Şimdi Ara

Tavsiye Edilebilecek Oto Bakım Ürünleri (3 ürün mevcut) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
16
Favori
31.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Ben döşeme ve tekstil temizliği için macota rby köpük temizleyiciyi de öneririm. 3 yıldır kullanıyorum çok memnunum. Atas vinet de iyi ama bu daha iyi.
    Wax olarak collinite kullanıyorum gayet memnunum, açık renk araçlara glaze olarak poorboys white diamond çok güzel. Cila olarak turtle wax teflon cila elle güzel sonuç veriyor autoglym srpyi sevemdim.
    Sonax extreme nano cam temizleyici bugüne kadar kullandığım en iyi cam temizleyici, ama çok pahalı ona yakın güzel performans veren sirkeli yeşil camsili de öneririm. Jant temizleyici olarak sonax extreme en beğendiğim oldu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hoksi

    Hızlı cila önerisine ihtiyacım var .Sonax ve Meq dışında

    bu konuda meg iyi açıkcası lakin başka birşeyler denemek isterim diyorsan

    Chemical Guys Hybird V7 - Ultra Parlak Hızlı Cila + Koruma bu ürün kullandıgım bir ürün gerçekten iyidir.
  • Arkadaşlar merhaba, konu güzel ama ürünler yanlış kusura bakmayın. Silikon içeren ürünler aracınızdaki plastik aksam ve vinly aksamlara zarar verir. İlk kullandığınızda göze hoş gelecektir ama sürekli kullanımlarda nereye uygulama yapıyorsanız o aksam zamanla çatlamalar ve deformasyonlara uğrayacaktır. Ayrıca silikonun toz itme değil toz çekme özelliği vardır. Yapısındaki kimyasallardan dolayı. Bu yüzden bu tip uygulamalar için satılan ürünlerde silikonsuz olanları tercih etmenizi tavsiye ederim.
  • Yararlı konu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • McMannes kullanıcısına yanıt
    Mutlaka pasta yapılması lazım kılcal çiziklere fakat kendiniz yaparsanız sıkıntılı sonuçlar çıkacaktır. Ayrıca piyasada satılan ürünler genelde amatör ürünlerdir. Tam anlamıyla işe yaramazlar ve polisaj makinesı ile uygulama yapmak lazım. Tavsiyem işin ehli bir merekzde yaptırmanız. Fakat şunu da not olarak eklemek isterim. Silikonlu pasta bir göz boyamadır aslında kılcal çiziklerinizi almaz. Çiziklerin içine dolgu yapar ve geçici bir süre kalır. Saf alkol ile silecek olursanız yapılan bölgeyi kılcal çiziklerin olduğu gibi durduğunu görebilirsiniz. O yüzden silikonsuz ürünlere yönelmenizi tavsiye ederim. Silikonsuz ürünler boyanızın üstündeki verniği kılcal çiziğin yüksekliğine indirir ve bu sayede gerçekten çizikler yok olmuş olur. Ama bu uygulamayı çok profesyonel kişilerin yapması lazım çünkü bir nevi zımparalama işlevi olarakta düşünebilirsiniz bu uygulamayı. Bu işlem sonucunda aracınızda harelenmeler oluşacaktır. Bu harler içinde yine silikonsuz hare giderici uygulamak gerekmektedir. Daha sonrasında da boya koruma. Sistem şu silikonlu ürünlerle başlarsanız silikonlu ürünlerle yani har giderici ve boya korumada da silikonlu ürün kullanmanız lazım, eğer silikonsuz kullandıysanız yine silikonsuz hare giderici ve silikonsuz boya koruma kullanılması lazım. Silikonlu ürünle silikonsuz ürün bir biri ile uyum sağlamaz. Biraz uzun yazdım kusura bakmayın. Yine takıldığınız bir nokta olursa seve seve yardımcı olmaya çalışırım. iyi günler




  • Hortlatacağım zira faydalî konu 😉

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.