Şimdi Ara

TCA Peeling (sivilce çukurları , izler )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
7
Favori
18.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu konuda 6 aydır kullandığım TCA peeling hakkında bilgilendirmeler yapıyorum. merak ettiğiniz şeyleri sorabilirsiniz. Birçok cilt sorununa çare olabilmektedir. Benim gibi takıntı eden insanlara yardımcı olmak için buradayım. Sivilceden kalma kızarıklıklar veya koyu renk izler. yıpranmış cildin sertleşmesi , yüzdeki kırışıklıklar. hafif düzeyli çukurluklar, çatlaklar. vucudunuzda sigara yanıgı gibi izler varsa buna da fayda etmektedir. ben bizzat sigara izi üzerinde düzenli aralıklarla uygulayıp sonuç aldım. sorularınız için buradayım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cokokuyanbilir -- 7 Aralık 2016; 14:54:51 >



  • c vitaminiyle beraber yguluyorum
    gelişme var.
  • Selamlar dostum, geçmiş olsun. Benim de cildimde orta düzey çukurlar bulunuyor. Kullanımı hakkında biraz bilgi verebilir misin? Ve aldığın ürünün kalitesinden memnun musun?
    Teşekkürler.
    Takip ediyorum..
  • Cildinizin resmini atabilir misiniz acaba? Duruma göre bende alacağım ürünü de.
  • Hocam merhabalar öncelikle , şimdiye kadar etkin şekilde 4 kez uyguladım. Haftada bir olarak. Bir ay oldu kısaca. Bendeki model 1.5mm 540 igneli titanyum uçlu. Bunun yaninda madecessol krem ve redox c vitamini ampulu var.
    Oncelikle cildi temizliyoruz. Dermarolleri de kolonyayla temizliyoruz. Ardindan delmeye basliyoruz sorunlu yerleri. Dikey yatay ve sonra capraz. Kanama olursa silin. Dikine uygulayin aleti hocam can yakar ama cok da bastirmayin. Mikrokanallar kapanmadan c vitamini sivi olarak yuze bolca surun. Hemen emer zaten bir kuruluk hissi olur. Portakal suyu kurumus gibi. Ardindan madecessol doku onarici krem surun. Yanmalar ve aci olacaktir. 15 dakikaya gecer, ertesi sabaha dus alip yuzu de hafifce ovarak yikayin temizleyin tamamdir. Ben cuma aksamlari uyguluyorum. Fotograf da koymaya calisacagim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cok belirgin olmadi ama bir ay once daha belirgindi emin olun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cokokuyanbilir -- 6 Nisan 2016; 19:43:21 >
  • Bilgilendirme için teşekkür ederim. 1 ay olmasına rağmen gerçekten iyi sonuçlar almışsın. Cevabını bekleyemeden ben de 540 iğneli 1,5 mm titanyum modelinden aldım ve bugun geldi. Şimdi bahsettiğin C vitamini ve kremlerden alacağım : )
    Bu arada kullandığın ürünleri satın alabileceğim bir yer önerebilir misin bana ?

    Geçmiş olsun . Umarım ben de iyi sonuçlar alırım.
  • Madecessol krem eczanelerde bulunuyor hocam. 8 lira gibi bir fiyatı var.
    Dermarolleri n11 den siparis etmistim melsa bilisim isimli saticidan.
    Vitamin ampulu de eczaneden alabilirsiniz , 4.60 olmus guncel fiyati.
    Yalniz hocam tekrar belirteyim. Sakın ola sık sık yapmayın , ben ilk aldigimda bilmiyordum ciddi zararlari oluyormus oyle deniyor. Haftada bir uygun bir periyot suan icin. Ama bazi kaybaklar ayda 1 olmasi gerektigini soyluyor onu da belirteyim.
    Fark edilebilir sonuclar icin 1 ay oldugu yaziyordu, ben de onayliyorum . sabirli olun hocam 1 ayda emin olun bir fark gorursunuz.
    Genele bakildiginda 4-6 aylik bir tedavi suresinin normal problemlerde yeterli olacagi belirtiliyor.
    Sizin cildin durumu nedir ?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında bayağı araştırdım ve ben de haftada 1 defa kullanmaya karar verdim. C vitamini sıvı olarak alıyoruz değil mi? Benim yanaklarda, elmacık kemiklerinin altında çukurlar var. Senin cildinden kötü durumda şuan. Çok fazla yok ama biraz derinler. Yani benim 1 ayda sonuç almam zor olacak. Ben de 540 iğne 1,5 mm aldım. İnsanlar çok acıttığını söylemiş ama katlanacağız artık : )
  • Hocam 1.5 iyidir bana kalırsa. Kısa olanlar da çok etkili oluyormuş zaten. Evet vitamini sıvı olarak uyguluyoruz.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • izlerimdeki gelişme yüzdesi tahmini yüzde 30-35 , internette çukurlar için biraz fazla bastırarak uygulanması gerektıgını okudum. bundan sonra seansları da 15 gunde 1 yapacagım. uygulayacagım ılacı da degıstırıyorum hocam , retinoik asit içerikli kremler yazıyordu. bende de tretin krem var o içeriğe sahip. bu cumadan itibaren bu şekilde uygulamaya geçeceğim sizi haberdar ederim.
  • Evet dostum ben biraz bastırarak yapıyorum çünkü benim bir kaç tane derin sayılabilecek çukur var. Bu hafta ikinci seansı yaptım ben ama henüz gözle görülür bi gelişme yok. Benim sonuç almama zaman alacak sanırım. Bilgilendirme için teşk bu arada. Gelişmeleri takip ediyorum, eğer bende de değişiklikler olursa haberleri ileticem.
  • Hocam 1 ay olsun , o zamam gelisme goreceginizi umuyorum

