Şimdi Ara

Tek Cevaplık Sorular (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
233
Cevap
2
Favori
9.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ocak ayında oynamıştım oyunu 90 olup bazı nedenlerden dolayı bırakmıştım şimdi yeniden başlıyasım geldi.Hızlıca 90 olmuştuım arkadaş çevresi vardı 1.5 hafatda filan oldum.

    Sorum şu wod alıpmmı devam ediyim ?

    yoksa 90da 1 ay filan geçirip oyunda bilmediğim şeylerimi öğreniyim ?
  • DoricoDH kullanıcısına yanıt
    90 levelda 1 ay geçirmek çok saçma, çünkü o level de adam bulman zor olur. Sadece twink kasanlar. WoD u alıp 100 olman daha mantıklı.
  • Ahmopasa kullanıcısına yanıt
    Şöle diyim dungeon yapmaktan ve rprden başka bişey bilmiyorum
  • DoricoDH kullanıcısına yanıt
    Herkes 100 lv kasmaya çalıştığı için 90 level da dungeon zor. Rpr için bir şey diyemiyorum, her an her şey olabilir
  • Arkadaşlar
    http://www.wowhead.com/quest=24918/sylvanas-vengeance
    Nasıl elde edebilirim, LK keserek mi ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ahmopasa

    Herkes 100 lv kasmaya çalıştığı için 90 level da dungeon zor. Rpr için bir şey diyemiyorum, her an her şey olabilir

    Zor olmaz lvl kasanlarda her lvl`dan geciyor ondan her lvl`da dungeon bulunur. Tank olan her lvl`da hemde aninda dungeon bulur queue tusuna basar basmaz doinnnngggg hemen girilir. Healerlar biraz, dps`ler biraz daha fazla bekleyebilir.
  • lvl 100 oldum tanan jungleye nasıl gidicem herhangi bi gorevde çıkmadı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aschil kullanıcısına yanıt
    O raidde tamamlanan legendary item var, Shadowmourne. Birisi o silahı yaptıktan sonra, ilk Lich King öldürüşünde raiddeki tüm herkese bir kutu gidiyor. Bu kutunun içinden çıkma şansı var.
  • Ywizzle kullanıcısına yanıt
    Maşallah inş. diyelim o zaman
  • Smaugun Gözü kullanıcısına yanıt
    Garrison 3 lvl olunca q zinciri başlar.
  • Çok merak ediyorum acaba böyle bir ana konuyu kim talep etti. Açtığım hemen hemen her konu soruma cevap alamadan kilitleniyor ve buraya yönlendiriliyorum. Burda insanların girip bakalım 4. sayfada ne olmuş ne bitmiş diye araştırdığını felan mı sanıyorsunuz. Bilmiyorum ama ben forumu sizin yüzünüzden kullanamaz oldum konularım devamlı kilitleniyor. Ne biçim bir uygulamadır başka forumdada görmedim böyle birşey. Maksat konuda kirlilik olmasın mı bilmiyorum fakat farkettiyseniz 1 - 2 haftalık topicler halen duruyor. Bu nasıl bir kirlilik durumudur onuda çözemedim...
  • QuelTaLas kullanıcısına yanıt
    Böyle bir konuyu, forumu kullanan diğer üyeler talep etti. Forum tek kişi tarafından kullanılmıyor, herkesin isteklerini karşılamak mümkün değil. İnsanların 4 sayfa araştırmadığı durumlarda, sürekli aynı sorular için yeni konular açılıyor ve her yerde benzer konular bulunuyor. Birde meşhur "araştırmadan konu açmayın" olayı varki, tamamen ayrı bir tartışma konusu. Başka forumlardan kastın neresidir bilmiyorum ama burası bir forumun altındaki küçük bir bölüm, daha detaylı bölümlendirmemiz mümkün değil.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: QuelTaLas

