Şimdi Ara

Tatil için izin [Yardim]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam beyler
    Okuldan arkadasim dalyanda yasiyor ve 4 kisiyi yanina cagirdi hepimiz yakin arkadasiz oraya gidip bi pansiyonda kalmayi dusunuyoruz. Butun arkadaslarim izin aldi ama ben maalesef alamadim neden olarakta sunlari soyliyebilirim suan dershanem yaz programi yapiyor onun etkisi olabilicegini dusunuyorum ayni zamanda ailem biraz tutucu diyebilirim ilk soylemeye calistigimda direk hayir cevabi aldim anlatamadan konu kapandi. Ama gitmeyi gercekten cok istiyorum ve arkadaslar yarin biletleri halledicekler son kez dene felan dediler, deniycem ama yinede sizdende guzel fikirler cikarsa bu izin olayini halletmek istiyorum.
    17 yasindayim lise 4 e gectim kritik bi senede oldugumun farkindayim ama amacim 1 hafta tatilden sonra derslerime bakmak. Bunuda iyi bi sekilde kullanabilirim diye dusunuyorum izin konusunda.
    Onerilerinizi bekliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • uplamak yasak mi bilmiyorum ama 5 10 dk. icinde konusucam yok mu onerisi olan?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sene universite sinavina gireceksin sanirim.Gercekten gitmek istiyorsan onlara bu senenin cok yorucu olacagini soyle ve stres atmak istedigini soyle.Hizlandirma derslerinide zaten sene basinda tekrar isleyeceklerini söyle.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende geçen sene ulan gitmesem mi tatile dershanede başladı falan diyodum .Sana dershane de gösterdikleri şey ygs olacak eksiğini kapatmama şansın yada geriye düşme falan olayları olmaz ilk önce korkma yani her türlü ders konusunu halledersin ailenede dersler yoğunlaşmadan maraton tam başlamadan kafami dağıtmak için falan gidicem dersin pek bir şey gelmedi aklıma
  • Ders konusunda gercekten gerekli onlemleri aldim hocalarima bahsettim bu durumdan suan isledikleri derslerin yeni ogrencileri kaynastirmak icin oldugumu cokta onemli olmadigini soyleyenler oldu hatta fizik ogretmenim dalyan icin taktik bile vermeye basladi Benim derdim ailemden o izini nasil koparabilirim acaba...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.