Şimdi Ara

TASO ARIYORUM TASOLAR ALINIR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
1
Favori
929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar konu açıp satış yapmak istemeyen, çekinen ya da çeşitli sebeplerle uğraşmak istemeyen arkadaşlar bu konuyu görünce bana özel mesajla ulaşabilirler.

    Aradığım başlıca 4 tür var:

    * Master taso (looneylerden)

    * Futbolcu taso (eskilerden uzay gıdanın ve arkaları siyah beyaz futbol topu şeklinde bazılarında renk farkı var ancak sadece bu tür her türlü futbolcu tasosu değil!)

    * Kur-yap ya da kuryap diye de geçen taso türü.

    * Arka kısımları mavi olan taş devri/ taşdevri / Flinstones/ Flintstones olan tür.

    Bu yazdığım türler harici ise sadece looney normal, süper, mega ve dönen tasolarla da ilgilenebilirim. Ancak önceliğim yazmış olduğum türlerdir.

    Bana özel mesaj yoluyla ulaşabilir hangilerinden kaçar tane olduğu, durumlarının nasıl olduğu ya da numaraları gibi bilgi verebilirsiniz. Elinde olup değerlendirmek isteyenlerden satın alabilirim. Fotoğraf da gönderme şansınız olursa süper olur fikir açısından. Konuda lütfen hiç bir şekilde bir şey yazmayınız. Direkt bana özel mesaj gönderiniz. Yorum yapmak isteyenler de yine özel mesaj ile fikirlerini belirtebilirler. Gereksiz yorumlar şikayet edilecektir. Lütfen sadece elindeki ihtiyaç duymadığı tasoları değerlendirmek isteyenler mesaj göndersin. Elimden gelen yardımı esirgemeyeceğim.

    Tasolarınıza iyi kötü bir fiyat da belirtirseniz sevinirim!

    Aynı şekilde yine koleksiyona sahip olup satmak istemeyen ama elinde fazla olup eksikleri de olanlar ulaşabilir.

    Ben de elimdeki fazlalarla takas yapabilirim! Ancak elimdeki fazlalar çok olmadığı için önceliğim satın almaktır. Elinizde yalnızca tek bir taso da olsa lütfen ulaşın. Bende olmayan bir taso denk gelebilir ve tek bir taso için de olsa kargoya gidip gelmenize değecek şekilde ödeme yapabilirim aşırı uçuk olmadığı sürece

    Bu yazdığım türler haricinde lütfen ulaşmayınız.

    Not: ufo tasolar looney karakterleri olsa da aradığım türde looney değildir! Benim aradıklarım uzay gıdadır ve ufo da dahil tüm bahsetmediğim diğer türlerle ilgilenmiyorum. İlanı sık sık güncel yazıp kirletmemeye çalışacağım! Çünkü ben taso dilenmiyorum, parasıyla hakkını vererek ihtiyaçlarımı, eksiklerimi arıyorum. O yüzden konunun üzerinden uzun süre de geçse "artık aramıyordur nasıl olsa" deyip mesaj göndermekten çekinmeyin. İhtiyacım olmadığında konuyu direkt silerim zaten. Konu olduğu sürece aranıyor demektir

    Ödemeleri de size nasıl uygunsa o şekilde yapabilirim. Direkt hesabınıza havale ya da eft, cepbank ile direkt her an her yerden garanti atmsinden kartsız çekebileceğiniz şekilde, ptt kapıda ödeme. Yakın olursanız gelip elden de alabilirim duruma göre. Şimdiden teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gaffarson -- 16 Eylül 2013; 1:14:39 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.