    Çok merak ediyorum acaba böyle bir ana konuyu kim talep etti. Açtığım hemen hemen her konu soruma cevap alamadan kilitleniyor ve buraya yönlendiriliyorum. Burda insanların girip bakalım 4. sayfada ne olmuş ne bitmiş diye araştırdığını felan mı sanıyorsunuz. Bilmiyorum ama ben forumu sizin yüzünüzden kullanamaz oldum konularım devamlı kilitleniyor. Ne biçim bir uygulamadır başka forumdada görmedim böyle birşey. Maksat konuda kirlilik olmasın mı bilmiyorum fakat farkettiyseniz 1 - 2 haftalık topicler halen duruyor. Bu nasıl bir kirlilik durumudur onuda çözemedim...

    Bu ywizzle adlı arkadaşın kendini birşey yapıyormuş gibi göstermesinden başka birşey değil bu sırf bunun gibi uyuz tipler yüzünden bölüm sinek avlıyor boşver kardeşim takma böyle gereksiz insanları



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProHookBlitz -- 9 Ağustos 2015; 20:14:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ywizzle

    Böyle bir konuyu, forumu kullanan diğer üyeler talep etti. Forum tek kişi tarafından kullanılmıyor, herkesin isteklerini karşılamak mümkün değil. İnsanların 4 sayfa araştırmadığı durumlarda, sürekli aynı sorular için yeni konular açılıyor ve her yerde benzer konular bulunuyor. Birde meşhur "araştırmadan konu açmayın" olayı varki, tamamen ayrı bir tartışma konusu. Başka forumlardan kastın neresidir bilmiyorum ama burası bir forumun altındaki küçük bir bölüm, daha detaylı bölümlendirmemiz mümkün değil.

    Peki ama burası bir forum sitesi sonuç olarak ben eminim buraya yazdığım soruya 1-2 kişi bakacak ve kapsamlı cevap alamayacağım fakat ana başlığa çok daha fazla insan bakacaktır ve merak ettiğim sorum/sorunumun konusunda çok daha detaylı bilgi sahibi olabilirim. Gerçekten son 3-4 konumda buraya yönlendirilerek kilitlendi ve ben forumu ciddi anlamda kullanamaz oldum. Burası bir forum sonuçta insanların konuyla ilgili düşüncelerini/sorularını özgür biçimde paylaşmaları/cevap aramaları gerekir fakat ben her seferinde konu kilitlemeleri yüzünden tıkanıyorum. Daha öncede belirttim forumda kirlilik olduğunu düşünüyorsanız ilk sayfadaki konulara bakın çoğu bayadır olan konular burada 1-2 haftadan bahsediyorum. Diğer forum sitelerinden kastım karşılaştırmak anlamında değil WoW ile alakalı diğer forum sitelerinden bahsediyorum. Bu ana konuyu genel bir fikirle başlatmış olabilirsiniz ve sadece benim isteğimlede kalkmaya bilir fakat ben gerçekten forumu kullanamıyorum ve bu durumuda bildirme gereği hissettim.




  • Tek cevaplık sorular konusunun gerekliliği aşikar ve amacı da doğru ancak buraya tek ve net cevap alınabilecek sorular sorulmalı. Yoruma dayalı, tartışmaya açık yada kişilerin tercihlerine göre değişen cevapları olan konularda insanlar fikir danışabilmek ve tartışabilmek için konu açmakta özgür olmalıdır. QuelTalas da tartışmaya açık bir konu açmış ve forumdaki arkadaşlardan fikir istemiş. Açtığı konuya herkes ayrı bir fikir beyan edebilir, bu durumda net bir bilgi içermediği için kirlenen bu konu olur. Dolayısıyla bu konuda net bilgi arayanlar 4 sayfa değil yüzlerce sayfa araştırmak zorunda kalabilir. Şu yazılan son 4 mesaj dahi bu konuyu kirletmiş oluyor, çünkü konu başlığıyla ilgisi yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Steelbow

