Şimdi Ara

TCL C825 Serisi QLED TV (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
240
Cevap
18
Favori
29.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ANDUIN1 kullanıcısına yanıt

    Aynen hocam yazılımsal sıkıntıları var, Tv mükemmel, hatta qn90a'dan daha iyi oldugunu söyleyebilirim ama arada youtube çöküyor ve beni uyuz ediyor. Gerçekten adam akıllı yazılım güncellemesi gerekiyor

  • Exheo kullanıcısına yanıt
    Hocam Sony Sonydir.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • marcus83 kullanıcısına yanıt
    Zaten fiyatı 17.000 den 25.500’e çıkarttı Sony hocam daha bir manası kalmadı 😀

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Exheo kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam bende bu yüzden tcl tercih ettim.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • piayback P kullanıcısına yanıt

    Televizyonunuz gelince sizin de fikirlerinizi bekliyoruz hocam. Bir de kullanan arkadaşlar bir iki video paylaşabilirse çok iyi olur tv nin görüntü kalitesi ile ilgili

  • Exheo kullanıcısına yanıt
    Kurulum sonrası paylaşırım hocam. Yalnız bu tv ninde fiyatı artmış şuan. Almayı düşünenler için 55” modeli amazonda 13.425 try.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Exheo kullanıcısına yanıt

    Hocam benim için bir TV'de en önemli şey,geceleri izlenebilirliktir. Biliyorsunuz LED TV'ler geceleri bok gibi gözükürler, özellikle karanlık sahnelerde falan renklerin solup gittiğini, siyahların artık iyice grileştiğini ve yanlardan da ışıkların sızdıgını farkedersiniz. Aşağıdaki resim Netflix üzerinden "1080p" kalitesinde stream edilen Matrix filminden bir kesit. Ve benim resmi çektiğim yer TV'nin yaklaşık 1 metre sağı. 1 metre sağında olmama rağmen ( off-axisdeyim ) görüntünün kalitesi beni benden aldı. Müsait bir zamanda gece vakti 4k video açıp videoya alarak ayrıca paylaşacağım sizinle.

    TCL C825 Serisi QLED TV




  • smalsrol S kullanıcısına yanıt

    Hocam çok teşekkürler emeğiniz için. Tv gerçekten de muazzam gözüküyor. 1 metre sağdan bile böyle gözükmesi cidden sevindirici

  • Exheo kullanıcısına yanıt

    Vallahi hocam ben bile bu kadarını beklemiyordum, neredeyse bir ips ekran kadar görüş açısı var. Yalnız toplam 5 ölü pixel varmış bendeki TV'de, acaba değişim için servise başvursam mı ? Ben servis geldiğinde 1 ölü pixel görmüştüm, servis bana o kadar incelersen temiz panel bulamazsın demişti ( hadi lan ordan diyecektim ), 1 tane oldugu için ses cıkarmamıştım. Ama bayağı varmıi. Sence ne yapayım hocam ?

  • smalsrol S kullanıcısına yanıt

    Değişim isteyin, 5 ölü piksel ne yahu. O kadar para veriyoruz, bir de ekranda piksel mi sayacağız seyrederken. Aklınız hep o piksellerde olur.

  • smalsrol S kullanıcısına yanıt

    Hocam normalde bu markalar 3 ölü piksele kadar değişim yapmayıp işi uzatıyorlar. Ama 5 ölü piksel cidden çok. Yerinizde olsam kesinlikle değişim talep ederdim. Değiştirmek zorundalar

  • hibo H kullanıcısına yanıt

    Vallahi hocam gözüm hep oralara kayıyor. Bugün kayıt açtım servis yönlendirecekler. TV'nin fiyatı 18.500 olmuş, bırak 5'i 1 tane olsa bile kabul edilemez. Bakalım gelişmeleri buraya yazacağım.

