Şimdi Ara

tavsiye / yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar bilgisayar mühendisliği okuyorum ve yeni bir laptop almak istiyorum. MacbookPro'ların bir tanesini alıcam ama pek de bir fikrim yok. 3-3.5 milyara kadar olan bilgisayarlar bulabilir miyim? aradığım kriterlere uygun olan ? İstediğim özellikler;

    1- Oyun hiç mi hiç sorun değil oyun oynadığım yok zaten.
    2- Kesinlikle içine windows Xp veya 7 kuracağım çünkü kullanmam gereken onlarca program var.
    3- Pil süresi tüm apple modellerinde iyi olduğundan bunu sormuyorum ama sadece ısınmasıyla ilgili bilgi verebilr misiniz ? Çok başında kalcağım için makine yansın istemiyorum.
    4- Windows'un gerçekten normal gibi çalışması gerekiyor kasma donma gibi şeyler olmadan
    5- Bilgisayar mühendisliği programlarının donmadan çalışması gerekiyor.

    Evet arkadaşlar şimdilik aklıma gelenler bunlar ama bana söyler misiniz 3, maximum 3,5 milyara kadar böyle bir bilgisayar alabilir miyim Apple'dan ? Ve lütfen yaan arkadaşlar biraz açık yazabilir mi gerçekten bir fikrim yok.. hani şu modele bak yerine şu modeli alabilirsin şundan şundan gibi söylerseniz çok memnun olurum.







  • Bilgisayar mühendisliği okuyorsan hiç alma bence.

    Hayatın boyunca visual studio vb. (hangi programlama programını kullanıyorsan) programları kullanacaksın. Normal bi windows alman daha mantıklı olur senin için. Visual studio zaten performans isteyen bi program. Mac'e windows yükleyeceksen mbp kullanmanın mantıgı nedir.

    Pil süresi iyi, ısınmasıda fazla ısınmıyor ama windows kullanınca performans düşüyor. Daha fazla ısınıyor.

    Alacaksan alacağın ürün macbook pro olacaktır başka şansın yok zaten. 3-3.5 vermeyi düşünüyorsun farklı bi marka almanı tavsiye ederim.

    Şuan senle aynı durumda gibiyiz. Gerçi ben çalışıyorum ama apple a windows kullanmaktan nefret ediyorum. 2. bi laptop almam gerekti projeleri evde falan yapmak için.

    kaldı ki senin devamlı ödev yapman, proje yapman, kod yazman, kendini geliştirmen gerekecek. Windowsla pek bi haşır neşir olacaksın ister istemez. Apple sana uygun bir cihaz değl




  • Kullanmanız gereken programların mac versiyonu yoksa ve onca paraya aldığınız mbp nuza Windows yükleyip, o canım mac os x sistemini sırf film ve internet gibi işlemlernizi gerçekleşitrmek için kullanıcaksanız yapmayın etmeyin derim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.