Şimdi Ara

Tecrübeli Adc Oyuncuları Yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
1.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • akahoshi A kullanıcısına yanıt
    Ben eğer geri kalırsam 2. item olarak çıkıyordum youmuyu. Şuan aynı durumda mahvolmuş çıkıyorum hem can çalma hem saldırı hızı sayesinde daha güvende oluyorum değer biri tepeme atlarsa da aktifi sayesinde hem kaçma hemde onu öldürebilme şansım doğuyor diye düşünüyorum westte silver elolarda iş görüyor. Trde de plat arkadaşlarla denedim orada da iş görünce doğru olduğunu kabul ettim ama geri kalmazsa önce ki yazdığım buildi kullanıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • westte oynuyosan ekle agresif sup oynuyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Koridor kazanicam ben diye oynayan yüzde 80 koridoru kaybeder.Cool olacaksın akışına bırakacaksın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Care evade ...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer trdeysen ve silver bronze eloysan iyi şanslar adcye saygının bittigi oyunlare merhaba dee

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: paix10

    Arkadaşlar öncelikle merhaba hepinize. Benim sorun adc oynarken erken oyunu çok zor geçiriyorum. Elimden geldiğince farm yapıyorum hatta sup um az çok oynamayı biliyorsa kuleye yakın yerlerde minyonları dondurup farm yapıyorum fakat çoğu oyunumda koridoru kaybetmiş olarak çıkıyorum koridordan. 10.dk 60 20.dk 150 civarı farm yapıyorum. Kendimi toparlamam TFlere kalıyor. Doğru pozisyon alıyorum bi çok savaşta o yüzden TFler başlasın artık diye dua ediyorum resmen. (Oyun başı ölüm ortalamam 4.7-Silver 4üm)

    Şimdi sizden ricam bana tradelerden karlı çıkmanın ipuçlarını ve erken oyun için tavsiyeler vermeniz

    Mainim adc benimde. İlk zamanlar da sizin anlattığınız şeylerden ben de çok çekiyordum. Ama bu durum pek çok farklı değişkene bağlı olabilir.

    ADC- SUP uyumu : Eğer şansınız varsa dereceli veya normal farketmeksizin aynı sup ile oynamaya çalışın. Böylece birbirinizin hareketlerini daha rahat okursunuz ve başarı şansınız artar.

    Jungler etkisi : Her jungle oyuncusu iyi olmuyor doğal olarak. Doğru bir hamlesi size lane aldırabilir, tabii aksi durumda kaybettirebilir de. Bu yüzden jungler ile iletişimde olun. Yardım istemekten çekinmeyin, nasıl gelmesi konusunda, fırsat bulursanız yazın vs.

    Minion sayısı : Şüphesiz adcnin ekmek teknesi. Mutlaka ama mutlaka supportunuza karşı adcyi son vuruş atacakken rahatsız etmesini söyleyin. O rahatsız ederken siz kendi minionlarınza odaklanın. Ancak sadece farm da yetmez. boş kaldığınızda belli bir leveldan sonra eğer yakın taraftaysanız kırmızı buffu almayı ihmal etmeyin, golem slotunu ara ara temizleyin.

    DRAGON : Oyunun yeni haliyle artık vazgeçilmez bir hal aldı. Mutlaka ama mutlaka bir yolunu bulup, junglerınıza dragon kesmede yardım edin. Çünkü olur da junglerınız kendi başına almaya çalışırken sizin rakip adc tarafından basılırsa hem dragondan hem de laneden olursunuz.

    Hero seçimi : Şimdi adc var adc var. Ama önemli olan kime karşı nasıl iş yaptığı. Diyelim ki dereceli de siz rakip adcden sonra seçiyorsunuz. Mutlaka demeyeyim ama mümkün olduğunca karşısında sizi avantajlı kılacak bir seçim yapın. Tersi olur da siz ilk seçiyorsanız, kendinize güvendiğiniz "dengeli" bir adc alın. Eğer mümkünse kaçış mekaniği olmayan bir adc almayın. Tabii ki çok iyi oynadığınız bir adc varsa buna aksi bir yönde, o zaman işler değişir. (Örneğin ben de bu konuda Ashe'i söyleyebilirim. En rahat ettiğim ve en iyi oynadığım adcdir. Ki çoğu kişi adc bile olmadığını söyler. )

    2vs2 Takaslar : İnanmadığınız takaslara girmeyin. Yani şunu diyorum. Sizde Ashe olsun örneğin, karşıda da Draven. Bu takastan Ashe'nin early'de karlı çıkması imkansızdır neredeyse. Tabii ki sup farkı vs olacaktır. Ama bu tip takaslar boşuna yorar sizi lanede. En mantıklısı jungler gelene kadar lane'i kendi kulenize yakın tutup (çok yakın değil ama) junglerı beklemektir. Çünkü 3vs2 giriştiğiniz zaman avantaj mutlaka sizde olacaktır. Eğer jungler veya sup saçmalamazsa. Böyle durumda da olur da kill junglerda kalırsa sakın küsmeyin oyuna, adamı da küstürmeyin. Çünkü hem assistiniz olmuş olacak hem de lanede daha çok kalıp bir sürü minion kesme şansınız olacak.

    Bunlar temel şeyler tabii ki. Yayın izlemek, rehber okumak yararlı olacaktır bunlara ek olarak. Yine soracağız şeyler olursa ister buradan ister özelden zevkle cevaplarım.




  • hocam cevabın için çok teşekkürler aslında dediğiniz gibi çok fazla faktör var etkileyen. azda olsa sorunumu hallettim gibi zaten tavsiyeleri deneyerek. yayın izleme ve rehber araştırma konusuna gelirsek zaten ben bi şampiyonu iyice araştırmadan oynamıyorum artık kendi buildimi oluşturuyorum alışkınım olduğum şampiyonlara twitch tede baya vakit harcıyorum sneaky doublelift gosu falan izleyerek ama şunu da söylemem gerek gosu adc oynamayı öğrenmek için izlememek gerek bence çünkü gosu bazen çok çılgınca şeyler deniyor öleceğini bile bile deniyor bazen yapıyor bazen yapamıyor onun yerine piglet çok daha iyi olacaktır diye düşünüyorum çünkü izlediğim kadarıyla en garanti oynayan oyuncu o geldi bana
  • Koridoru almak istediğin iteme göre yit. Yani örneğin 1450 altının var ve AMK kılıcı almak istiyorsan gelecek olan minyon dalgasını hızlı bir şekilde temizleyip baseye dönmeyi dene.

    Eğer koridorda çok fazla dürtülüyorsan sakın can çalma eşyası alma onun yerine bir kaç tane can iksiri al.

    Son olarak almak istediğin iteme paran yetmeden baseye dönmek zorunda kaldıysan bari bot alıyım gibi bir şey geçmesin aklından. Çünkü oyun başı çok fazla mobil olmana gerek yok farma odaklanmış olacaksın zaten

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.