürlüğünde yüklemiş. Neyse,arkadaşlar en azından tam çözünürlükte fotoğrafların nasıl göründüğünü görmüş olurlar.
  • bu da f100 makrosu,
    başka bişey bulamadım :D

    http://www.yenilmezarmada.com/pub/DSCF0163.JPG
    http://www.yenilmezarmada.com/pub/DSCF9923.JPG



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPaCeLoRD -- 9 Kasım 2011; 1:21:17 >
  • arkadaşlar f50 ye bende talibim alıp ankaraya gönderebilecek forumdaş varsa iyi bayramlar...
  • Arkadaşlar konuya sadece göz gezdirdim istanbulda oturmaktayım bu ürünleri nereden satınalabilirim?
  • izmire kimse gelmiyor herhalde sordum soruşturdum izmire kimse gelmiyor vede gelse bile hiçbir şey unutmuyorlar kiii satılan yada satan bir firma yok anlıyacagınız gibi izmirde unutkan yokkkkk gümrükten geçende yok
    izmir de hava yok deniz yok birtek karayolları var turist yokkk
    asıl burda öngörülen izmir yokkk
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.