Şimdi Ara

Tayfur hoca kaç hafta dayanir ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • 102 hafta temiz bitirir
  • Sahada güçlü diri kadro ve guti forvet arkası oynatırsa başarılı olur
  • roland koch ile anlaşmamız çok iyi oldu, bence kondisyoner t.direktör kadar önemli..salak saçma antremanlarla geçen sene 22 sakat verdik, 22 sakat nerde görülmüş allaşkına..
    tayfur hocanın en büyük artısı 1 takımı tanıması, 2 roland koch.
  • Bu sene şampiyon oluruz seneye bilmem.
  • Neden bizim Guardilamız Tayfur Havutçu olmasın mantığıyla sözleşme imzalanmadıysa ne oliyim

    Bizim yönetim akıllanmaz, Rıza Çalımbay ve Ertuğrul Sağlam örnekleri varken Tayfur Hoca büyük risk.

    Tayfur Hoca beklentilerin üstünde çıkabilir başarılı da olabilir ama, iş sahada bitmiyor. Medya baskısı var hakemi var federasyonu var, vizyon lazım yıldızlarla diyalog önemli.

    Başkan Demirören Mustafa Denizliden resmen çekiniyordu, medya desen adama soru sorduğuna pişman ediyordu, 26.haftayı bekleyin dedi herkes ağzı açık bekledi. Bunlar çok önemli işte Tayfur Hocada bu yok.
  • Tayfurda karizma yok basın toplanlarında çekine çekine konuşuyor, ürkek tavırları var. oyuncular üzerinde otorite sağlaması zor gözüküyor sezon başında iyi sonuçlar alırsak gerisi gelir başarılı oluruz gibi geliyor bana.
  • Tayfur hoca bu ligi dağıtır.
  • Çok büyük bir riske girdik ama bakalım.İnşallah yanıltır bizleri ve başarılı olur.
  • Her hoca ile böyle yola çıkarsak işimiz var.Önce dememiz lazım ki nereye gidiyor o bizim hocamız.Özellikle Tayfur gibi Beşiktaş'ın çocuğunu satmamız gerekiyor.En az 3 yıl takımın başında kalmalı.
  • Pek uzun süre takımda kalacağını zannetmiyorum. En azından takımın başında olduğu dönemlerde ilerisi için açıkçası pek ışık vermedi.

    Schuster'in zamanını hatırlıyorum da; Tabatalı nobreli kadrolarla bile sahanın mutlak hakimi bizdik. Oyunu tamamen rakip sahaya yıkıyorduk. Tamam belki mağlup de olduk ama kimse Beşiktaş kötü oynadı ve yenildi diyemezdi. Portekiz'de Porto'ya, Kadıköy'de FB'ye karşı oynadığımız maçlar gerçekten nefes kesiciydi. Hatta Porto maçında takım içerisinde çok sakat olduğundan 15 kişilik kadro ve yedekte 2 kaleci ile çıkmıştık, buna rağmen Porto'dan daha iyi oynadık ama adamlar 3 atak yaptılar 3'ü de gol oldu.

    Tayfur Hoca döneminde ise tamamen çakılı defans ve yıldızlar çıksın da gol atsın anlayışı vardı.

    Gerçi şunu da göz önünde tutmak lazım; Tayfur Hoca kendini kanıtlamak zorunda olduğundan geçen sezon fazla risk almamış olabilir.

    O yüzden bu sezon ne olacağını merakla bekliyorum.




  • Bu millete yaranmak istiyosan skorun ne olduğunun önemi yok galibiyet gelsin yeter . Hatta beraberliğe de razılar hep . Az gollü sıkıcı maç olsun ama 3 puan olsun kafasındalar . Artık o gol de duran top - penaltı dan mı gelir Allah bilir . Schuster takıma bi kimlik kazandırmaya çalışıyodu ki defansta öyle sıkıcı adamlar , bekler zaten çöp . Kaleci hakan falan zaten tek başına maçı katletmeye yetiyodu . Bakalım ben schuster ' in şu takımın başında olmasını isterim ama tayfur yerli çöpleri teker teker göndermeye başladığı için çok sevindim . Umarım oyun stiliyle de bir şeyler kazandırır bize .
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.