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.5 ay olmuş etkin kullanıma başladığımdan bu yana. Güneş hassasiyeti var , güneşe çıkmamayı tercih ediyorum.
    İzler tam olarak geçmedi. hafiflediğini söyleyebilirim. dermarollerı artık ayda 1 kullanım periyoduna geçtim ay içerisinde retinoik asitli soyucu krem(tretin ) kullanıyorum. Bundan dolayı da güneşe karşı çok hassas oluyor. sorularınızı cevaplayabilirim
  • Ozellikle cukurlu bolgeye odaklanarak yapmak onemli. Sag elmaciktaki cukur %80 oraninda duzeldi. Ynaklarin asagisindaki daha hafif ama sayisi cok cukurlara odaklanacagim. Dermaroller kullandiktan sonra yenilenme icin ara verdigimiz surecte retinoik asitli soyucu kremleri hafif miktarda kullanmak izlerin kapanma surecini hizlandiriyor . Gunese dikkat

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam dostum, bilgiler için teşekkürler.
    Dediğim gibi benim izler biraz derin olduğu için sonuç almam zaman alacak gibi. Düzelme konusunda şuan çok az bir gelişme kaydettim.
    3. seansı yaptım ben gecen cuma.
    Bu arada kullandığın kremin markası nedir? Daha hızlı iyileştirme özelliği varsa ben de alayım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ynr30

    Selam dostum, bilgiler için teşekkürler.
    Dediğim gibi benim izler biraz derin olduğu için sonuç almam zaman alacak gibi. Düzelme konusunda şuan çok az bir gelişme kaydettim.
    3. seansı yaptım ben gecen cuma.
    Bu arada kullandığın kremin markası nedir? Daha hızlı iyileştirme özelliği varsa ben de alayım.

    Kullandigim krem tretin. Bu bitince retinoik asit derisimi biraz daha fazla olan acnelyse krem kullanacagim. Yuzdeki deriyi soyuyor bu iki krem de. Cukur yuzeyine dogru incelterek ulasiyor bu sekilde. 3. Gunden itibaren soyulma basliyor. Kotu bir goruntu olusuyor. Bu kremi kullanirken oglen vakti asla gunese cikmayin. Feci sekilde yanma yapiyor. Kremi de az az ince bir tabaka halinde surun. Yuzdeki olusturdugu gerginlik hissi rahatsizlik yapabilir. Nemlendiri krem kullanin. Ancak bazi nemlendirici kremlerin yuzde tuylenme etkisu var. Mesela bepanthol. Sakal ustune surmeseniz daha iyi hafif tuyleri bile guclendirebiliyor. Sonradan bir de onunla ugrasmayin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • cilt soyucu kremlerın uzun surelı kullanımda cukurları hafıflettıgı veya gecırdıgını okudum. ne kadar dogru bılmıyorum ancak aylarca kat kat soyulan cılt cukur yuzeyıne bence de ulasacaktır.
    ben de en etkılısı olan acnelyse kremı satın aldım ve cılt soyma seklınde tedavıye devam edecegım. sımdılık hazıran sonuna kadar kullanma hedefı koydum. yeterlı gelısme gozlenmezse de devam etmeyı dusunuyorum.
  • Acnelyse krem 1 hafta kullanımdan sonra derin bir kat deriyi soydu. Cilt rengini açıyor aynı zamanda. soyma ve gerilme var. ancak yuzeysel cukurlarda hafifleme de gozlenebiliyor.
    Bu şekilde cilt soyma sürecine devam edilebilir.
  • Acnelyse krem fayda ediyor. Benim cukurlarim cok derin degildi. Yaklasik iki haftadir duzenli kullanimda gozle gorulur fark var. Evet soyulma sureci acili olabilir. Goruntu acisindan da iyi degil deri soyulmasi. Gunes hassasiyeti de bir yana. Ancak cukurlu puruzlu cilt sorunundan muzdaripseniz siddetle onermekteyim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.