Şimdi Ara

samsung tab 9 ultra mı laptop mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar iyi forumlar öncelikle, Ben elektrik elektronik mühendisliği öğrencisiyim henüz yeni başlamış bulunmaktayım. Oyun için kullandığım bir masaüstü bilgisayarım, evde 100mbps internetim var ve ekstra okul için bir mobil cihaz ihtiyacım var. Bir tercih yapmam lazım ya Samsung tab 9 ultra alacağım ya da o fiyat bandında bir laptop alacağım. Kullananlar ve bilgi sahibi olan arkadaşlar yardım ederse sevinirim.

    Tableti seçmemdeki en büyük etken ekran boyutu kolaylıkla pdf açıp pdf üzerinden ders çalışma imkanı sunması beni aşırı cezbediyor. Çoklu ekran imkanı ve klavyesi dex ile laptop deneyimine yakın bir olanak sağlıyor. Benim düşüncem uzaktan erişim programları ile evdeki bilgisayarıma bağlanarak dev c python gibi yazılımlara ulaşarak kütüphane ve diğer alanlarda erişim sağlayarak etkili bir şekilde kullanmak. Ancak bu noktada uzaktan erişim programlarının performanslarına dair bir bilgim yok. Çok kasma donma gecikme gibi problemlerle karşılaşır mıyım? Eğer böyle sorunlar yaşamazsın derseniz böyle bir tabletin ömrü ne kadar olur? tablet daha taşıması kolay olduğu için laptopa bir miktar soğuk bakıyorum. çanta ile sürekli ağırlık yaratmak istemiyorum. Düşüncelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.




    shopsamsung.com
    Galaxy Tab S9 Ultra Klavyeli Tablet Kılıfı
    https://shop.samsung.com/tr/galaxy-tab-s9-ultra-klavyeli-tablet-kilifi/




    asus türkiye
    Zenbook 14 OLED (UX3402)|Dizüstü Bilgisayar Ev|ASUS Türkiye
    https://www.asus.com/tr/laptops/for-home/zenbook/zenbook-14-oled-ux3402/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mythical Eagle -- 3 Aralık 2023; 12:26:15 >







  • Chrome remote desktop ile sorun yaşamazsınız.
    tabletin ömrü de android ile olan ömrü kadar olacaktır. uygulamalar ne kadar destekleniyorsa o kadar. yani ortalama 4-5 sene

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.