Şimdi Ara

Tavsiyeler (Altın 2 oyuncusu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Elmas bir arkadaşımla sürekli konuşuyorum. Low diyip geçiyo. Sonra bide pick söylüyo bunlarla çıkabilirsin diye.

    Biraz biraz denedim. %70 win ratio verebileceğim pickler söyleyeceğim şimdi. Tabi bu sizede bağlı. Şampiyona hızlı alışırsanız 3 oyun sonra etkisini ve ne kadar kolay elo kazandırabildiğini sizde görürsünüz.


    Udyr : Oyun başı 2 gank atarsanız başarılı snowball durumu başlıyor. Zorluk seviyesi 5 üzerinden 2 (jungle)

    Elise : Top lanedeki adamı çileden çıkartıyor. Jungle oynayan kişide azcık beyin varsa rakip jungler size geldiğinide diğer lanelerde baskı kurabilir rahatlıkla. Diğer türlü pek işe yaramaz. Zorluk seviyesi 5 üzerinden 4 (top)

    Kayle (ADC) : Belkide bende en çok işe yarayan pick. 2 oyun sonra çözdüm diyebilirim ve ciddi anlamda çok güçlü. Lvl 4 - 5 den sonra çok rahat zoneluyor (gelirse kafasına q + e ile 2 aa yapın geri gidiyor zaten) Alıcağınız eşyalar ucuz ve çok yararlı. İlk levellarda harass yemekten kaçının. Bi süre sonra durdurulamaz oluyorsunuz zaten. Zorluk seviyesi 5 üzerinden 4 (adc)

    Zac (Jungle) : 3 4 oyun sonra tamamiyle çözüyorsunuz. Takıma bağlı biraz çünkü fightları düzgün başlatsanız bile takım reaksiyon göstermezse orda ölür gidersiniz. Bu tek başımıza ölüp gitme durumu ilk 3 4 oyun oluyor sonra soloqda gelen tiplerle Zac oynamaya alışıyorsunuz. Zorluk seviyesi 5 üzerinden 2 (jungle)

    Zac (Top) : Oldukça basit. Q spam. Adam yanına gelirse E ile kaçıyorsun. Lane kaybetme gibi bir durum söz konusu değil sustaini çok iyi. Sürekli farm. 6'da çok rahat kill alıyorsun. Dive atarlarsa ultini aç öldür adamları. Zorluk seviyesi 5 üzerinden 1 (top)

    Kassadin : Lanede 6 ya kadar sıkıntılısınız. 6'dan sonra gelsin skorlar. Gank atmanız gerekir. Atmak zorundasınız. Lane'i artık boşverin gezin etrafda. Bütün laneler oyundan düşerse ve TF'lerde hödüklük etmezseniz oyun sizin. Zorluk seviyesi 5 üzerinden 3 (mid)

    Blitzcrank : Support olarak sadece bunu yazabilirim çünkü roam özelliğine sahip. Rahat kill çıkarıyor. Düzgün hooklarla takımınızı taşırsınız. 6'dan sonra roam yapabilirsiniz yanınızdaki adcye bağlı ki yaparsanız çok daha iyi olacaktır. Zorluk seviyesi 5 üzerinden 5 (support)

    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


    Buna ek olarak birde almamanız gereken şampiyonları yazacağım.



    Poppy : Nereye giderseniz gidin çok güçsüz bir pick. Oyun başı 3 4 kill almadan hiçbirşey yapamıyorsunuz.

    Soraka : Thresh varken Nami varken Soraka niye?

    Heimer : Gank atmak istese atamaz. Farm yapmak istese yapamaz. Adamı kesmek istese bunu hiç yapamaz.

    Ashe : Çok tereddütte kaldım. Cidden kendinize güveniyorsanız almalısınız.

    Fiora : CC yok. Oyun başı kill almadan iş yapamıyor. Kaçamıyor. Çöp.

    Caitlyn : Tamam basit bir adc ama E yi yanlış kullanma durumunda pozisyon dışı kalabilir ve takımınızı savaşın ortasında 4v5 bırakabilirsiniz. Kendinize güvenmiyorsanız almayın.

    Urgot (adc) : Yanınızdaki support napması gerektiğini bilmiyor olur büyük ihtimal Urgot ile oynarken. Çok riskli bir pick. Top olarak viable.




