Şimdi Ara

Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Oynayan arkadaşların yorumlarını almak istiyorum ben bir sw hayranıyım ve oyun oynamaya değer mi sizce iyi ve kötü yönleri nelerdir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Oyun bedava oyun ve son derece zevkli, özellikle kotor 1 ve kotor 2'yi oynadıysanız.
  • catastrop kullanıcısına yanıt
    P2p başlayıp F2p e döndüğü hakkında bilgim mevcut ancak F2p e döndükten sonra para yatır kazan tarzı şeyler oldu mu mesela neler satılıyor şu an dengeyi bozacak şeyler mevcut mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır , sadece kozmetik şeyler, oyun baya iyi açıkçası şuan
  • Bende oyuna yeni başladım ve son derece zevkli. Ama şuan hangi karakterle oynasam karar veremedim. Daha çok "force" kullanmak istiyorum. Yani sage yada sorcerer ama bunların healer ağırlıklı olduğunu öğrendim. Solo oynarken DPS olarakta yüksek olmasını istiyorum. Sizce bu classlar DPS olarak nasıldır?
  • Hanstyle H kullanıcısına yanıt
    Bölge kısıtlaması falan mevcut mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cleyear

    Bölge kısıtlaması falan mevcut mu?

    Hayır, gerçekten tavsiye ederim , 1 senedir oynuyorum ben hiç pişman değilim. Sage/sorc dps çok kötü değil bu arada endgame için, marauder/sniper pure dps classlar ama onları yakalayamazlar
  • Oyuna bende yeni başladım . Ve kesinlikle tavsiye ediyorum . Ancak şunu belirtmem lazım . Oyuna tam manası ile F2P demek pek mümkün değil . İçerik olarak evet öyle , ancak P2P oynayanlara sunduğu avantajlar için bile 15 dolar vermeyi göze alabilirsiniz ..
  • soyugur kullanıcısına yanıt
    Bunlar ne gibi avantajlar? Kendi sitesinden bakmaya çalıştım lakin bulamadım model ayrımını

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cleyear kullanıcısına yanıt
    En başta daha seri level kasabiliyorsunuz . Ayrıca oyun içinde görevlerden verilen itemlerin bazılarını alabilmeniz için subscriber olmanız lazım . Bunun dışında bazı skillere daha erken erişim imkanı , starfighter savaş alanına erişim gibi olayları var . Yok ben düz level kasarım zorlansam dahi diyorsanız F2P olarak oynayabilirsiniz .
  • komoli kullanıcısına yanıt
    Sorcererlar healer olmak zorunda değil, bizim guild master sorcerer (lightning) ve son derece iyi dps yapıyor, özellikle birden çok hedeflere karşı.
    Zaten DPs ve healer için farklı stat öncelikleri ve modları var.
    http://www.noxxic.com/swtor/pve/sith-inquisitor/sorcerer/corruption/stat-priority
    http://www.noxxic.com/swtor/pve/sith-inquisitor/sorcerer/lightning/item-modification
    Buradan bakabilirsiniz.




  • Biraz araştırdımda madness sorcerer, lightning sorcererdan daha fazla dps yapıyor gibi bilgilere ulaştım. Sizce hangisi daha etkili. Birde anladığım kadarıyla Tomb of freedon nadd serverında daha çok Türk var fakat orası PvP server. Level kasmak zor olur mu? Olmaz ise bende o serverda yeni bir karakter açmak istiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi komoli -- 11 Aralık 2013; 17:16:40 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: komoli

    Biraz araştırdımda madness sorcerer, lightning sorcererdan daha fazla dps yapıyor gibi bilgilere ulaştım. Sizce hangisi daha etkili. Birde anladığım kadarıyla Tomb of freedon nadd serverında daha çok Türk var fakat orası PvP server. Level kasmak zor olur mu? Olmaz ise bende o serverda yeni bir karakter açmak istiyorum.

    Ben tomb of freedonn da hardcore raid guildindeyim , level kasmak çok zorlamazda open world de yüksek lvllar tarafından takip edilebilirsin her oyunda olduğu gibi. Imp tarafında Hanedan diye türk pvp guildi var bildiğim. Sorc madness da iyi şuanda , dotlar uncleansable oldu pvp için süper özellikle. Healer olmak zorunda tabiki değilsin ama marauder ve sniper pure dps olduğu için diğer classlara göre %10 bi dps avantajı var sadece
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.