Şimdi Ara

Tek 8 pin pcı-e kablosundan 8+8 güç alınabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Beyler yeni güç kaynağı aldım thermaltake 850 W gold. Pcı-e kablosu 3 tane ama 2 tane 8 pinli var ucunda. Benim kart 180w tek kablodan kurtarır mı? Yoksa iki tane kablo bağlayıp kullanmam lazım. Yoksa tek kablodan iki tane 8+8 pin bağlasam mı? Çirkin gözükecek onun için soruyorum. Bütün kabloları böyle yaptıklarına göre tek kablonun kaldırması lazım diye düşünüyorum. Tek 8 pin pcı-e kablosundan 8+8 güç alınabilir mi?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >







  • Öbür konunda okumustum, yazacaktim simdi vakit buldum, burdan yazayim. Tek kablo 8pin her zaman 150w icin düsünülür, ucunda Y-Splitter ile ikiye ayrilsa dahi, atx standardinda bunun adi budur, diger tüm yorumlar kisiseldir, kisi riski kendi alir. Ha bozulur, ya da bozulmaz... Y Splitter ile bagladin 150w + anakarttan 75w gelir toplamda 225w lik bir destegin olur, ekrankartin cok yüksek bir model olmadigindan, Y-Splitteri bagla gitsin diyecek oluyorum lakin, suan ki ekrankarti fiyatlari göz önünü alindiginda bence iki kablo ile bagla ve ekrankartina undervolt ve underclock yapki daha uzun gitsin, yani kartina iyi bak demek gerektigini düsünüyorum. Sanirim olayi anlamissindir. Seasonic bile 80+gold ürünlerde benim söyledigim sekilde kullanilmasi gerektigini acikladi, üst seviye ekrankartlari ile gtx 970 ve vega64 kartlarinda "black screen" sorunu olusabileceginden bahsetmisti, bu kartlarin ani peak ler ile yüksek watt ihtiyaci olabiliyor, tek kablo ile sorun yasanabiliyor. Kasada görsellik bende en sonlarda yer alir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • kunGFu kullanıcısına yanıt
    Tşk

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bir sorum daha olacak güç bağlantılarından pcı-e cpu bağlantıları bir gibi duruyor ben cpu 8+4 pin diye böyle vatandan aldım kablo bağlantısı var diye ama öteki taraf anakart değil ekran kartı tarafı diye gösteriyor bir sıkıntı olur mu? Ve 8 pin ordan 4 pini anakart tarafından verdim kablo yetmediği için 8 pine uzatma kablosu eklemdim.
    Tek 8 pin pcı-e kablosundan 8+8 güç alınabilir mi? Tek 8 pin pcı-e kablosundan 8+8 güç alınabilir mi? Tek 8 pin pcı-e kablosundan 8+8 güç alınabilir mi?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Hayatında 1 kez power sökmüş herkes görecektir ki piyasadaki powerların %85 inde 12v olsun 5v olsun hatta şase dahil kablolar gruplar halinde ve çoğul olarak tek noktadan lehimlidir. Siz 1 kablodan 2- 3 kablo türetip kullanabilirsiniz. Dikkat edilecek tek husus tüm yükün bindiği 12v 8 pin kablonun malzeme kalitedidir. Kalın nispeten sert bir kablo güvenilir iken ince ve yumuşak kablo doğal afettir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C034FACC7 -- 8 Ocak 2022; 22:20:39 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.