Şimdi Ara

Tasit Kredisi ile arac Satisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
10.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba yaklasik 35000 tl degerindeki transporterima alici cikti ancak alici yaklasik 25 bin tl sine kredi cekecegini belirtti.bunun icin benden arac ruhsat fotokopilerini istedi.isin ilginci adam sadece sahibinden.com da ilani gordu araci gelip gormeden fax cekebilirmisiniz dedi bana ruhsati.bende tereddutte kaldigimi daha araci gormeden direk aliyorum rihhsati faxlarmisiniz diyince yollamayacagimi belirttim.bunun uzeirne bikac saat sonra bana calistigi bankanin musteri temsilcisinin telefonunu ve de faxini verdi bu kisi ve madem bana guvenmiyorsunuz o zaman su bankaya su kisiye yollayabilirsiniz dedi.ben biraz mantikli buldum bu davranisi.en azindan guvenebilecegim bi kurumdan birisine yolliycam fax i.( veya sizce yollamamali miyim ? )
    asil sorunum su kredi onaylanirsa eger adam bana 10 bin tl vericek biz notere gidip satisi yapicaz ve de ben bankadan parami alicam.kanun boyle isliyor banka kredisi ile arac satisinda.internette arastirdigim da sadec bu sayfayi gordum burda ki kisi bikac sey yazmis.
    http://www.hukuki.net/showthread.php?68355-Ta%EF%BF%BD%C3%BDt-kredisi-ile-ara%C3%A7-sat%EF%BF%BD%EF%BF%BD%C3%BD
    sizce ne yapmaliyim? paranin banka hesabima gecmeden hic bir yere imza atmak istemiyorum ancak kredi ile arac satisinda atmam gerekiyormus.daha sonra eleman biz araci almadik krediyi istemiyorum vs diyip elimde ki 10 bin tl ile kalmak istemiyorum.acaba direk parayi verip alicak bir alici mi beklesem ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shafter -- 4 Mayıs 2011; 13:18:35 >







  • Direk parayı verecek alıcı zor bulursunuz genelde herkes kredi ile alıyor.
    bende kredi ile araç almıştım ama işlemleri tam hatırlayamıyorum çok uzun zaman geçti.

    Kredi çıkıp noter satışı yapıldıktan sonra istesede krediyi almaktan vaz geçemez.
    sanırım daha öncesinde banka krediyi alacak kişiden imzalı talimat alıyor ve noter satışından sonra vazgeçemez banka sizin hesabınıza parayı geçer.
  • ama önce karşı tarafın, bankadan kredi çekeceğinden(çektiğinden) emin olun...
    ayrı şehirlerde olunca biraz zor olabilir. ama krediyi veren bankayla önce görüşüp kredi evraklarını görüp, öyle notere gitmekte fayda var.

    dikkat etmek lazım...yoksa, imzayı attıktan sonra, birde bakmışsınız kredi başvurusu yok...
    elde 10.000tl ile kalakalmayın...
  • Aman arkadaşım böyle bir durumda dikkatli olun. Arabanızı kaptırısınız paranızdan da olursunuz. Benim de başıma geldi. Alıcı benden arabayı banka araç kredisi ile alacak. Aslında bankada peşin parası var ( söylediğine göre ) fakat kredi ile almak daha cazipmiş. Tamam dedim olur.Bir cuma akşama doğru banka şubesine gittik. Banka ve noterlerin kapanmasına yaklaşık 45 dk falan var. Banka çalışanları ve müdür şahsı çok iyi tanıyor ve 15 senedir çalıştığımız güveniir müşterimiz diyor. Kredi pazartesiye hazır olur dedi. Buraya kadar her şey normal. Banka şubesi benden kimliğimi ve ruhsatımı istedi. Verdim. Sonra bir takım evraklar koydular önüme bunları imzalayın dediler. Dedim bana ne. Krediyi ben çekmiyorum. Çeken imzalasın dedim. Dedim farzedin imzaladım. Sonra ne olacak dedim. Sonra notere gidip arabanın satışını verecekmişim. Banka yeni sahibi için satılmaz kaydı koyacakmış Sonra kredi çıkacakmış ve parayı benim hesabıma yatıracaklarmış. mış mış mış.....

