Şimdi Ara

TCL Nxtwear S sanal gerçeklik gözlüğü ülkemiz fiyatı belli oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • TCL Nxtwear S sanal gerçeklik gözlüğü ülkemiz fiyatı belli oldu
    Apple’ın Vision Pro sanal gerçeklik gözlüğü gündemdeki yerini korurken TCL markası ise sessiz sedasız yeni modellerini global çapta piyasaya sürmeye devam ediyor. TCL Nxtwear S sanal gerçeklik gözlüğü ülkemizde satışa çıktı.



    TCL Nxtwear S neler sunuyor?



    TCL Nxtwear S akıllı gözlüğü geçen yıl Kickstarter üzerinde fonlanarak hayata geçmişti. Sony micro OLED Full HD ekran 130 inçlik bir yansıtma tecrübesi sunarken DCI-P3 renk gamının yüzde 90’ına sahip ve bir mavi ışık filtresi sunuyor.



    Ayrıca Bkz.TCL Nxtwear S akıllı gözlükler destek arıyor



    Gözlük USB Tip-C kablosuz üzerinden DP destekli cihazlara bağlantı sağlayabiliyor. Windows ve Android işletim sistemleri hali hazırda desteklenen sistemler. iOS cihazları ise özel bir adaptöre ihtiyaç duyuyor. Dahili hoparlör de Bluetooth desteğine sahip.



    TCL Nxtwear S biraz daha medya tüketimi için geliştirilmiş. Bu bakımdan bağlı olduğu cihazın kapasitesi ile sınırlı. Ülkemizde 23999TL karşılığında birkaç noktada gözlüğü elde etmek mümkün oluyor.









  • NReal Light, 6DOF ile benim kullanımıma daha uygun ama bunu da deneyimlemek isteyen olacaktır tabi, bu arada yurtdışı fiyatı neredeyse yarısı 13.000₺ civarı, söylememe gerek yok sanırım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EE8FFFABB -- 20 Haziran 2023; 22:55:17 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yurtdışından almak daha mantıklı olur. Akıllı telefonda olduğu gibi kayıt derdi de yok zaten.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Beygir Adam B kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle, bahsettiğim NReal Light adlı ürün 18.000₺ ama Güney Kore’de bulabildim sadece, burada PTTAVM diye bir sitede gördüm :) fiyatı tam 54,000₺ idi, bunlar artık vergiyi geçmiş işi fanteziye vurmuşlar, dolar, vergi hikaye.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Tek yaptığı yansıtmak olan ürünün fiyatına bak şaka gibi, maliyetinin 10 katından fazlasına mı satmaya çalışıyorlar. Bunu alana kadar Apple Vision Pro almak çok daha mantıklı. Birisi sadece ekran yansıtma yaparken diğeri bilgisayar ile birlikte satıyor özellikleri de bunun katlarca fazlası. Tamam 3500 dolar ucuz değil ama bomboş ekran yansıtan ve dış kaynaklara bağlı cihaza 1000 dolar vermek ucuz mu?

    Bu arada bahsi geçen ürünlerin hepsi 1080P(1K) , 1920/1080p bizim bidliğimiz tvlerdeki çözünürlüktür. Gözlüklerde doğal olarak çift cam olduğundan 3840 x 1080P gibi gözükse de aslen hepsi 1080P'dir önemli olan en düşük oranın değeridir! 2 K(2048 x 1080p) ekranlarda aslen 2 K değildir ve aslında 4K(3840x2160p) olarak adlandırılanlar bile sadece 2 K'dır ama bunu yeni ölçü olarak kabul ettirdiler bir şekilde orası ayrı. Yani siz siz olun 2 K ürün alıp boşa kendinizi kandırmayın ben hala 1080p tv kullanıyorum şahsen Samsung 40c650 :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 21 Haziran 2023; 02:44:13 >




  • Tecrübe etmediğim için bilmiyorum ama sanal 130 inç ekrana full HD görüntü yetersiz olmaz mı ?

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.