Şimdi Ara

TeamViewer'dan anlayanlar. ACİL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Beyler 3-4 gün öncesinde 7.sınıfa giden kardeşim evdeyken TTNET'ten arıyoruz diye bir telefon gelmiş. Ben evde değildim o sırada. İnternetle ilgili işlem yapmak için teamviewer kurdurmuşlar kardeşime ve kayıt etmişler sanırım. Programı tam bilmiyorum. İnternetten biraz baktığımda karşı bilgisayardan öbür bilgisayarı görme gibisinden bir kaç şey okudum ve açıkcası biraz işgillendim. Bilgisayarı açtığımda masaüstü bomboştu sanki bilgisayarı ilk aldığımda geldiği gibi. Denetim masasında programı göremedim ve sonrasında sistemi geri aldım. 2 gün geçti ve şuan bilgisayarı açtığımda aynı durumdaydı. Bu program başıma ne iş açabilir? ip numaram falan ellerine geçmiş olabilir mi? Ben TTNET olduğunu düşünmüyorum. Format attırsam tamamiyle kurtulabilir miyim?


    Bilgisayarı açtığımda ki hali:
     TeamViewer'dan anlayanlar. ACİL







  • Bu kişi bilgisayarınızda işlem yaparken kardeşiniz bilgisayar başında değil miydi ? TeamViewer'ın uzaktan kontrol modunda sizin bilgisayarınıza bağlanan kişi ne yapıyorsa sizde eşzamanlı görebiliyorsunuz. Kardeşinize bir sorun bilgisayarınızda neler yapmışlar.

    Bilgisayarınızda başka bir sorun yoksa bana göre masaüstünüzdeki tüm kısayolları silmişler sanırım.

    EDIT: TeamViewer'da IP adresiniz karşıya ulaşmaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Core. -- 20 Şubat 2014; 19:48:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TeamViewer'da izin olmadan giriş yapamazlar. Eğer sistem içeriğinde programı bulamadıysan sorun yoktur. Ama denetim masasından gizlenmiş ve sistem açılışında belirli bir şifre ile açılmaya programlanmışta olabilir. Sistem geri yükleme yaparsan bir ihtimal düzelebilir. Bence en garantisi bir format at, özel belgelerini alıp. Yoksa hep aklın kalır.
  • Masaüstü simgeleriniz silinmiş diyorsunuz. Sistemi geri almama rağmen 2 gün sonra girdiğimde neden yine aynı durumla karşılaştım? Neden tekrarlanmış olabilir?
  • sirreddot dediği gibi izin olmadan bişey yapamaz bide TeamViewer pc de kalsa bile her açmada farklı şifre gerekir yani sıkıntı yok bişey olmaz
  • Kardeşinize sordunuz mu ? Bilgisayarınıza bağlanıldığında kardeşiniz bilgisayar başında mıydı ? O kişi ne yapmışsa sizde eşzamanlı görebiliyorsunuz yaptıklarını.

    Denetim masasında da TeamViewer gözükmüyor demişsiniz. Sanırım kardeşiniz sizinle oyun oynuyor olabilir. Sistem geri yüklemesi yaptıktan sonra tekrar eski haline gelmesi ilginç bir durum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Core. -- 21 Şubat 2014; 11:50:13 >
  • sordum hatırlamıyorum falan deyip duruyor. Oyun oynayacak bir durum olduğunu zannetmiyorum. Benim merak ettiğim şey niye tekrar eski haline geldi? Bunun programla bir ilgisi olabilir mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.