    NOT : Benim statlarımdan '' kandırıyon mu sen bizi zacle %40 '' demeyin boşa. Lane kazanıyorsunuz. Ve Zac ile oynadığım hiçbir oyunda hata yaptığımı düşünmüyorum. Oynadığım ilk 4 oyun lose'du zaten çünkü alışma sürecindeydim. Onun dışında Udyr'ı çözmemde uzun sürdü. Özellikle fightlarda nasıl oynamam gerektiğini biraz geç öğrendim. Elise'e kolay adapte oldum gibi. 1 maç 1 win. Kayle adc ise OP !. Zac top oynadığım her oyunu kaybettim ancak her birinde takımın hatasıydı. En kısa zamanda bu listeyi genişleticem ve replayler koyucam.



    Bu da ben :http://www.lolking.net/summoner/tr/466112



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BiRDY36 -- 19 Ağustos 2013; 9:04:44 >







  • Kayle top deneyin derim yada karşındaki zedse %100 win ulti bassın sende bas bak bakayım kim kime basıyor :D
  • Solo Shyvana deniyim dedim geçen hastası oldum bırakamıyorsun çok güzel damage var tanky olduğun halde tavsiye ederim.
  • İyi güzel fakat adc kayle konusunda şüphelerim var. Topta daha etkili diye düşünüyorum. Ayrıca hybird yapılandırılmasının taraftarıyım.

    Ayrıca bir tavsiyede benden olsun. Support olarak bir şey yazmamışsın. Janna OP.
  • Gold 2'de nasıl olur bilemiyorum ama silverda çok iyi taşıyor Yi. Top kalırsa top, kalmazsa jungle oynuyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen beni ben seni bilirim. ADC Kayle ile elmas arkadaşla duo girdiğim maçı taşıyorum. Çok güçlü cidden. Gizli bir hazine gibi. Tek sıkıntısı ilk levellar. Sonra bam güm dövüyor. Support olarak birşey yazma gereği duymadım çünkü tamamen ADC'ye bağlısın. Anca Alistar Blitz falan olucan adama hazır kill sunucaksın ki onu bile alamayan ADC'ler varken hiç uğraşmadım support yazmakla.
  • Elise-blizt ve kayle low elodaki oyuncuların oynayabileceği herolar değil bence çünkü bunları ciddi manada iyi oynayan birisi low eloda kalmaz.Ciddi pratik gerektiren herolar. Ayrıca zac tavsiye etmem tamam güzel hero top-jungle olarak çok iyi ama takımına çok bağımlı.Hasar tutmanın dışında hasar vermek konusunda yetersiz kalıyor earlyde daha güçlü herolar almanızı tavsiye ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi an4cond4 -- 19 Ağustos 2013; 9:27:52 >
  • kayle adc çok riskli. Takımızda oyunu bilen offtank- tank yoksa kaybettiniz demektir.
    Heimer a farm yapmak istese yapamaz demen de beni üzdü

    Ama olsun yararlı konu, herkes bi pay çıkarsın kendine.
  • an4cond4 kullanıcısına yanıt
    Zac yazmamın sebebi karşısına ne gelirse gelsin lane i kazanıyor. Şahsen bende bu durum söz konusu ki berbat bir top lane oyuncusuyumdur. Elise blitz kayle hakkında yazdıklarına katılıyorum fakat emek olmadan başarı olmaz.
  • Takımımda 1 5 0 giden bir morde vardı. Kayle'ın olayı daha çok şu ; rakip takımın ultilerini al ultinle, güvenli bir yere geç, yanına geleni döv. İş ultide bitiyor. Birde ADC Kayle'ın şöyle bir durumu var. Karşındaki adam bilmiyor nasıl oynanması gerektiğini. Trade giriyor lvl4 5 gibi. Sonra ya ağlayarak base gidiyor ya da birşey giriyor. Ciddi anlamda çok fazla vuruyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BiRDY36

    Takımımda 1 5 0 giden bir morde vardı. Kayle'ın olayı daha çok şu ; rakip takımın ultilerini al ultinle, güvenli bir yere geç, yanına geleni döv. İş ultide bitiyor. Birde ADC Kayle'ın şöyle bir durumu var. Karşındaki adam bilmiyor nasıl oynanması gerektiğini. Trade giriyor lvl4 5 gibi. Sonra ya ağlayarak base gidiyor ya da birşey giriyor. Ciddi anlamda çok fazla vuruyor.