    Tek cevaplık sorular konusunun gerekliliği aşikar ve amacı da doğru ancak buraya tek ve net cevap alınabilecek sorular sorulmalı. Yoruma dayalı, tartışmaya açık yada kişilerin tercihlerine göre değişen cevapları olan konularda insanlar fikir danışabilmek ve tartışabilmek için konu açmakta özgür olmalıdır. QuelTalas da tartışmaya açık bir konu açmış ve forumdaki arkadaşlardan fikir istemiş. Açtığı konuya herkes ayrı bir fikir beyan edebilir, bu durumda net bir bilgi içermediği için kirlenen bu konu olur. Dolayısıyla bu konuda net bilgi arayanlar 4 sayfa değil yüzlerce sayfa araştırmak zorunda kalabilir. Şu yazılan son 4 mesaj dahi bu konuyu kirletmiş oluyor, çünkü konu başlığıyla ilgisi yok.





    thats what im talking about..




  • raf özelliği nasil kullaniliyor bana açıklayabilecek olan var mı acaba ayrintili şekilde
  • Eski hesabımı sattıktan sonra yeni hesap aldım. Şimdi DK kasıyorum ama meslek konusunda aşırı kararsızım. Mesleklerimi hep kendi ihtiyaçlarımı karşılamak adına seçmiştim ama şu an arkadaşlarımdan farklı bir realmde başladım ve gold sıkıntısı çekmek istemiyorum. Engineering cepte, onun yanına tailoring kassam nasıl olur? Oyuncuların her zaman büyük baglere ihtiyaçları olacak. Fazla slotlu bagler satarak geçimimi sağlayabilir miyim? Kazandığım gold, yaparken harcadığım emeğe değer mi?
  • Muten Roshi kullanıcısına yanıt
    PvP yapacağını varsayıyorum.

    100 level olana kadar elinde yaklaşık 7-8k gold geçecektir. 100 level olduğunda eski raid leri temizlersen düzenli olarak, eline geçecek gold miktarı da artacaktır. Elde ettiğin bu gold ları en mantıklı olarak enchant ların için harcamalısın. Ki oda sana yaklaşık olarak 1.5k - 6k gold arasında patlayacak. Engineering cepte olduğu için bir miktar da onun için harcanabilir. Mining olmadığını varsayıyorum. Haliyle malzemeleri de AH den çekeceksin. Bunların haricinde harcanacak paralar çok büyük etki oluşturmayacak. Kısa zamanda tekrardan telafi edebileceğin şeyler.

    Tavsiyem: 100 level olduğunda garrison u 3 lv yap. Storage (yada Engineering), Salvage, Inn ve Barracks kurman. Sonrasında Inn den sadece Treasure Hunter özelliği olan follower seç. 100 level olduğunda bunların ne işe yaradıiğını anlayacaksın.

    Sonuç olarak senin gold harcayacağın şeyler sadece Neck, Cloak ve Ring enchantları. Varsayıyorum ki epic item lere pahalı enchnat basacaksın. Pahalı enchantlar da bu ara yaklaşık 2k gold değerinde.

    Uzun lafın kısası şu garrison için dediklerimi yap, eski raid leri farm la ve Mining kas.

    PvE yapacağını varsayıyorum.

    Yine yukarıda anlattığım gibi gold kasmalısın. Meslek olarak BS derdim ama çok fazla paraya mahal olabilir. Girdiğin PvE guild inden ucuza temin edebilirsin item leri, gem leri, enchantları. Yine değişen faktör, gold. Tavsiyem Mining kasman yönünde.




  • Detaylı cevap için teşekkürler. Full PvP yapacağım ama transmog, achievement ve binek meraklısı olduğum için de eski raidleri farmlamayı düşünüyordum. Gold sıkıntı olmaz demekki. Daha hiç tokenle oyun süresi almadığım için, kestiremiyorum giderlerimi. Şimdiden sonra tokenle gametime almayı planlıyordum. Dediklerinle aylık 40k gold çıkarabilir miyim? Max 2 karakterim 100 level olacak kısa vadede.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.