Şimdi Ara

Tcp/İp Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Philips sna6500 marka wireless modemim var.kablolu olarak deksktopa bağlı.kablosuz laptopa ama sürekli bağlantı gider oldu bu hafta.Online ışığı yanıyor ama adsl ışığı yanmıyor.bazen tam tersi.telekomu aradım 5 saatdir internetdesiniz dedi.ama 5 saat toplasan yarım saat girememişimdir.yani telekomda sorun yok.küçük dağıtıcı kutu var onu çıkarıp direkt duvardan gelen hattı modeme takıyorum gene aynı..

    en son çare yerel ağ ayarları/tcp ip kısmında otomatik ip vs..kısmını karıştırıp elle ip girdim.düzeldi.ama 1 saat geçmeden gene aynısı oldu.gene otomatik ip al kısmını işaretledim gene bi kaç saatlik düzelme oldu.ama sonra gene gitti.Bu tcp ip ne işe yarar.Otomatik ip al'ı mı işaretlemeliyim?yoksa kendim elle mi girmeliyim.ibildiğim kadarıyla bu zımbırtı ağ paylaşımı için gerekli benim net bağlantısını niye etkiliyor?ve şu kopma belasından nasıl kurtulcam?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >



  • sen üstteki ip girme yerine 4.2.2.1 alttakine 4.2.2.5 yaz sonra okle bi ole dene bakalım..
  • hocam yanlıiın olmasın normalde explorer a 192.168.2.1 yazarak giriyorum.orayada aynısını giriyordum.neyse deniyim yinede
  •  Tcp/İp Sorunu


    fotodaki ayarları yapınız..
  • saol hocam yardımın için ama dediğin gibi yaptım.ışıkların hepsi yanıyordu.ama internete girmedi öyle.şu anda otomatiğe almış durumdayım ve giriyor.
  • Online destek (bilgi) almak için;
    http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/cpindex.pl?ctn=SNA6500/00&scy=tr&slg=TUR#

    Kablosuz Baz İstasyonunuzun IP adresi nasıl belirlenir? kısmında video bile var.
  • çok saolun.
  • Ya arkadaşlar çıldırmak üzereyim hala halledemedim şu problemi.Sabahtandır aynı 5 saniye online oluyorum.hoop 15 saniye düşüyorum.artık surf yaparken bir gözüm modem ışığında çoook sinir bozucu.Lütfen yardım edin.

    Abim demin geldi counter oynadı netden farkettim hiç düşmedi
    Arada bir tcp/ip de dns nosunu,ip nosunu değiştiriyorum veya otomatiğe alıyorum.az bişi düzeliyor 5 saniye sonra gene aynı düşmeye başlıyor.
    splitter var ama telekomu aradım sorun onlarda değilmiş.splitterı çıkarıp direk kabloyu modeme bağladım gene yok.
    ayrıca evde laptopda var.ona wireless la bağlanıyoruz.Ama ben yinede bu tcp ipden ip nosu vs..veriyorum.ondan mıdır acaba.bide anlamadım bir bakıyorum.online yanıyor adsl sönüyor.kabloların yerini değiştirince de adsl yanıyor online sönüyor.
  • kablosuz bağlantı problemin için çevrede başka şifresiz! kablosuz yayın var mı kontrol et. adaptörünün yazılımını ve driver' i güncelleştir.
    kablolu bağlantın için modemi kapatıp açtıktan sonraki ilk bağlantıdan sonra adsl online ışığı yanar. ne kadar sürede yanıyor ve yandıktan sonra bilgisayar kapalı da olsa med-cezir olayı oluyor mu. olmuyorsa bilgisayarı açtıktan sonra ie vs benzeri explorer açmadan bu med-cezir olayı yine oluyor mu. olmuyorsa hangi sitelere girince oluyor ya da olmuyor, bunlara da bak. modemin nedir, işletim sistemin nedir, telefonun modeme giriş soketinin tırnak kısmı sağlam mı vs vs.. yan bir de nicki değiştir belki ona nispet yapıyordur, öyle nicke böyle muamele gibisinden acil şifalar valla ne diyeyim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.