    İyi güzel dedim. Satışı noterden yaptım. Yaptıktan sonra benim elime beş kuruş para geçmedi. Ya vatandaş satıştan sonra size gelip kredi çekmekten vazgeçerse benim paramı kim verecek dedim. Banka öle şey olmaz kişiyi 15 yıldır tanırız yamuğunu görmedik diyor. Ben de çok güzel dedim. Madem müşteriyi 15 senedir tanıyorsunuz güvenilir buluyorsunuz. Müdür sensin. İnsiyatifini kullan banka kasasından benim alacağımı ver. Paramı alayım. Notere gider satışı yaparım. İster rehin koyun ister koymayın. Müşterinin nasıl olsa pazartesi kredisi çıkar alır o parayı da kasaya koyarsınız dedim. Müdür olmaz öle şey dedi. dedim niye olmuyormuş Siz müşteriyi 15 senedir tanıyorsunuzda olmaz diyorsunuz. Ben toplamda 1 saat muhabbet etmişim neden kabul ediyorum. Siz çok akıllısınızda ben mi salağım dedim. Eğer anlattığınız şekilde araba satacaksanız ben bütün banka çalışanlarının arabasını almaya hazırım hem de piyasa fiyatının 5 milyar üstüne talibim dedim. Hadi hemen gidip noter satışı ile arabalarınızı alayım dedim. Kimsenin gıkı çıkmadı. Çıksaydı noter satışından sonra beni çoooook ararlardı uyanık geçinenler..

    Onun için gözünüzü 4 açın. Dikkatli olun. Millet düdüklemeye adam arıyor.

    Saygılar...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İSTANBULLUHOCA -- 7 Mayıs 2011; 22:43:45 >




  • tesekkurler yorumunuz icin zaten bende killanmistim daha arabayi vs gormeden aliyoruz ama bankamiza ruhsati vs faxlayin once kredimizi cekelim dediler.bende dusundum daha arabayi bile gormeden aliyoruz diyip hayatimda gormedigim kisiler icin neden kendime ait bi belgeyi bi yere faxliyim.dedim paranizi cebinize koyun gidelim notere hazirlatalim evraklari ben parayi alirim imzami atarim deidm yoksa satmiyorum.2 gundur ses seda yok bu yuzden.
  • en güzeli...para bir yana, imza bir yana...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Shafter

    merhaba yaklasik 35000 tl degerindeki transporterima alici cikti ancak alici yaklasik 25 bin tl sine kredi cekecegini belirtti.bunun icin benden arac ruhsat fotokopilerini istedi.isin ilginci adam sadece sahibinden.com da ilani gordu araci gelip gormeden fax cekebilirmisiniz dedi bana ruhsati.bende tereddutte kaldigimi daha araci gormeden direk aliyorum rihhsati faxlarmisiniz diyince yollamayacagimi belirttim.bunun uzeirne bikac saat sonra bana calistigi bankanin musteri temsilcisinin telefonunu ve de faxini verdi bu kisi ve madem bana guvenmiyorsunuz o zaman su bankaya su kisiye yollayabilirsiniz dedi.ben biraz mantikli buldum bu davranisi.en azindan guvenebilecegim bi kurumdan birisine yolliycam fax i.( veya sizce yollamamali miyim ? )
    asil sorunum su kredi onaylanirsa eger adam bana 10 bin tl vericek biz notere gidip satisi yapicaz ve de ben bankadan parami alicam.kanun boyle isliyor banka kredisi ile arac satisinda.internette arastirdigim da sadec bu sayfayi gordum burda ki kisi bikac sey yazmis.
    http://www.hukuki.net/showthread.php?68355-Ta%EF%BF%BD%C3%BDt-kredisi-ile-ara%C3%A7-sat%EF%BF%BD%EF%BF%BD%C3%BD
    sizce ne yapmaliyim? paranin banka hesabima gecmeden hic bir yere imza atmak istemiyorum ancak kredi ile arac satisinda atmam gerekiyormus.daha sonra eleman biz araci almadik krediyi istemiyorum vs diyip elimde ki 10 bin tl ile kalmak istemiyorum.acaba direk parayi verip alicak bir alici mi beklesem ?


