Şimdi Ara

!..:TBL NBA 2K11 Türkiye Sim Ligi:..! [Where Amazing Happens!] (73. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.517
Cevap
1
Favori
76.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • kasım 2011 itibarıyla bitecek online 2k11 herhalde...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zeji777



    ÖNEMLİ DUYURU

    Arkadaşlar 6 Eylül'de Play-off lar başlayacak herkes maçlarını elinden geldiğince tamamlamaya çalışsın. Bayram tatilini iyi değerlendirin.


    cuma cumartesi ve pazar kalan maclarimi tamamlamam icin arkadaslari lige bekliyorum:)
  • beyler 30 maçı tamamlayamanlar play offa giremiyo mu??
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dev41

    beyler 30 maçı tamamlayamanlar play offa giremiyo mu??



    Bende merak ediyorum

    Maç yapacak adam bulamıyorum girdiğimde 25 maç yaptım şuana kadar
  • bu arada elinde prison break olan var mı?
  • hornets macinda pip i asan arkadasa macin resetlndigni soyledigmde, 2 sayi icin mi, sktr et benim son macim ne kurali, restletrsen resetle kardesim, gorende gecede 30 mac yapiyosun sanar.. gbi abuk sabuk saygisizca konusmalar yapmstir.
    baska birine soruyorum macimiz var tamamlaylm diye, ben ligi biraktim diyor...ben oynamak istemiyorm artik. dostum olan 3-4 kisiyle her zaman mac yaparim. diger arkadaslara kolay gelsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LostControl666 -- 3 Eylül 2011; 22:23:17 >
  • Bu ligin ana kuralı saygıdır.Kim dediyse ayıp etmiş
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LostControl666

    hornets macinda pip i asan arkadasa macin resetlndigni soyledigmde, 2 sayi icin mi, sktr et benim son macim ne kurali, restletrsen resetle kardesim, gorende gecede 30 mac yapiyosun sanar.. gbi abuk sabuk saygisizca konusmalar yapmstir.
    baska birine soruyorum macimiz var tamamlaylm diye, ben ligi biraktim diyor...ben oynamak istemiyorm artik. dostum olan 3-4 kisiyle her zaman mac yaparim. diger arkadaslara kolay gelsin.


    Hocam,o kişilerin yaptığı ayıbı sen sürdürme,o kişilerin zaten icabına bakılır,ligi bırakmaya değmez
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LostControl666

    hornets macinda pip i asan arkadasa macin resetlndigni soyledigmde, 2 sayi icin mi, sktr et benim son macim ne kurali, restletrsen resetle kardesim, gorende gecede 30 mac yapiyosun sanar.. gbi abuk sabuk saygisizca konusmalar yapmstir.
    baska birine soruyorum macimiz var tamamlaylm diye, ben ligi biraktim diyor...ben oynamak istemiyorm artik. dostum olan 3-4 kisiyle her zaman mac yaparim. diger arkadaslara kolay gelsin.


    Edit: Sinirlendiğim nokta son periyodun son 5 dakikasını ve uzatmanın 5 dakikasını pip i sınırda oynadım ve Marco'nun en önemli sayıyı dribling halindeyken şuta bastığımda layup atması oldu. Yanlışlıkla attığımı arkadaşa da belirttim zaten. Fakat bana kalktı halen yok sayıyı aştın resetlenicek vb. vb. dedi bende dediklerimi söyledim orda. Ne yapılıcaksa yapılsın zaten yapılmasın demiyorum forumdan mı banlarsınız ligten mi çıkarırsınız.


    Ben dedim kardeşim, yanlışlıkla şut atıcakken turnike attı Marco ve 38 oldu sayı. Maçı ben kazandım, gayet güzel çekişmeli bir maç oldu. Son saniyeler falan oynadık kalbi yerinden çıkaran. Fakat konuyu çarptırman hoşuma gitmedi.

    1) evet iki sayı için mi yapıyorsun bunları dedim.
    2) zaten son maçımı yaptım kardesim ne kuralından bahsediyosun resetleticeksen resetlet dedim.
    3) gorende gecede 30 mac YAPILIYOR sanar dedim.

    Sen bunları abuk subuk anlayacagına, bak saygısız demiyorum. İlk önce lafları nerenle anlaman gerektiğini öğren. İnanmayan olursada ss çekip atarım konuşmalarımı hepsi duruyor.

    Burda provakatörlük yapacağına adam akıllı, lafı anlayarak şikayet et bari de diyecek birşeyim olmasın!

    quote:

    Orijinalden alıntı: Geralt the Witcher
    Hocam,o kişilerin yaptığı ayıbı sen sürdürme,o kişilerin zaten icabına bakılır,ligi bırakmaya değmez



    Bakılır kardesim bakılır, ayıp sürdürmüyor arkadaş ayıbı kendisi yapıyor artık ben nasıl tahrik ettiysem adamı.



    quote:

    Orijinalden alıntı: .CeM.

    Bu ligin ana kuralı saygıdır.Kim dediyse ayıp etmiş



    Ve son olarak yazdığım şeylerde kuraldan bir laf etmedim. İlk mesajda açıkladım neler dediğimi. Ya kurala laf etsem eyvallah ta olmuyo yani boyle seyler ayıp ne lan bu. Adama dedigim sey iki sayı icin konustugun seylere bak sanki resetletme diyorum oldu ya boyle carptırılması hic mi hic hosuma gitmedi.

