Şimdi Ara

technics su-v 620 stereo amfi yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar başlıkta belirttiğim amfim 8 ohm kanal başına 70 watt gücünde A+B olmak üzere aynı anda 4 adet hoparlör bağlanıp kullanılabiliyor ama ben A kanalına 1 adet B kanalına 1 adet hoparlör bağlayıp kullanıyorum (yani 1 çift) hoparlörlerim ise 6 ohm ve 120 watt gücünde (sony ss-d705 av modeli) yaşadığım soruna gelecek olursam saatlerce dinlediğim hiç bir problem yaşamadığım bu sistemde volüme ü biraz yükseltince amfi kendini korumaya alıyor (ses kesiliyor)sesi kısıp amfiyi kapatıp tekrar açınca normale dönüyor.he birde şunu belirteyim amfi arkasında 1 adet fan var o fanda çalışıyor herhangi bir arızası yok.tecrübe sahibi yada konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.teşekkür ederim. technics su-v 620 stereo amfi yardımtechnics su-v 620 stereo amfi yardım







  • Amfinin sağ ve solunda en az 10'ar cm.lik, üzerinde de 30 cm.lik boşluk olması gerekir. Özellikle böyle yaz günlerinde...
    Ayrıca amfinin önü ve arkası tamamen kapalı bir hacimde olmaması gerekir.

    Bu şartları sağlıyor musunuz?

    Eğer sağlıyorsanız, akla cihazın içinin aşırı tozlanmış olması ihtimali akla geliyor...
  • öncelikle ilgin ve görüşlerin için teşekkür ederim,amfi deck dolabında duruyor dolabın önü arkası komple açık amfi üzerinde eko var sağ ve sol kenarlarında 2 şer cm boşluk var dolabın duvar ile arasında 10 cm boşluk var tozlanmasına gelincede 1/2 ay önce cihazı komple söküp temizliğini yapmıştım.
  • ahmet_6985 A kullanıcısına yanıt
    Hoparlör bağlantınızı biraz daha açık yazabilir misiniz? Daha doğrusu amfinin üzerinde çizerek gösterebilir misiniz?

    Siz A+B olarak kullandığınızı belirtmişsiniz.Ayni kalana bağlıyorsanız omaj düşecektir. Örnek vermek gerekirse iki hoparlörü a+b çıkışlarından R çıkışına taktığınızı düşünürsek bu amfiye zarar verecektir. Bundan dolayı cihaz kapatıyor olabilir.

    Speaker A veya B’yi kullanın L ve R olarak bağlantı yapın birde o şekilde deneyin

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • technics su-v 620 stereo amfi yardım


    bağlantı bu şekilde aynı bağlantı şeklini A kanalındada denedim sonuç yine aynı idi kurşun arkadaşın önerisini henüz deneyemedim bir kaç güne müsait olunca amfiyi ferah bir ortama çıkarıp denicem ama kafamda soru işaretleride yok değil neden diye soracak olursanız bazı stereo amfilerin arkasında hiç fan yok o amfiler o zaman hiç çalmaz diye düşünüyorum beni yanlış anlamayın çok fazla bilgi sahibi değilim sadece mantık yürütüyorum mesela örnek verecek olursam bu amfinin su-v500 modelinin arkasında fan yok. bu arada önerin için teşekkür ederim.




  • Kapasitörleri ömürlerini tamamlamış olabilir. Bu durumda normalden 3-4 kat daha fazla akım çeker çıkış transistörleri ve çabucak aşırı ısındığından termistör koruması devreye giriyor olabilir. Kartın merkezindeki 2 adet büyük kapasitörü ve önlerindeki nispeten küçük olan kapasitörleri değiştirmek sorunu çözebilir.
  • anlaşılan bana bir tamirci yolu görünüyor yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.