Şimdi Ara

Tecno Pova Neo 3'ün özellikleri ortaya çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Tecno Pova Neo 3'ün özellikleri ortaya çıktı
    Tecno şimdilerde yeni cihazı Pova Neo 3'ü piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Yakın bir zamanda piyasaya sürülmesi beklenen cihazın teknik özellikleri ise şirketin Twitter hesabındaki paylaşım sayesinde ortaya çıktı.



    Ayrıca Bkz.Vivo V29e, sertifika sitelerinde ortaya çıktı: İşte beklenen özellikler



    İşte Tecno Pova Neo 3'ün beklenen özellikleri:



    Helio G85 SoC'den güç alması beklenen Tecno'nun yeni akıllı telefonu Pova Neo 3, 8 GB RAM ile eşleitirilmiş 128 GB depolama ile gelecek. 7.000 mAh devasa bir batarya ile gelecek cihaz ayrıca 6.82 inç 90Hz HD+ bir ekrana ekrana sahip olacak.



    Tecno Pova Neo 3'ün özellikleri ortaya çıktı
    16MP birincil kameraya sahip olacak cihazın çift arka kamera kurulumuna sahip olması bekleniyor. HiOS 13 ile kutudan çıkacak cihaz, DTS ayarlı çift hoparlöre ve 3,5 mm kulaklık jakına da sahip olacak. Son olarak lansman tarihi henüz bilinmeyen cihaz; Mecha Black, Hurricane Blue ve Amber Gold olmak üzere üç farklı renk seçeneğiyle piyasaya sürülecek. 




    Kaynak:https://twitter.com/tecnomobile/status/1680094845493301253







  • Arka kapak çok kötü duruyor. Artık HD+ ekranlar tarihin tozlu raflarında yerini almalı bence. Fiyatı 200 doları geçmezse bu dediklerim göz ardı edilebilir.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arka kapak harika görünüyor
  • Yahu bu TECNO G85,G86,G96'yı toptan mi almis anlamadim ki. Her yeni 10 cihazinin 5'inde bu islemciler var.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 7000 mah batarya koyma artık üzerine çık . Bu telefonlar günlük kullanım telefonu ancak bazı insanların bir gününün 8 saati ev dışında geçiyor iken bazısının 24 saati ve daha fazlası ev dışında geçiyor . 10.000 mah üzeri bataryalı telefon güzel canlı bir ekran en az Helio G99 işlemci ve 7 inç üzeri ekran boyutu ile biz büyük telefon sevenlerin ve evin yüzünü göremeyen meslek ve yaşam tarzı gruplarının gönlünü kazanmalı Tecno markası . Her kesime hitap eden Uygun fiyatlı modeller üretir güncelleme ve yazılım ve Garantide her türlü kolaylık ile sahada boy gösterir ise Tecno firması bütün rakiplerini eleyip Türkiye pazarını ele geçirir .

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.