Şimdi Ara

TAVSİYE İSTİYORUM...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam dostlar..

    yakın zamanda mp3-mp4 player almayı düşünüyorum.Binbir çeşit ürünün kolgezdiği bu piyasada bilinçli ve deneyimli kullanıcıların önerilerine ihtiyacım var.
    hiiç uzatmadan aradığım temel özellikleri sıralayayım;

    -BOYUT:compact olucak,küçük gibi görünüp kullanışsız ve biçimsiz boyutlarda olmucak,avcumun içine otursun taşmasın,EN FAZLA zippo çakmak kalınlığında olsun derim ben.

    -SES KALİTESİ:benim için çok önemli bi husus,özellikleri ne olursa olsun ASLA ses kalitesinden ödün veremem,extra kulaklık parası da vermek istemiyorum,yani yanında gelen kulaklık kalitesi tatmin edici olsun.

    -PİL ÖMRÜ:ister AAA,isterAA,ister ion pil olsun,yeterki pil ömrü uzun olsun,optimal kullanımda enaz 10 saat gitmeli(sesimi de açarım,arasırada bızıklarım)
    genelde mp3 dinlerim,video ile pek işim olmaz.

    -EKRAN:video izleme gibi bir iddiam yok ama enaz 2inç ve 320.280 çözünürlük olmalı,ekran grafikleri kullanımı kolaylaştırmalı.dokunmatik ekran olmamasını tercih ederim.

    -HAFIZA:yani şimdi bu konuda nedesem boş,4gb ile de idare ederim ama 40 gb'a hayır demem.:)

    -DIŞ GÖRÜNÜM:çok iddialı tasarım harikası bişi olmasın ama,gören de bitarafıyla gülmeye başlamasın,anormal boyut ve şekil konusunda ilk maddede yazdığım şeyler geçerli.

    -VERİ TRANSFERİ:hızlı,hatasız-duraksız,basit dosya transferini tercih ederim.yani sadece dosya transfer edicem diye,acaip prog.ile bambaşka bi dünyaya gitmeyelim.wireless,blutut vb. özellikler benim için çokta önemli değil.

    -AKSESUAR:çizilmesini önleyecek,basit kılıflar işimi görsün yeter.

    -TEKNİK DESTEK:öncelikle canavar gibi bir cihaz olsun ve kolaykolay bozulmasın,HATTA HİÇ BOZULMASIN.(güncelleme vb.işler bana ters.:)

    -Marka:marka delisi bi adam değilim ama lütfen öneriler içinde,çin malı,ne mal olduğu herkesçe bilinen,ütopik ve duygusal yaklaşımlar içinde ucuz diye tutunmak istediğimiz kalitesiz cihazlar önerilmesin.

    -FİYAT:fiyat/performans herzaman için önemli,çok şahane cihazları çok şahane fiyatlarla vitrinlerde görüyoruz zaten,fikir yürütmenin bi anlamı kalmıyo ozamanda,yeterki kazıklanmayalım.MAX.200 tl.limitim var.

    UYARI...:::......illede "0" alıcam diye bir kaidem yok,referansı ve ürünü güzel olan forumdaşlardan teklifler gelirse,seveseve değerlendiririm.cihaz harikadır,saydığım tüm özellikler fazlasıyla vardır,ama orasında burasında çizik vardır,hiç sorun değil,o çizikler benim umrumda olmaz.önce performans..
    2.el başlığı altındaki ilanlara baktım,gönlümden geçen cihazlar var olmasına rağmen önce bu işin erbeplarından fikir almak isterim.Cihaz illede son model olmak zorunda değil,dediğim gibi 2.el de benim kabulümdür,cihaz eski modeldir ama taş gibidir,önceliğim fiyat avantajından dolayı tabiki böyle bir cihazdan yana olur.

    İşte bu saatte aklıma negeldiyse yazdım,1-2 gün sıkı takipte olucam,hertürlü önerinizi 4 gözle beklicem.
    şimdiden teşekkür ederim..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi draltuk -- 18 Ocak 2010; 6:10:20 >







  • hocam kritelerilerini öyle bir seçmişsinki ancak bu kadar isabetli bir model bulunabilir.sony nwz-s638f kriterlerinizin hepsini karşılıyor,hemde harfi harfine.gg de kargo dahil 200 tl civarı tutuyor.

    http://urun.gittigidiyor.com/Sony-NWZ-S638F-8-GB-VIDEO-PLAYER-ORGINAL-Gumus_W0QQidZZ23578956
  • quote:

    Orijinalden alıntı: leylandi

    hocam kritelerilerini öyle bir seçmişsinki ancak bu kadar isabetli bir model bulunabilir.sony nwz-s638f kriterlerinizin hepsini karşılıyor,hemde harfi harfine.gg de kargo dahil 200 tl civarı tutuyor.

    http://urun.gittigidiyor.com/Sony-NWZ-S638F-8-GB-VIDEO-PLAYER-ORGINAL-Gumus_W0QQidZZ23578956




    amacıma yönelik araştrmamda ilk dikkatimi çeken ürün serisi tavsiye ettiğiniz ürün serisi idi.ikinci el forum başlığında ise E serisine ait modeller buldum,ha bide A serisi vardı,ve anladığım kadarıyla A ve S serisi ses kalitesi açısından daha üstün kabul ediliyor.her 2 serinin de 2.el fiyatı 80-90 arasında gitgel yapmakta.bulduğum 2.el E serisi temizliğiyle ön planda ancak ses kalitesi bende soru işareti uyandırıyor..sonra baktım ki 200 civarında yine 2.el ipod touchlar var(1.nesil 16gb).onlar da aklımı çelmiyor değil.net bağlantısı ve üstün şarj performansı çeliyo aklımı,ancak ipod touch serisi hakkında pek bilgim yok,kullanıpta memnun olmayan görmedim açıkcası.

    işin içine 2.el piyasası girince aklım karışıyo yahu..:)))))))




  • sony nwz a-e-s serisinin 2.eli.........sansa clip........next-meizu arasında gidip geliyorum şu anda yokmudur ek(yada yardımcı) tavsiyesi olan.?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.