Şimdi Ara

TEB (TÜRKİYE EKONOMİ BANKASI) İLE YAŞADIĞIM İNANILMAZ OLAY.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • film gibi bir olay yaşadım okuyun sizinde başınıza gelmesin kredi çekerken haberiniz olsun bunlardan.


    bugün babama kredi çektik 4 bin lira hayat sigortası var dediler. üstelik 53 bin çektik 4 binini sigortaya kestiler. şubeden yapıyorum tabi bu işlemleri. yardımcı olan 2 tane kadın vardı onlara bu sigorta ücreti biraz fazla değil mi? diye sordum ve bana dediler ki ''babanız yaşlı ondan beyefendi''. peki dedik eve geldik telefona şaak zurich sigortadan mesaj düştü. 2 tane konut sigortası 1 tane de hayat sigortası yapmışlar. hayat sigortasını anladık iyi tamam da konut sigortası ne alaka? hem de iki tane? yahu anladık dolandırmaya çalışıyorsunuz bari 2 tane yapmayın 1 tane yapın bu nasıl bir pişkinlik nasıl bir yüzsüzlük. ben hala iyimserlikle yanlış mı acaba bu mesaj dedim teb mobil uygulamasından baktım harbiden de 2 tane konut sigortası görünüyor tanesi de 901 tl. kardeşim ben ihtiyaç kredisi çektim eğer ben istemesem sen bana hayat sigortası bile yapamazsın konut sigortası ne alaka. gittim müşteri temsilcisini aradım bana dediler ki şubeye gidin çözün işte bilmem ne şifreniz yok. lan ne şifresi işte uygulamaya giriyorum beni neden hala şubeye gönderiyorsun. yok diyor bilmem ne şifresi alman gerekiyor. yahu dedim allah sizi bildiği gibi yapsın. pazartesi şubeye gidip o işlemi yapan kadına hiç utanmanız yok mu diyeceğim gerçekten. insanlarda ahlak terbiye kalmamış. emin olun teb'in bundan haberi vardır hatta kendileri bu talimatı veriyordur. siz söylemeden yapın belki görmezler falan mis gibi komisyonu alırız her müşteriden.


    teb böyle yaparak bence güvenilmez merdivenaltı bir firma olduğunu kanıtladın. bu yazıyı da her yerde paylaşıp insanları bilinçlendireceğim.








  • Ne dediler size şubede?

  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

    kardeşim şubeye gittik işte oradaki krediyi veren ablamız yok dedi burası deprem bölgesi yapmak zorundayız isterseniz krediden cayın gidin güncellenen faiz oranlarıyla çekin dediler. El mahkum biz çektik 1 gün sonra 7.5 puan arttı faiz. Kadın resmen haraç keser gibi iş yapmış iptal edemeyeceğimizi de anladı tabi. Neyse biz artık çaresiz çıktık şubeden. Benim sigorta şirketini direkt arayıp sormak geldi aklıma. ZURICH Sigortayı aradım olayı anlattım hiç ikiletmeden iptal edip ücreti hesabıma yatırdılar kendilerine çok teşekkür ediyorum. Hatta Zurich sigortadan görüştüğüm beyefendi de şaşırdı diyor ki neden 2 tane konut sigortası yapmışlar. 1 tane isteğe bağlı yapılır ama 2 tane neden yapmışlar anlam veremedim dedi. Yani inanılmaz bir olay bu yazıyı okuyan herkes imza attıkları yerleri iyi okusundan ben belki az ya da çok 10 kez kredi çekmişimdir ondan okumadım ama bundan sonra kesinlikle okurum. Neyseki paramızı bir şekilde kurtardık.





  • Skywaterr S kullanıcısına yanıt

    Buradan bir kayıt yapın hocam mutlaka, geçmiş olsun.

    ebulten.bddk.org.tr
    BDDK E-Şikayet
    https://ebulten.bddk.org.tr/esikayet
  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

    Böyle bir şey yapıp o çalışan arkadaşın ekmeğiyle oynamak istemiyorum çünkü paramı geri alabildim. Umarım o arkadaşta yaptığı yanlışın farkına varır. Belki de o çalışan kaynaklı değil banka böyle emretmiştir. Bilemiyorum sağlık olsun.

  • Skywaterr S kullanıcısına yanıt

    Hocam nasıl isterseniz hiç sıkıntı yok.  

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.