Şimdi Ara

TCL NXTPAPER 14 Pro hem tablet hem e-okuyucu oluyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • TCL NXTPAPER 14 Pro hem tablet hem e-okuyucu oluyor
    TCL markasının yeni bir kategori olarak sürdürdüğü NXTPAPER teknolojisi gelişiyor. CES 2024 fuarında firma NXTPAPER 3.0 versiyonu ile donattığı ve iki farklı modda kullanılabilen TCL NXTPAPER 14 Pro tablet modelini duyurdu.



    NXTPAPER 3.0 nedir?



    NXTPAPER teknolojisi yeni nesil elektronik mürekkepli kâğıt ekran olarak biliniyor ve geleneksel e-ink ekranların dezavantajlarını ortadan kaldırmayı amaçlıyor. NXTPAPER 3.0 versiyonu 700 nit parlaklık seviyesine kadar çıkabilirken mavi ışığı da yüzde 61 oranında engelliyor. CPL polarize ışık tekniği metinleri daha fazla aydınlatırken güneş ışığı altında okumayı kolaylaştırıyor.



    Ayrıca Bkz.TCL yeni NXTPAPER teknolojisini duyurdu



    TCL NXTPAPER 14 Pro bu noktada 3 farklı ekran modu sunuyor. 120Hz 14 inçlik 2880x1800 piksel çözünürlük sunan ana ekrandan renkli e-ink veya monokrom e-ink ekranlara tek tuşla geçiş sağlanıyor. Monokrom e-ink ekranda Android ara yüzü özel olarak optimize edilmiş. Dimensity 8020 yonga seti, 12GB RAM ve 256GB depolama sunan tablet modeli önümüzdeki aylarda satışa çıkacak.



     




    Kaynak:https://www.engadget.com/tcls-nxtpaper-14-pro-is-somewhere-between-a-tablet-and-a-giant-e-reader-190047895.html







  • Reklam verirken reklam olduğunu yazın
  • Bu tablet uygun fiyatla satılarak çok yaygınlaşırsa, çocuklar ve gençler okula veya üniversiteye bir çanta dolusu kitap götürmek yerine içinde e-kitapların olduğu o tableti götürürler. Ayrıca, öğrenciler o tabletten gözleri yorulmayarak kitaplarını okuyabilirler, not alabilirler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.