Şimdi Ara

TD-W9960 Wifi kopma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba


    TD-W9960 modemini kullanıyorum ethernet sorunu yok ancak wifi da 5 - 10 dk bağlı kalıyor sonra internet gidiyor fakat hala daha wifi a bağlı telefon parazit olduğunu düşünüyorum yanımda pc için ups var kullanım kılavuzundada yazmışlardı zaten parazit yapabilir uzak konumlandırın diye ancak modem ile ups cihazı 2 - 3 metre uzaklıkta. Etrafımda çok fazla modem var oyüzden boş kanal bulamıyorum modem zaten 5 ghz desteklemiyor 2.4GHz de kullanıyorum 6. kanaldayım Mod olarak 802.11g/n karma kullanıyorum RTS Eşiği gibi ayarlamalar var fakat nasıl yapacağımı bulamadım. Modem evin en köşe odasında duruyor malesef ortayada alamıyorum pc olduğu için ancak yanında bile olsam aynı problem oluyor wifi bağlı bir süre sonra internet erişimi gidiyor wifi full çekiyor gibi gözüküyor. Yardımcı olursanız sevinirim.




  • Merhaba. Aynı sorun bende de var. Kablolu bağlantıda hiç bir sorun yok fakat wifi kullanan cihazların hepsinde wifi bağlı olduğu halde internette sık sık kopmalar yaşanıyor.

  • ban yiyen arkadaşların foruma tekrar geri gelişinde, network bölümü ile açılış yapıyor olması güzel..  



    bu ve benzeri modellerin tasarımlarını hiç sevemedim nedense. bana her zaman itici gelmiştir. ne zaman görsem yine durum aynı.. çok kullanıldığı ise içindeki elektronik aksamlar iflas etmiş olabilir. elektronikçiye kontrol ettirin. patlak veya bitik olanları değiştirebilir belki..

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.