Şimdi Ara

TBTNET TELEKOM - ANA KONU - KESINTISIZ INTERNET (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.491
Cevap
46
Favori
154.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Operation Manager

    Ben de böyle bir şey duydum. Onun için sordum. Şimdi bu firma bizlik sorun yok demiş. Ama diğeri olmaz derse kime inanıcaz? Bunun bir yazılı kuralı var mı önemli konu bu

    firmalar arası taşıma yaparken 3 ay kalma şartı var,fakat siz diper firmada 0 dan bağlantı yaptırdığınız için böyle bi bekleme şartı yok diye biliyorum bende.

  • Modem durumu nedir bunda siz mi veriyorsunuz kira mi ucretsiz mi?
    Kira ise ne kadar ?
    Alt yapi turk telekomun mu?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Operation Manager

    Ben de böyle bir şey duydum. Onun için sordum. Şimdi bu firma bizlik sorun yok demiş. Ama diğeri olmaz derse kime inanıcaz? Bunun bir yazılı kuralı var mı önemli konu bu

    Abone farklı bir İnternet Servis Sağlayıcısı’na geçtiği takdirde 90 gün boyunca farklı bir geçiş talebinde bulunamaz.

    Bir yılda maximum 4 geçiş hakkınız vardır.


    https://www.btk.gov.tr/uploads/pages/referans-erisim-ve-arabaglanti-teklifleri/rast-23-07-2018.pdf




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NewsTR -- 20 Şubat 2021; 2:10:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Diğer firmaya geçiş yapmışsanız 3 ay taşıyamazsınız Regulasyona göre bu şekilde işliyor.


    Yeni sıfırdan abonelik yapılmışsa taşıma işlemi yapılabilir. fakat ücretsiz aldığınız bir hizmet varsa bunu öğrenin cezai işlem olmaması adına.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: general4242

    Modem durumu nedir bunda siz mi veriyorsunuz kira mi ucretsiz mi?
    Kira ise ne kadar ?
    Alt yapi turk telekomun mu?

    Vdsl olarak kendi modeminizi kullanabiliyorsunuz yada kendiniz satın alabilirsiniz.


    Fiber altyapılarda modem türktelekom tarafından sağlanmakta müşteriye firmamız üzerinden zimmetlenerek kullanım sağlanmaktadır. Tarifeye ek kiralama ücreti alınmamaktadır.

  • @TBTNET peki geçiş yaptıktan sonra turktekom aracılığı ile 5ghz destekli modem veriyormusunuz

  • TBTNET kullanıcısına yanıt

    DH’ye özel kampanyalar beni ve dh üyelerini memnun ediyor fakat ping değerleriniz yüksek görünüyor herhangi bir looking glass aracınız var mı?

    Darıca’dayım fiberim var test yapmam lazım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Modem arabiriminden tanımlanan hız 100015/8192

    Aldığım hız NET 93 mbit.


    Öncelikle teknik birimdeki arkadaşların özverisi için teşekkür edeyim. Hız profili de hız profili diye kafalarını şişirdik. Affola. TBTNET TELEKOM - ANA KONU - KESINTISIZ INTERNET 

    Kampanya harika olmuş hemen başvurumu yapıyorum gün içerisinde. Fiyat şu an RAKİPSİZ!

  • Arkadaşlar rica edeceğim netleştirelim. Mevcut abonelere de 1 yıl boyunca faturalarında 5tl indirim mi var yoksa sadece 1 ay bedava mı,ben de mevcut engelli bir TBTNET abonesi olarak yararlanabilecek miyim? Yanlış hatırlamıyorsam da kampanya "yaşanan mağduriyeti bir nebze giderebilmek adına" eski yeni kriteri konulmadan duyurulacaktı. Bunda mütabık mıyız?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BoDuR

    Arkadaşlar rica edeceğim netleştirelim. Mevcut abonelere de 1 yıl boyunca faturalarında 5tl indirim mi var yoksa sadece 1 ay bedava mı,ben de mevcut engelli bir TBTNET abonesi olarak yararlanabilecek miyim? Yanlış hatırlamıyorsam da kampanya "yaşanan mağduriyeti bir nebze giderebilmek adına" eski yeni kriteri konulmadan duyurulacaktı. Bunda mütabık mıyız?

    mevcut kullancılara 1 ay bedava yok malesef,74.90 tllik indirimli pakete geçebiliyoruz oda 12 ay sabit fiyat garantisi ile değil,tbt nette ilk 1 yılı doldurmamıza ne kadar süre kaldı ise o kadar süre ile,malesef mevcut müşterilerin mağduriyetini giderilmek için hazırlanacağı söylenen kampanyadan yararlanamıyoruz durum bu

