Şimdi Ara

Tecavüzcülere ilaçla hadım yasası TBMM'de (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
0
Favori
5.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Tecavüz suçunun şekli var.
    Biri kızı kaçırır, tecavüz eder, öldürür ya da sadece tecavüz eder ise yasa uygulansın.
    Fakat, erkeğe verip de sonra pişman olup, aha bu bana tecavüz etti diyenin malafatını kesmek ya da öldürmek yanlış olur!

    Türkiye'de yasalar, düzgün işlemediği için, ben pek katılmıyorum bu teklife!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Çalışan Ağustos Böceği


    quote:

    Orijinalden alıntı: Damızlık

    quote:

    Orijinalden alıntı: TheJudgé

    aha şeriat kanunları yavas yavas geliyo sıkı durun ..

    Bu konuyla alakalı değil.Bu yasa olması gereken bir yasa.Çünkü doğuda 14 yaşındaki kızlara 3 kişinin tecavüz ettiği haberini duyunca batıdaki insanın yüzü kızarıyor
    Edit:ikikereikibes:Aynen katılıyorum


    adam 2.2=5 sanıyor beyler


    Bende öyle biliyorum yanlış mı birader?
  • bugun pakize suda ablanin tv programini seyrediyorum, millet yok cezalandirilsin ama boyle olmasin felan bir kivirtiyorlar. pakize suda bile itiraz ediyor olur mu oyle sey, ne hak ediyorsa onu bulsun vs. diyor, adamlar yine de yok yok oyle olmasin felan fismekan amabadaczvdaacdva. ulan o tecavuzculer sizin kariniza kiziniza yapsa o tur bir asagiligi ne yapmak istersiniz merak ediyorum. oldugunuz yerde gebertmezseniz o herifi ben de en adi p.im. modernizm diye diye neyle neyi karistiriyorlar ya. ilkel bir yontemmis pehhh. asil gerikafalilik budur. modernizm denilen sey teknoloji ve ilimden ibarettir. bunu anlayin artik. bir insan cirilciplak pozlar verip dergilerde yayinlatiyor diye modern oluyorsa sayet hayatinin her safhasinda oyle dolassin da goreyim ne kadar modern oldugunu. yaziklar olsun insanligi bu hale (hayvanliga) getiren mantiga. yaziklar olsun insanin maymundan turedigine inananlara. bugunku maymunlar neden hic insana donusmuyor, bir habere konu olmuyor gercekten merak ediyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: herr18

    bugun pakize suda ablanin tv programini seyrediyorum, millet yok cezalandirilsin ama boyle olmasin felan bir kivirtiyorlar. pakize suda bile itiraz ediyor olur mu oyle sey, ne hak ediyorsa onu bulsun vs. diyor, adamlar yine de yok yok oyle olmasin felan fismekan amabadaczvdaacdva. ulan o tecavuzculer sizin kariniza kiziniza yapsa o tur bir asagiligi ne yapmak istersiniz merak ediyorum. oldugunuz yerde gebertmezseniz o herifi ben de en adi p.im. modernizm diye diye neyle neyi karistiriyorlar ya. ilkel bir yontemmis pehhh. asil gerikafalilik budur. modernizm denilen sey teknoloji ve ilimden ibarettir. bunu anlayin artik. bir insan cirilciplak pozlar verip dergilerde yayinlatiyor diye modern oluyorsa sayet hayatinin her safhasinda oyle dolassin da goreyim ne kadar modern oldugunu. yaziklar olsun insanligi bu hale (hayvanliga) getiren mantiga. yaziklar olsun insanin maymundan turedigine inananlara. bugunku maymunlar neden hic insana donusmuyor, bir habere konu olmuyor gercekten merak ediyorum.

    Adam evrim teorsini biliyor beyler, kaçın.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.