Şimdi Ara

Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge [PS5 / PS4 ANA KONU] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
2
Favori
2.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • byvolcan kullanıcısına yanıt

    Steam da 36 tl, 219 tl pahalı geldi bana. Bu kadar farka değimez, ekran kartı olmayan pc de bile oynatır donanım istemiyor oyun.

  • 219 TL nedir ya. 4 tane kaplumbağa alıp beslesem bu kadar masrafları çıkmaz. Retro oyun severlere de acımıyor Sony  


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PlayStation fiyati da harbi pahalı bu ne diyor insan 1 gb yer kaplayan oyun zaten full ilerlenişi 2 saat 20 dk sürmüş

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İlk duyuruldugundan beri merakla bekliyordum bir kaplumbağa fanı olarak alacam şimdi gece doni'yi vuracam da vurucam 😁

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge - Çıkış Fragmanı | PS4 Games


    PlayStationyoutube
    https://store.playstation.com/en-us/concept/10003986/ Cowabunga! Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge is now available on Playstation 4. Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge takes its inspiration from the classic Turtle brawlers of the 1980s, transporting players back to the heyday of classic arcades with eye-catching full color pixel art graphics and blending them with super-fresh gameplay mechanics. Kick shell in a radical new story mode across New York City, and master each player’s unique skills and combos that make each run through the game wholly unique. ©2022 Viacom International Inc. All Rights Reserved. Nickelodeon, Teenage Mutant Ninja Turtles and all related titles, logos and characters are trademarks of Viacom International Inc. ©2022 Dotemu, All rights reserved. Game developed by Tribute Games. #ps4games
    https://www.youtube.com/watch?v=BrRYp9lPn_E
  • Atari salonundaki ilk oyunun epeyi değiştirilmiş hali olmuş.Keyifli,eğlenceli,nostaljik bir oyun. Bu oyunu atari salonunda ,sınırla sayıda jetonla oynamak zorunda olanların daha da ilgisini çekecek bir oyun olmuş.

    Atari versiyonlarını oynamamış olanlar için bu oyun,pek bir şey ifade etmez.

    Oyundaki tek eksiklik,arcade bir oyun olsa da bazı karakter çizimleri ,bilmem kaç sene önceki arcade oyuna göre çok sönük kalmış.Ninja düşmanların çizimi,yerden çıkan küçük robotların çizimi,grafikleri ,biraz zayıf kalmış.

    Online ortaklaşa senaryo modunda,4 kaplumbağa ile beraber Splinter ve April’in da katılımıyla 6 karakterle aynı anda oynanabiliyor.Tabi ,bu kadar çok karakter olunca ekran oldukça karışıyor,bir curcuna ortamı olabiliyor.

    Hikaye modu ve arcade modu arasındaki farkı anlamadım.Sanırım online ortaklaşa hikaye modu için arcade bölümünü seçmek gerekiyor.

    Bunun dışında ,müzikler,sesler,bölüm tasarımları,sizi yıllar önceki atari salonlarına götürüyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo23 -- 17 Haziran 2022; 11:12:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • neo23 kullanıcısına yanıt

    Story modda da online var hocam ben de arcade ve story mod arasındaki farkı çözemedim. Bu arada siz curcuna ortamı oluyor dediniz ama o kaos ortamında aşırı zevkli oluyor hocam oyun coop ya da online oynarken :)


    Bu arada ps de pahalı buldum oyunu, steamdan 30 tl ye yapıstırdım akıyor oyun. 817 mb bir şey 1 gb bile olmayan oyuna 219 tl verilmez.

  • nier kullanıcısına yanıt

    Zaten atari salonunda 3 kişi aynı anda jeton atıp 3 kişili oynayınca inanılmaz zevkli oluyordu. Örnek, Cadillacs and Dinosaurs. Asıl zevki tam da orada. 2 kişidense, oyuncu sayısı 3'e çıktığında alınan keyif katlanıyordu.