  • mustafa371988 M kullanıcısına yanıt
    Enteresan görünüyor. "Vardır bunda da bir hayır" diyelim.
  • İnanmayın arkadaşlar. Donanımhaber adını kullanarak sözde güven vermişler afişe. Baksanıza afişte TBTNET ismini bile kullanmamışlar. Ayrıca başvuru linkinde subdomaine dh yazarak yine donanımhaber bilgisinde gibi izlenim vermiş. Zartzurtnet herneyse işte.. Sizi telefonla sürekli arayanlardan bir farkı yok bunlarında. Bence bulaşmayın. Donanımhaberin bu durumdan haberi bile yoktur. Sonuçta böyle kampanya bile yapacaksan donanımhaber yetkilileriyle anlaşma sağlarsın sizin üyelerinize böyle bir indiririmiz olcak dersin onlarda gerçekten isimlerinin kullanılacağı bir durumda mağduriyet yaratılmayacağıma karar verir olursa kendilerine de bir çıkar için uğraşılır danışıklıdövüş olur. Ama TBTzartzurtNet kendileri çalmış kendileri oynamış. Bence uzak durun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talyurt -- 20 Şubat 2021; 11:54:18 >
  • Cefayı biz cektik sefasını başkaları sürecek,ddos saldırıları sonucu yaklaşık 4 gün kalitesiz hizmet aldık ve bu kampanya bu mağduriyeti yaşayanlarda yararlanabilecekti fakat öyle olmadı malesef,bu hiç adil olmadı

  • quote:

    Orijinalden alıntı: talyurt

    İnanmayın arkadaşlar. Donanımhaber adını kullanarak sözde güven vermişler afişe. Baksanıza afişte TBTNET ismini bile kullanmamışlar. Ayrıca başvuru linkinde subdomaine dh yazarak yine donanımhaber bilgisinde gibi izlenim vermiş. Zartzurtnet herneyse işte.. Sizi telefonla sürekli arayanlardan bir farkı yok bunlarında. Bence bulaşmayın. Donanımhaberin bu durumdan haberi bile yoktur. Sonuçta böyle kampanya bile yapacaksan donanımhaber yetkilileriyle anlaşma sağlarsın sizin üyelerinize böyle bir indiririmiz olcak dersin onlarda gerçekten isimlerinin kullanılacağı bir durumda mağduriyet yaratılmayacağıma karar verir olursa kendilerine de bir çıkar için uğraşılır danışıklıdövüş olur. Ama TBTzartzurtNet kendileri çalmış kendileri oynamış. Bence uzak durun.

    şartları karşılayan varsa gönül rahatlığı ile kullanabilir 1 ay bedava ve 12 ay sabit fiyat garantisi ile bu fiyatlara rakipsiz şuan,yoğun bi talep olacağı aşikar,umarım altyapı bu yoğunluğu karşılar,şuan sorunsuz kullanmaktayım.





  • Merhaba Netspeed kullanıyorum, bu değer ile ne hız alırım... bu arada snr margin değerim 25 den aşağı inmiyordu telekom sokak çalışmasından sonra 10 küsürlerde dolaşıyor bu problem sizinle düzelirmi tşk

    TBTNET TELEKOM - ANA KONU - KESINTISIZ INTERNET
  • talyurt T kullanıcısına yanıt

    Burada inanılamayacak bir durum yok ki. Adamlar kampanya yapmış. Bundan donanımhaberin haberi var mı yok mu, beni ilgilendirmez. Şu an piyasaya göre iyi. Dahs önceden telekom kullandım, dsmartnet kullandım, vodafonenet kullandım. Bunların hepsinde bağlantı problemi hız düşmesi, dalgalanması, ping sorunu.. vs Hepsini yaşadım. Sonra netspeed diye internet varmış. Vodafonedan oraya taşıdım. 5 aydır da gayet güzel kullanıyorum. Yine bunda da hız düşmesi falan oldu. 35mgb 72 ye kullanıyordum. 1 martta 86 olacak diyince buraları araştırdım. TBTneti gördüm. Başvurdum. Baktım iyi değil, yine taşırım bir yerlere ama şu an fiyatları bana göre uygun. Kaçak göçek adamlarsa bile sonuçta taşıma işlemi geRçekleşmez. Önden para falan da vermiyoruz sonuçta. Taşıma işlemi gerçekleştirse alırlar paralarını.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kıdemli Yarbay -- 20 Şubat 2021; 16:27:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kampanya güzelmiş şuan GIBIRNET'deyim memnun sayılırım nadirde olsa bazen internet gidiyor ama bu dediğim 30 saniye falan sürüyor onun dışında hızdan ve pingden memnunum. GIBIR'ın mayısta fiyatları güncellenecek sanırım çok zam gelirse ve eğer o zaman TBTNET'in kampanyası devam ediyor olursa, iyi yorumları görürsem TBTNET'e taşırım deneriz bide zaten hepsi türk telekom altyapısı.

  • Modem kampanyanız var mı VDSL destekli modeme ihtiyacım var. Tarifeye yansıyan ücretleriniz var mı

  • 100 mbit 75 tll ile şuan rakipsiz, üstelik 12 ay sabit ve 1 ayı hediye, bence denenmeli, böyle firmalara şans verilip önü açılmalı, rekabet her zaman müşteriye yarar arkadaşlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ICE_BLUEE -- 20 Şubat 2021; 17:29:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 5 aydır aboneyim. Sıfır sıkıntı, gayette stabil. 79.90 ödüyorum, 5 tl için değiştirmeye yada yeni taahhüte gerek yok.

  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.