Şimdi Ara

Tavsiye Yeni Başlayacağım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Fotoğrafcılığa yeni başlayacağım. Hobi olarak ilgimi çeken beğendiğim manzara mekan arkadaşlarla hatıra v.s tarza kullanmayı planlıyorum. Zoom özelliği gayet iyi olan ve kaliteli resim ve video çekebileceğim önerileriniz nelerdir? Ben nikon p610 gördüm ve videolarını izledim gayet iyi geldi ama tabi bu işlerden anlamadığım için eksik yada yanlış biliyor olabilirim. Max bütçem 1500 civarı.



  • canon sx60 incelemeni tavsiye ederim. dslr almayacaksanız bu makina sizin için çok uygun.
  • bilmiyorum tam dslr veya aynasız v.s tam olarak hangi alanlarda kullanıldığını. İlgimi çeken nikon p610 sony a6000 sony hx400 sony rx100m2 olabilir. çok ağırda olmasını istemiyorum şahsen bu yüzden aynasızda baktım fakat lens ve fiyatları nasıldır bilmiyorum. daha çok acemiyim
  • Lens fiyatları uygun olsun ve kaliteleri de yüksek olsun dersen Samsung aynasızlara bakman lazım. NX2000 veya NX3000 gibi bir makineyi 700-800 aralığında bulabilirsin. NX3000'in yanında gelen 16-50mm kit lens hem çok küçük hem de bir kit lens olarak belki de tüm markalar içinde en kaliteli olanı. Yanına 30mm f/2 veya 45mm f/1.8 alabilirsin. Bunların fiyatları 300tl. 55-200 lens ise 350-400 arasında. Böylece 1500 civarına komple bir set kurabilirsin. Sx60 tarzı bir makine falan alırsan bazı ortamlarda çok kalitesiz fotoğraflara razı olmak durumunda kalırsın.
  • VYC Majoris kullanıcısına yanıt
    peki nex 6 buldum bi tane 800tl ama lcd de çizikler mevcutmuş ekran açıkken sıkıntı deil diyorda yaptırmaya kalksam ne kadar tutarki ekranı değiştirmek
  • nasesuyo N kullanıcısına yanıt
    Yaramaz o hocam ne yapacaksın çizikli lcd yi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatı uygun geldide eğer lcd yi değiştirsemde pek bişi kaybetmem gibi peki a6000 ve nex 7 sizce nasıldır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nasesuyo N kullanıcısına yanıt
    A6000 fiyat performans olarak cok iyi makine deneme firsatimda oldu suan 1700 TL gibi satiliyor kit lensi ile beraber alinabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar,

    Bütçenize göre en iyi seçenek Canon EOS 100D bakmanızı tavsiye ederim.
  • Konu eski ama yazmam lazim.
    Arkadas zoom demis, kapali ortamda arkadaslarla fotograf cekmekten bahsetmis dslr oneriliyor. Ikisini ayni anda yapabilecek duzgun tek lens var mi?

    Millete ihtiyaclari olmayan cihazlari onererek aldiriyorsunuz sonra sahibinden.com zibil gibi yuksek paralara yeni alinmis ve kullanilmamis makine kayniyor. Israftan baska bisey degil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • forumu kullanıcısına yanıt
    1500 bütçesi varsa ve geniş bir kullanım alanı istiyorsa büyük sensörlü bir cihaz alması şart. Yukarıda dediğim gibi sx60 alırsa yüksek zoom yapabilecek ama bazı ortamlarda çöp gibi fotoğraflar çekecek. Onun yerine çok daha ucuza sx270 falan alsın daha iyi. Verecekleri fotoğraflar çok yakın olur zaten. Böyle görüntü kalitesi düşük, sırf zoomu yüksek diye 1000 liradan fazla fiyata satılan cihazları alanlar daha çok pişman oluyorlar. Edeceği zarar da daha yüksek olur satarken.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.