  • oyun psn plus premium ' a eklenmiş midir? Amerika ve Asya' da şuan plus premium aktif. Eklenip eklenmediğine dair bilgi edinemedim. Boşa 200tl vermeyelim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Venomstr kullanıcısına yanıt

    Aynen hocam, steam da arkadaş olmadığı için random lobilere dalıyorum 5-6 kişi oluyor tam bir kıyamet. Kavga gürültü kim kime dalıyor belli değil ama aşırız zevkli, zaten onun için aldım oyunu  

  • nier kullanıcısına yanıt

    Bence de oyun şu an pahalı.Pc game pass’ta oynuyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu dün gamepasste oynadım.3 saat 20 dakikada bitirmişim, doyamadım bir de üstüne 1. bölümden 6 kişi ile başladım.Gece 2 olmuş anca bırakabildim elimden

    Oyun çok keyifli ama gel gelelim eski tarzından dolayı temel 4 eksen dışındaki yönlere yaptığınız saldırılar boşa gidiyor biraz.Xbox gamepadinin sertliğinden midir bilmiyorum özellikle solumda ve sağımda düşman varken hangi tarafa vurursanız vurun aksi istikametindeki adama vururken bi tutuluyor karakter.Lag da değil bu, gerçek zamanlı olmayan bir kontrol var sanki.Ama oyunda kombolar var ve karakterlerin hareketlerinin gerçek zamanlı olması gerekiyor.Playstationda deneyim edenler sizde de aynı durum var mı bi dikkat edin bakalım o tarafa.

    Oyun multi platform destekliyor.Xbox,pc,ps oyuncuları aynı oyunda buluşabiliyor.Hatta ayarlarda epic games profilinize login olmanız için bir bölüm koymuşlar.

    Oyuncuların yan yana geldiğinde elleriyle çak yapabildiklerini keşfettiğimde istemsiz bir kahkaha attım Ayrıca bir karakter etkileşimi de doğer oyuncu veya oyuncuların canı bittiğinde yanlarına gelerek yaptığınız iyileştirme hareketi oluyor.

    Her karakterin kendine has hareketleri var.Böylesine küçük bir oyun için güzel bir detay.

    Trophy listesine bakmadım ama challenge'lar ile ilgili kesin bir zorlu kupa vardır.Özellikle bazı anlarda hasar almadan orayı geç, süper güç kullanmadan bölümü tamamla gibi mücedeleler barındırıyor oyun.

    Fiyat konusunda bi tarafta 35 lira gibi gerçekten bu klasmanda oyuna cuk oturmuş diyebileceğimiz fiyat varken diğer tarafta 200 küsür liraya satılması kabul edilebilir değil.Döviz istediği kadar yüksek olsun ya da o ülke parası dibine kadar değersiz olsun böylesi bir oyunun olabileceği maksimum bir psikolojik fiyat olabilir.O halde 5 bin lira da olur bu oyun 20 bin lira da.Böyle bir şey olabilir mi ya?

    Keyifli oyunlar...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • HaciTTOR kullanıcısına yanıt

    eklenmedi hocam


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pc de aldım oyun keyifli ama ps tarafında fiyat fazla uçuk

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Playstation'da oyunu almak istiyorum ama pahalı. Game pass ücretsiz veriyor. Game pass'tan oynarız artık :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben ayrıca Cowabunga Collection’u da bekliyorum. Onda 13 tane oyunu olacak. Eski seri.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 19 Haziran 2022; 18:38:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cowabunga!

  • Venomstr kullanıcısına yanıt
    Bence boşuna bekliyorsun. Platinlemedikten sonra ha orada oynamışsın ha bilgisayarda emülatörde oynamışsın, fark yok. Gidip de para verip almam. Nes'te oynamadığım oyunu koleksiyonda neden oynayayım ki?

    Shredder's Revenge tamamen yeni bir oyun. Alınır da platin kasılır da. Ama Cowabunga olana bakılmaz bile.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Leon FR kullanıcısına yanıt

    Neden platinlemek gibi bir zorunluluğum olsun ki? Sevdiğim oyunu ömürlük tekrar oynayabilirim, fakat platinleme zorunluluğu çok tuhaf bir düşünce şekli. Ben bu oyunu zaten canımın istediği zaman tekrar tekrar oynamak için satın alıyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.