    Kayle de olay karşıyı korkutup kaçmasını sağlamak. Eğer dönüp vurursa genelde zararlı çıkan biz oluyoruz. Çok top oynadım kayle ile. Özellikle meleelerin antisi gibi bir şey topda. Bence çok daha yararlı ama kişiye kalmış tabi seçim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SilverQuasar

    kayle adc çok riskli. Takımızda oyunu bilen offtank- tank yoksa kaybettiniz demektir.
    Heimer a farm yapmak istese yapamaz demen de beni üzdü

    Ama olsun yararlı konu, herkes bi pay çıkarsın kendine.

    mesajları okurken demek istediğim kafamda bir kaç şey oluştu bakayım cevaplanmış mı derken böyle son 1-2 post kala benim demek istediğimi diyen biri çıkınca çok mutlu oluyorum :).. Direk alıntıla yapıştır :)
  • ADC ve Top ayrı roller olduğu için işler ADC'de biraz değişiyor. Her ADC'de yaptığım gibi tamamen rakibi ezmeye oynuyorum. Safdışı bırakmak falan değil. Riskli oynuyorum ki bu Kayle ile oldukça rahat. Karşısı zaten bana vurmak için geldiğinde ağzının payını alıyor.

    Yanımdaki support ne olursa olsun lanede çok rahat ediyorum. Hiçbirşey yapmasına gerek kalmıyor. Lane i pushlayıp duruyorum. Gank geldiklerinde kaçması rahat ulti sayesinde.

    İş böyle olunca yavaş yavaş rakip jungler geri kalmaya başlıyor. Botlane zaten allahlık.

    HADİ NE VAR NE YOK GİRELİM YA dediklerinde zaten çok zararlı çıkıyorlar ki bu gene ulti sayesinde (3 kişi gelirlerse ve bunu uygularlarsa ulti yine kıçımızı kurtarıyor, diğer türlü 2v2 durumunda bende ne var ne yok girişiyorum.)
  • elise çok iyi. low elo da malesef tank jungle olmak zorunda oluyor. jarvanı da eklemelisin bence. banlı değilse alın aldırın derim.
  • Zac top'ta zorlukta 1 puan vermişsin ama zac top dediğin olay o kadar kolay değil Q at baloncuğu al hp topla. Zac verdiğinin 2 katı harras yiyor lanede ve her zaman baloncuğu toplama imkanı olmuyor. Özellikle early levellarda ranged top lanerlar zac'i hayata küstürebilir. Pek de öyle kolay bir olay değil. Kayle adc dediğin olayda çok sıkıntı yaşarsın, yapılmaz demiyorum ama gereksiz. ADC oynamak istiyorsan skilleri ad'den scale'lanan, kendiliğinden ranged olan bir şampiyon seçebilirsin. Elise top evet etkili ama her durumda kullanılması sıkıntılı. Elise üstün olduğu lanede çok iyi snowball'lanıyor ancak early agresif bir karşı top laner ve jungler birleşimi elise'in canını yakabilir. Bunlar da benim tavsiyelerim
  • Altin 2 oyuncusu ne la bence sil onu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Solotop kayle daha etkili bence adc kayle dan
  • Adc kayle degilde hybrid ap karisimi bi build daha etkili olur gibi nashor rabadon hextech guinsoo buyu nufuzu cizmesi falan gecen normal oyunda denedm baya etkiki oluyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BiRDY36

    Zac yazmamın sebebi karşısına ne gelirse gelsin lane i kazanıyor. Şahsen bende bu durum söz konusu ki berbat bir top lane oyuncusuyumdur. Elise blitz kayle hakkında yazdıklarına katılıyorum fakat emek olmadan başarı olmaz.



    Dostum haklısın zac çok iyi bir hero solotop olarak rahat lane kazanıyor, sustain var, kolay kolay gank yemiyor, pasifi ile rahat yemleyebiliyor çok kullanışlı ama low elodan çıkış için o snowball yapma olayını yapamıyor.Yani 5 kill almış zac yerine kenneni tercih ederim mesela, o nedenle söyledim onu.
  • zac bence gerçekten çok riskli pick takımla adapte oldun mu çok iyi olamadın mı direk tanksız bir takım bariz hata yapmama rağmen (early gangları çok etkili) 4/8 skorum var kötü bi şey udyr daha baasit taşımak için
    ayrıca adc kayle build söyler misin?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.