Şimdi Ara

Tecrubeli arkadaslar bi bakabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Oncelikle eski lisansli basketbolcuyum fakat unv. sinavini ilk senemde kazanamadigim icin bir sene daha hazirlandim, istanbul'da kafayi toplayamiyorum diye marmaris'e gittim. Burada sporu iyi saldim, yaklasik 22 kilo aldim. Tercihler vs. derken hersey bittikten sonra basketbola donebilmek icin fitness'a gitmeye karar verdim. Evimin yakinlarinda hatiri sayilir guzel bi spor salonu var buraya yazildim. Olay burdan sonra basliyor.

    Bu spor hakkinda pek bilgim yok size birakiyorum, 15 dk yuruyusun ardindan 20x4 mekik , sonra yine uzanirken bacaklarimi havaya kaldirmami istedi 20x4.

    Sonra sopayla vucudumu dondurdum 2dk lik 3 set halinde, sonra ayni sekilde twist dedikleri bi seyde belimi cevirdim 2dk x 3 set. Sonra on bacak , arka bacak 15x3, gogus karin on kol arka kol ne varsa yaptirdi. Sicagi sicagina hissetmedim. (2 gun once oluyor bu olay) Dun kalktigimdada pek biseyim yoktu ama oglene dogru basladi kaslar cekilmeye sanirim. Aksam iyice artti, sag ayagimi kam acamiyorum dizim arkadan cekiliyor resmen kirik pozisyonda durmak zorundayim. Ayni sekilde kasiklarim ve sol kolumun arkasida. Yani tek calisan uzuv sag kolum suan vucudumda.

    Bugun 2. gun ve mutfaga dahi yuruyemiyorum cunku sag ayak acilmiyor, kas gevsetici falan denedim ama hala gecmedi...

    Tecrubeli , bilgili arkadaslar varsa yardimlari icin simdiden tesekkur ederim.

    Boy 1.82

    Kilo 99.6 gerek varmiydi bilmiyorum ama lazim olabilir sanirim.







  • Sadece durumunu anlatmışsın, soru sormamışsın. Sanırım bu ağrıların normal olup olmadığını, ne zaman geçeceğini öğrenmek istiyorsun.

    Daha kasların hamken hareketleri tüm gücünle yaparsan bu gibi şiddetli ağrılarla karşılaşman normal. Bacakların tam geçmesi 8-10 günü bulabilir, iyi beslenip 8-9 saat uyumaya bak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Executor06

    Sadece durumunu anlatmışsın, soru sormamışsın. Sanırım bu ağrıların normal olup olmadığını, ne zaman geçeceğini öğrenmek istiyorsun.

    Daha kasların hamken hareketleri tüm gücünle yaparsan bu gibi şiddetli ağrılarla karşılaşman normal. Bacakların tam geçmesi 8-10 günü bulabilir, iyi beslenip 8-9 saat uyumaya bak.

    Aslinda sormak istedigim buydu, sizde cevap vermissiniz sagolun. Peki suan bacaklarim acilmiyor, neredeyse kapali vaziyette duruyor buna yapacak bisey yok mu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.