Şimdi Ara

TCL 65C745 Süperonline Wifi Modem Uyuşmazlığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Merhaba,


    Evime yeni TCL 65C745 Marka Google TV televizyon aldım. Televizyondan genel itibari ile çok memnunum fakat evimde kullandığım 100 Mb Süperonline wifi Televizyonda çok yavaş çekiyor. Evimde Süperonline ZTE H3600 Wifi6 Modem kullanıyorum. Modemle Televizyon arasındaki mesafe 3 metre. Aynı mesafeden kullandığım telefon ve tablette hız testi yaptığımda 87, 90 mb hızları görebiliyorum fakat Televizyonda hız testi yaptığımda 20mb i aşmıyor.


    Teknik servisi bu konu ile ilgili aradığımda TV'nin wifi alıcısıyla ilgili bir problem olup olmadığını test etmek için Telefonumu modem olarak kullanıp tekrar test etmemi istediler. Bende telefonumun internetini paylaştığımda televizyonda 75 80 mb hızları görebildim. 4K içerikleri sıkıntısız seyredebildim. Bunu teknik servis elemanına ilettiğimde sorunun Süperonline Modemden kaynaklandığını Televizyon ile modem arasında bir uyuşmazlık olduğunu ilettiler. İlk defa bu tür bir şikayetle karşılaştıklarını da ayrıca söylediler .


    TV ile Bu tür bir problem ile karşılaşan var mı. Süperonline'dan modem değişikliği mi istemeliyim yoksa bununla ilgili bir ayar falan mı talep etmeliyim .


    Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.








  • modeme 5ghz kanalıyla bağlanmayı deneyin bir fikir.

  • Mantıklı olmayabilir ama 5ghz ile denemede başarısız olursanız modem şifreleme tipini değiştirip birde öyle deneyin.

  • Ben bilgisayardan 4k HDR film paylaşımı yaparak yansıtmayı denediğimde sürekli donmalar yaşıyordum. Ekran paylaşımı yaptığımda da çok fazla donma oluyordu film izlenebilir seviyede değildi. 2.4 GHZ bağlandığımda bütün sorunlar çözüldü açıkçası. Benim router da wifi 6 ve sanırım 3000 veya 3500MBPS destekli bir router. Anladığım kadarıyla 5GHZ bandı sağlıklı çalışmıyor TCL'de.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.