  • Exheo kullanıcısına yanıt

    Vallahi dediğim gibi ilk başta sadece 1 tane farketmiştim, servis elemanı yok gözüm görmüyor hani neredeymiş cart curt yapmaya başladı ben de 1 tane için uğraşmak istemedim ama farklı farklı bölgelerde ölü pikseller var bu kadarını kabul edemem ben de. Dünyanın parasını ödemişim, gözüm hep oralara gidiyor.

  • Benimde 65c825 tv geldi ve kurulumu yaptırdım. Tv lerden çok anlamam ama çok beğendim. Görüntü kalitesi, siyahlar ve sesi çok başarılı buldum. Android arayüzüde gayet stabil geldi bana.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • piayback P kullanıcısına yanıt
    Siz yine de ölü piksel testi yapın hocam nolur nolmaz. Hayırlı olsun yeni tv niz

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Exheo kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam ölü piksel testini servisle beraberde yaptık. Daha sonra kendimde yaptım. Bir sorun yok gibi yada ben göremedim :)

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Selamlar herkese. Ben de geçen hafta bu tv den aldım. Deneyim paylaşmak istedim. Birsürü problem vardı (donmalar,düzgün video oynatmamalar,ayarlarda tutarsızlık vs) . Telegramdan bi grupta son güncellemeleri paylaşıyorlar. Usb uzerinden V083 e yükseltince problemler gitti. (Ota güncelleme çıkmadığı için yazdığınızda tv ye ne var ne yok sıfırlıyor bilginize)

    sadece ufak tefek rahatsızlıklarım var.

    -HDR izlerken bazen (neye göre anlamadım) aynı ayarlarda aynı tür sahnelerde sol üst tarafta hafif bulutumsu bi açıklık oluyor bazen gidiyor. Herhalde arkadaki ışıkların aklıllı açılma özelliğinde bir tutarsızlık var. Yazılımsal olduğunu varsayıyorum çünkü ara sıra oluyor.

    -google assitant ingilizce yapınca ok google ı alıyor, tv uzerindeki mic ten sorunsuz ing kullanılıyor. sonra tr a geçince (dil seçeneği) de tv mic inden kullanılıyor fakat standby dan açılınca tr de assistant çalışmıyor. Çalışan haliyle bile anca tv den alıyor sesi. Kumandadaki tuş basıyor ama mic kaput. Servis çağırdım bakalım bu sorun için.

    -stanbyda iken gece (bizim ev çok sessiz) czt bzt diye sanki hdd çalışıyor gibi sesler geliyor.

    -son olarak iptv uygulamalarında (tivimate ve smartes) kafasına göre fhd kanallarda tamamen tv kilitleniyor komut almıyor arka tuş çalışmıyor. Fişten çekip boot etmem gerekiyor.

    Bunlar çözülmeyecek şeyler değil malum artık günümüzde tv değil bilgisayar benzeri bir alet alıyoruz.

    Güzel ayarlarla oled kalitesine çok çok yakın bir sinema keyfi yaşatıyor.

    Olumsuz yorumları yapanlar da haklılar. Yazılımsal çok boşluk var. Bunu düzeltmek için forumlarda gezmem gruplar bulmam gerekti. Eh fiyat performans olunca biraz da iş size düşüyor. Buarada 17.000 ken almaya kalktım 18.400 e aldım şimdi 24.100





  • psychovsky kullanıcısına yanıt

    Merhaba hayirli olsun bende de 55 inchi mevcut benzer yazilimsal sorunlar mevcut tcl google tv guncellemesi verecegini aciklamisti sanirim o guncelleme ile stabil calisir bu tv yoksa android biraz zorlama olmus bu tvde


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • psychovsky kullanıcısına yanıt

    google asistan sorununu çözebildinizmi

  • şimdi turkiyeyi de kapsayan bir ota güncelleme yok.ben diğer sorunları halletmiş bir güncelleme olduğu için en yeni versiyonu flaşla yazdırdı.sanıyorum tr dil desteği yok.Ya bu yüzden yada mikrofon bozuk.çok kullanmadığım bir özellik o yüzden çok kurcalamıyorum.servis yeni bir kumanda getirip bakalım dedi önümüzdeki aya gelir, bakarız herhalde.

  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.