Şimdi Ara

Tefal Elektronik Baskül Tamiri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
7.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yaklaşık 7 yıl önce almış olduğum Fransız üretimi Tefal marka elektronik baskül 3-4 kilo kadar eksik tartmaya başladı. Birçok elektronik ölçü cihazında olduğu gibi, bu baskülün içinde de bir kalibrasyon kısmı (trimpot ya da potansiyometre) olduğunu tahmin ediyor ve bununla durumu düzeltebileceğimi düşünüyorum ama, cihazın içini nasıl açacağımı bir türlü bulamadım. Herhangi bir vida yok (ayak plastiklerinin altına da baktım gizlenmiş de değil), sadece alt tarafında 2 adet , kalem pil kalınlığında delikler var. Tahminimce bu deliklerden özel bir alet sokulup açılıyor olabilir.
    Zamanında bayağı yüklü bir para vermiştim, üst kabini zorlayıp kırmak da istemiyorum, sonuç olarak tam doğru olmasa da şimdilik tartıyor. Bu konuda tecrübesi , önerisi olan var mı ?

    Ya da tamirciye götürmemin bir faydası /anlamı olur mu ?



  • Ben ilgilenmek isterim Yerim İstanbulda..
  • Öncelikle gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederim.

    Benim bir amacım baskülü tamir etmek olmakla birlikde, hem de hobi olarak yaptığım elektronik uğraşıma biraz daha renk katmak da diğer bir maksadım aslında. Bir şirketde mi çalışıyorsunuz ? Bunu şunun için soruyorum, ücretli bir tamirat olacak ise, tahmini fiyat ne olacak. Bir de İstanbul' un neresinde olduğunuz da önemli, vakit meselesi anlayacağınız... [simage][/simage]
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.