Şimdi Ara

TCL amiral gemisi mini-LED televizyonlarını duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • TCL amiral gemisi mini-LED televizyonlarını duyurdu
    Her segmente yönelik ürünleriyle hızlı bir yükseliş yakalayan ve televizyon pazarında yüzde 12 paya ulaşmayı başaran Çinli TCL markası hız kesmeden yeni akıllı televizyon modelleri tanıtmaya devam ediyor.



    TCL Q10K mini-LED TV özellikleri ve fiyatı



     



    TCL Q10K mini-LED TV firmanın yeni amiral gemisi akıllı televizyonlarından oluşuyor. 4 farklı boyuta sahip olan seride boyuta göre mini-LED aydınlatma bölgeleri de değişiyor. 65 inç boyutta 1512 olan bölge 98 inçte 2592 oluyor.



    Ayrıca Bkz.Haftaya BİM marketlerde TCL ve LG akıllı televizyonlar var



    Aydınlatma bölgeleri parlaklık ve siyahlar konusunda hassas kontrol sağlarken 3800 nit maksimum parlaklık ile farkını gösteriyor. Mikron seviyesinde ışık yayan yongalar ve mikro lensler ile mini-LED ekranların sıkıntısı olan parlak obje etrafındaki dairelerin de önüne geçiliyor.



    Linyao M2 görüntü işlemcisi yanında XR mini-LED yardımcı yongası piksel seviyesinde kalibrasyon sağlıyor. Quantum Dot Pro 2024 teknolojisi en iyi renk doğruluğu sunarken 2.1.2 kanal Hi-Fi sistem de 90W ses çıkışı verebiliyor.



    144Hz tazeleme hızı olan ekran XDR HVA panel sayesinde geniş açılarda yansımayı en aza indiriyor. Değişken tazeleme hızı ve 1.5ms gecikme süresi oyuncular için de akıcı bir tecrübe vadediyor. HDMI 2.1, Wi-Fi 6, 4GB RAM, 64GB depolama, USB 3.0 özellikleri olan serinin fiyatı şu şekilde:




    • 65 inç ve 1512 aydınlatma bölgesi – 915$

    • 75 inç ve 2160 aydınlatma bölgesi – 1196$

    • 85 inç ve 2304 aydınlatma bölgesi – 1549$

    • 98 inç ve 2592 aydınlatma bölgesi – 2816$




    Kaynak:https://www.gizmochina.com/2024/04/21/tcl-q10k-mini-led-tv-launch-specs-price/







  • Ona distribütörün aç gözlülüğünü ekle. 77s90 fiyatına 75c845 satılıyordu ülkede asıl problem distribütör. Vergiler çok yüksek evet ama TCL gibileri işi başka seviyeye çekti. Türkiye'de ucuz iş gücüyle ürettiği tv yi bizim millete kitlemeye çalışıyor. Ne kadar sevsemde elim gitmiyor TCL'e. @joven Agresif fiyat politikasına Türkiye dahil değil tam tersi bize ürettiriyor ama geçiriyor...

  • Çinlilerin agresif fiyat politikası korelileri ve Japonlara saç baş yoldurmaya devam ediyor.
  • Ne yazık ki bize 3. dünya ülkesi muamelesi yapan bir firma daha. Şikayet arşivleri saçmalıklarla dolu.
  • kar + vergi dahil 30k lık cihaz , Tr de en az 60k olur
  • Ona distribütörün aç gözlülüğünü ekle. 77s90 fiyatına 75c845 satılıyordu ülkede asıl problem distribütör. Vergiler çok yüksek evet ama TCL gibileri işi başka seviyeye çekti. Türkiye'de ucuz iş gücüyle ürettiği tv yi bizim millete kitlemeye çalışıyor. Ne kadar sevsemde elim gitmiyor TCL'e. @joven Agresif fiyat politikasına Türkiye dahil değil tam tersi bize ürettiriyor ama geçiriyor...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alprn46 -- 22 Nisan 2024; 11:14:29 >
  • Bölgesel aydınlatma sayıları çok düşük. En az 10 bin olmalıydı.
  • Şu tip ürünlerin Türkiye'de satışı kadar desteğinin de dosdoğru verilebilmesi bir zorunluluk olmalı, satılan ürünlerin en az 4-5 yıl desteği verilebilmesi ve teknik destek servisi saçmalıkları olmaması için yeterlilikler aranması lazım.
    Vergiydi yada ÖTV'di vs bunlara takılmayın aldıktan sonra çıkabilecek sıkıntılarda muhatap yoksa dansöz gibi kıvırıyorsa şikayet var'a yazsanız ne yazmasanız ne?

    TV'ye gelecek olursak f/p amaçlandığı için en başta aydınlatma bölgeleri daha fazla olmalıydı, yine bellek ve kapasite'den kırpılmış çünkü çok üretim ve satış düşünülüyor, şimdi buna 2~3x bellek ve kapasite konsa kendi ayaklarına sıkmış olurlar ve o kadar iyi niyetli değiller.
    Son olarak sergilenen mağazada kalibrasyon ölçümü yapacağınız videolar olan bir usb bellekle gidip test etmeden şu bu dememek lazım.
  • smart1978 kullanıcısına yanıt
    bence 69 milyon olmali
  • Galiba amerika pazarı için tanıttı .daha 2 hafta önce Avrupa pazarı için benzer özelliklerde c855 serisini tanışmıştı
  • jiletosman kullanıcısına yanıt

    Micro LED diyorsun aslında :D ...

  • Çinli üreticiler gelemiyor hep araya Türkiye'deki aç gözlü firmaları koymaya çalışıyor. Haliyle de pek satamıyorlar. Herşey vergi değil. Vergi bir Yere kadar Apple ve samsungun yurt dışı fiyatları aynı hatta belki samsung daha pahalıya satıyor ama Türkiyede samsung telefonları Apple telefonlarında daha ucuz(S24 ultra-iPhone 15 pro Max)
  • tanitti ama piyasada yok daha. 85 lik version u almak istiyorum ve bekliyorum. fiyat bile belli degil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.