Şimdi Ara

Task manager desabled by your admin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar crack sitelerinde dolasırken 2.kere basıma gelen bi olay bu. ctrl+alt+delete sonrası task manager im acılmıyor, bilgisayarımdan manage e girip servislerden performance logs and alerts servisini enabled yap diorum start a basıorum hata veriyor ve mesaj da diğer servisler bu servise engel oluyor diyor... dedigim gibi bundan onceki bu task manager kayboldugunda format atmaktan baska care bulamamıstım acaba sizlerin bilgisi önerisi varmı nasıl acıcam bu task manager servisini ve ismi nedir ve nasıl engel oluor bu siteler benim task managerime yani bukadar basit mi servislerimize ulaşmaları ki norton internet security 2005 var ama hiç yok tan farkı nedir anlamadım... teşekkürler şimdiden.



  • Yeni tür bir spy olabilir. Spybot veya Spysweeper ile taratın bir de norton hiçbir işe yaramaz. önce onu kaldırın. Kaspersky çoğu web tabanlı spyları kırıyor. Dahası crack sitelerinde kesilikle OPERA tarayıcısını kullanının firefox bile etkileniyor bazen, ama IE hiç kullanmayın. Crack siteleri Ie basit olduğu için ve de açıkları çok olduğu için sisteminize zarar verir. Sorun özetle bundan kaynaklı.
  • hmmm tesekkurler yüzbası, gelişmelerden haberdar edicem :) ben maxthon kullanıyorum opera yı hiç denemedim acaba siz maxthonu denedinizmi ve operayı önerirmisiniz?
  • "maxthon" hiç kullanmadım ama IE'ye eklenti türü birşey ise gerekmez çünkü IE tabanlı olanalrın hepsi aynı sorunu verir. IE ile "popupcop" isimli programı kurun hem popuplardan hem de izinsiz activex lerden kurtulabilirsiniz ama bir dereceye kadar. Oera en iyisi.
    Kolay gelsin.
  • opera bence iyi değil arkadaşlar kesinlikle firefox kullanmanızı tavsiye ediyorum bu bahsettiğini bir tür spy sanırım anti virüs programları bulamazsa napıyoruz etkisiz hale getirioruz msconfig de abuk bişi görürsen onu kaldır ayrıca msnden ulaşırsan registry kayıtlarındada başlangıçta açılanları görüosun ordanda bulup etkisiz hale getirirsin bu spyı
  • Msconfigde goremezsin bunu ama Adaware SE ve microsoft antispywarein guncel surumleri ile taratmayi deneyebilirsin. Bir de norton yerine Mc Afee, Kasper gibi bir antivirus kullanmani tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.