Şimdi Ara

tech star yukleme programı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Receiver'e birşeyler yüklüyebilmeniz için öncelikle bir rs-232 kablosu temin etmeniz lazım. Kablo özellikleri şunlar. Bir ucu erkek 9 pin diğer ucu dişi 9 pin standart data kablosu. Bilgisayarcılardan kolaylıkla temin etmeniz mümkün fakat kendim yapmak istiyorum diyenler için pin bağlantısı 1-1,2-2,3-3,4-4,5-5,6-6,7-7,8-8,9-9 şeklinde. Sanıyorum sadece 2,3,5 uçları kullanılıyor ama emin değilim.
    RCLINK_original.exe'yi bilgisayarınıza kurun. Bu yazılım sayesinde receiver'ın yeni yazılımını upload edebilir veya kanal listesini upload-downlad edebilirsiniz.
    Şimdi yapılacak işlem şöyle; Önce şifresiz bir kanal açın, kabloyu receiverinize ve bilgisayarınıza takın. RCLINK_original.exe yi çalıştırın. Setup Comm butonuna tıklayın ve COM1'i seçin. Bağlantı kurduğunuzda Bağlantı durumu bölümünden bağlı olduğunuzu görebilirsiniz. Önce Receiverden al butonuna tıklayarak var olan kanal ayarlarınızın bilgisayara aktarılmasını sağlayın. Daha sonra 7000 ci yükle butonunu kullanarak DT410OR_FA_2_DVS7000CI_050112_D.bin dosyasını receiveriniza yükleyin receiverin ledderinde "Good" yazana kadar bekleyin ve dua edinki elektrikler kesilmesin zira bu işlem yarım kalırsa sanırım cihaz birdaha açılmaz. "Good" yazısını gördüğünüze emin olduktan sonra receiveri power düğmesinden kapatıp açın. Ekrandan OSD dili Türkçeyi seçin. Son olarak programın Kanalları yükle butonunu kullanarak kanalları upload edin.
    Birde unutmadan keyleri gidiğiniz ekrana ulaşabilmek için info ekranındayken kumandadan 1111 tuşlamanız lazım. Benim eski programında okey tuşuna basmak yeterliydi.
    Herkeze iyi seyirler dilerim.







  • kardeş beko için de bu programı kullanabilir miyiz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.