Şimdi Ara

Tavsiyeye ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yaşım 19
    Boyum 188
    Kilom 82
    Yağ oranım %19

    Benim nasıl bir yol takip etmem gerekiyor nasıl beslenmem gerekiyor çok iri bi vücut istemiyorum göbeği falan eritip sıkı bi vücut istiyorum birisi yol göstersin lütfen ne yemeliyim nasıl çalışmalıyım



  • Egzersiz ve sağlam bir protein yüklemesiyle birlikte 90 kilolara çıkıp, yani kas kütlenizi arttırıp, daha sonrasında yağ yakıcılar kullanarak yoğun bir kardiyo programıyla yağlarınızdan kurtulup istediğiniz fit görünüme kavuşabilirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aralbasar11

    Egzersiz ve sağlam bir protein yüklemesiyle birlikte 90 kilolara çıkıp, yani kas kütlenizi arttırıp, daha sonrasında yağ yakıcılar kullanarak yoğun bir kardiyo programıyla yağlarınızdan kurtulup istediğiniz fit görünüme kavuşabilirsiniz.

    Bu süreçler ne kadar sürer hocam 90'a çıkmak ve sonra düşmek
  • O tamamen sizin beslenmenize ve metabolizmanıza kalmış birşeydir. Kesin birşey söylemek zor olur. Tabi buradaki önemli nokta kiloları kas olarak almak. Yani söylediğim gibi sıkı bir protein diyetiyle. (Tavuk, et, yumurta, protein tozları vs.) Bu kiloları ekmekle, yağlı yiyeceklerle vs. alırsanız bir anlamı olmaz. Ama sağlam bir beslenme programı ve yoğun antrenmanla tahminimce 2 ay gibi bir sürede 90 kilolara ulaşırsınız. Tabi tekrar söylüyorum bu tamamen sizin metabolizmanıza ve genetiğinizle doğrudan alakalı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.