    benzer sıkıntıyı şu şekilde çözmüştük; alıcı parayı hesabımıza geçmişti ancak dondurmuştu, bu şekilde parayı hesap sahibinin onayı olmadan geri çekemiyor. Noter satışını gerçekleştirdikten sonra satış sözleşmesini bankaya gönderdik, para hesabımıza aktarıldı. Bu şekilde hem alıcı hemde satıcı kendini banka aracılığı ile sağlama almış oluyor. Benzer uygulamayı yaptırabilirsiniz?




  • Üzerinde taşıt kredisi olan veya acil satmak istediğiniz araçlarınızı piyasa değerlerinde kredisini kapatarak alıyoruz. Expertiz işlemini aracınızın bulunduğu yere ekip göndererek yapıyoruz.

    İşlemlerimiz Şu şekilde ilerlemektedir.

    - Kredili araç bilindik bir otoparka anahtarları ile birlikte teslim edilir.
    - Araç üzerindeki rehin kaldırma işlemi ödemesi yapılarak kaldırılır.
    - Rehin üzerinden kalan para araç sahibine nakit ödenir ve noterde satış yapılarak araç otoparktan satış belgesi ile çıkartılır.

    +90212 565 43 59
    +90532 579 84 84

    Bir Otomotiv
    www.biroto.com
  • lgulec kullanıcısına yanıt
    lorem ipsum dolor sit amet
  • MesutO kullanıcısına yanıt
    Revizyondaydı sanırım o esnada girdiniz.
  • lgulec kullanıcısına yanıt
    Dummy yazılar gitmiş fakat karakter kodlama(encoding) sorunu var. Türkçe karakterleri basmıyor.
    Bir de 2 yıllık konuyu hortlatmışısınız, ona vurgu yapmak içindi. İnsanlar reklamda ucuza kaçtığınız gibi diğer işlerinizde ucuza kaçtığınızı düşünebilirler.
    Son olarak, sitenizin ilk intibası olumlu değil. Çalışmayan sitelere ana sayfadan link vermeniz vs. Ana sayfada yönetim kurulu başkanı mesajı. Güvenilirlik biraz foto, gerekirse merkezinizin adresi, google kroki ile daha da artırılabilir.
    Durumlar lorem ipsum dolor sit amet yani.
  • MesutO kullanıcısına yanıt
    :) saol mesut kardeşim tavsiyelerini ciddiye alacağım. Teşekkür ederim. yavaş yavaş bitirecekler acelemiz yok.
  • lgulec kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı olsun. İnşallah. Başarılar dilerim.
  • Merhaba Kredili aracınızın (Kredi Kapaması Yapılarak ) satmak için bize başvurabilir, https://arabanakit.com/kredili-oto-satisi/ sayfasını ziyaret ederek 2.el taşıt kredili araçlarınızın satışını yapabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arabanakitcom -- 3 Ağustos 2017; 17:23:45 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: arabanakitcom

    Merhaba Kredili aracınızın (Kredi Kapaması Yapılarak ) satmak için bize başvurabilir, https://arabanakit.com/kredili-oto-satisi/ sayfasını ziyaret ederek 2.el taşıt kredili araçlarınızın satışını yapabilirsiniz.

    kredili araç satılır bal gibi de. boşa milletin aracını ucuza kapmaya çalışmayın.
  • bu zurnaların hiçbirine güvenmeyin.Bankalardan şaşmayın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.