Şimdi Ara

Technics amfi için hoparlör tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamler; elimde technics su-7700k-xg amfi var, genelde pop, rock, jazz, chillout tarzı müzikler dinliyorum bunun için amfime uygun gelecek bookshelf hoparlör tavsiyelerinizi bekliyorum. Bütçem 1000-2000 tl arasında. Alacağım hoparlörleri daha sonradan almayı düşündüğüm onkyo tx-nr809 sinema sistemi amfi'sinde de kullanabilmek istiyorum önerilerinizi ona göre yapabilirseniz sevinirim.
    Akai as-1080 amfi ile elimdeki technics arasında da kararsız kaldım açıkcası siz olsanız hangisine tercih edersiniz ve neden?



  • Merhaba, bende Technics amfi ile kullanmak için hoprlör araştırmıştım. 3-4 hoporlör test ettim ve en iyi sonucu JBL ile yakaladım. Kullandığım amfi Technics sa-tx 50 ve sinema için PİONEER vsx920 bir çift JBL E 90 ve bir çift sb-t200 bu hoparlörler beni yeterince tatmin etmekte. Tavsiyem JBL E-90 ayarında bir hoparlör. hem stereo da hemde sinemada iyiler. Tabii bu benim görüşüm. HOŞÇAKALIN...
  • 800 TL civarına Monitor Audio BX2 alınabilir. Biraz fazlasına Bowers & Wilkins 685. Sadece müzik desen Focal 706v diyecektim ancak sinemadan ziyade müzik hoparlörüdür.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.