    Belki o yanlış anlamıştır onu bilemem ama ben dediklerimin arkasındayım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarolious -- 4 Eylül 2011; 14:43:36 >




  • kimin tahrik ettigi, kimn saygisiz oldugu, kimin provakasyn yaptigi zaten su tavrindan anlasiliyor. fazla uzatmaya gerek yok. buradaki insanlar birbirine saygili insanlar. sanal olmasina ragmen saygili. kimse gercek hayatta bir baskasina soyleyemeyecegi kelimeleri kullanmasin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LostControl666

    kimin tahrik ettigi, kimn saygisiz oldugu, kimin provakasyn yaptigi zaten su tavrindan anlasiliyor. fazla uzatmaya gerek yok. buradaki insanlar birbirine saygili insanlar. sanal olmasina ragmen saygili. kimse gercek hayatta bir baskasina soyleyemeyecegi kelimeleri kullanmasin.


    Ne diyosun güzel abicim, kardeşim, arkadaşım ? Lafı anlamıyosan niye konuşuyosun o zaman sen ?

    İkinci fail verdin
    quote:

    Sen bunları abuk subuk anlayacagına, bak saygısız demiyorum. İlk önce lafları nerenle anlaman gerektiğini öğren.


    Bak belki gene anlamazsın diye büyük ve bold harflerle yazdım. Saygısız demiyorum yazıyor bak. Ben kullandığım uslubun zaten düzgün olduğunu savunmadım. Eyvallah forum olsada herkes saygılı evet ama istersen uzatma dediğin gibi. Yok hayatta soyleyemecegi laflar falan. Olmuyo yani.




  • arkadaşlar bu sezon sanırım 2k11 deki son sezonumuz olabilir oyun ilk haline döndü roster basa döndü malüm 2k12 yolda, bu yüzden son sezonumuzda playofflara adil bi şekilde girmek için tüm arkadaşlardan ricam özellikle alt sıradaki kalan maçlarını yapabildikleri kadar gayret göstermesi 2k12 e de inşallah yeni heyecan ve alışma çabası ile bomba gibi gircez
  • 12 dev adammmmm:)
  • öncelikle tüm tbl ailesinin geçmiş bayramlarını en içten dileklerimle kutluyorum..

    bu sezonun son sezon olacak olmasına çok üzüldüm, sanırım 3.sezondan beri girmek istiyordum ancak 7.sezona kısmet oldu ama işte şanssızlık bu da son sezonmuş, halbuki daha spurs u alıp ligin tozunu atacaktım ama neyse.

    eurobasket 2011 de bizi basketbola doyuruyor, öglen polonya-britanya, akşamüstü bizim maç, şimdi fransa-sırbistan.

    yarın başlayacak play-off ta da herkese başarılar..
  • Arkadaşlar sizlere bir sorum olacak..

    nba 2k12 çıktığında yada 2k11 in kitapçığında dediği kasım 2011 de online desteği kalkacağından roster ları en azından sezon sonundaki gibi kalması için resetlenmemesi için cihazı internete bağlıyken oynamamak lazım dimi?

    ikinci sorum your nat type MODERATE gibi bir ikaz alıyorum lag sebebi bumudur? çözümü nedir?

    2k12 oyununu 2k11 ile spotçuda takaslasam ne kadar fark veririm? 2k12 spotçuda ekim sonu kasım gibi ne kadara gider? istanbul kadıköyde?
  • NBA 2K12 resmi facebook sayfasından My Player ile ilgili yeni bir bilgi geldi..Oyuncunun güçlü özellikleri,zayıf özellikleri gibi kıyaslama yapılıyor artık..Ayrıca surat tipleri de baya bir gelişmiş..Birbirinin kopyası değiller ve çok gerçekci gözüküyorlar..My Player'da sanırım dehşet geliyor Geçen sene tam sarmaya başlamışken elimden gitmişti oyun Artık seneye bir Chris Smoove olarak geri döneriz Bu arada Facebook sayfası son yaptığı ankette My player modda ne olmasını istiyorsunuz demişti...Smaç yarışması 3 sayı yarışması gibi seçenekler vardı..Açıkçası ben FIBA ve Everything seçeneğini seçtim Şaka maka FIBA olursa harika olur..Bu arada yeni My Player fotoları NBA 2K'nın resmi Facebook sayfasında..




  • Herkese Güzel Ve Eğlenceli Günler Dilerim.Burası Baya Sessizleşmiş 2 Gündür mesaj Yok Biraz Aktifleştirin.Ama Sanırım Sezonlar Bitmiş.2k12 Daha Güzel Olacağa Benziyor İnşallah Bu Düzeni Korursunuz Ve Devam Ettirirsiniz.Hepinize İyi Eğlenceler.
  • Evet arkadaşlar bu sezon malesef sıkıntılarla dolu bir sezon oldu, verdiğimiz play-off tarihini de ertelemek durumunda kaldık. En yakın zamanda maçları ELİMİZDEN GELDİĞİNCE bitirmeye çalışalım ve play-off sürecini biraz hızlandıralım.
  • Bu Arada Basketbol Heyecanının Tavan Yaptığı Şu Sıralarda Nba 2k11 Oynamayı Çok İsterdim.ama ne yazıkkı üniversite Sınavlarına Hazırlanmam Lazım 1 sene sonra 2k12 de görüşürüz inşallah.ben dışarıdan takipi sürdürecem.Gelecek Yaz nba2k12 de görüşmek dileğiyle.Bu arada Oğuz Hocam Hayırlı Teskereler Dilerim.Umarım En Kısa Zamanda Kazasız Belasız Bitirirsin Askerliği.eee nerede kalmıştık.TBL Rulzzzzz.
  • beyler yer varmı biliyorum çok geç sorulan bi soru ama yer varsa ebnde girmek isterim cogu zaman online ım PSN bugraRQ7_TR ... yada yeni lig kurucaksanız fln beni de alırmısınız cevaplarınızı bekliyorum .
  • 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.