Şimdi Ara

Tek Kablo'ya İki receiver Bağlamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ben d-smart kullanıyordum 2 gün önce digitürk te aldım. evde merkezi sistem uydu girişi var duvardan geliyor. Türksat, Hotbird ve Digiturk'un kullandığı uydu var. Turksat ve hotbirdi dsmarttan izleyebiliyordum. Dsmartın oldugu tv ye Digiturkde bağlamak istiyorum bunu nasıl yaparım. loop olayını denedim receiverdan receivera scart bağlama falan olayını. Başta yayın geldi sonra kanallar tek tek gitti.. Bunun bir çözümü var mı? Birde olan kanallar niye tek tek gider??

    edit: digiturkude turksat ustundn alıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumhur_28 -- 9 Eylül 2012; 22:39:32 >



  • quote:

    Orijinalden alıntı: cumhur_28

    Arkadaşlar ben d-smart kullanıyordum 2 gün önce digitürk te aldım. evde merkezi sistem uydu girişi var duvardan geliyor. Türksat, Hotbird ve Digiturk'un kullandığı uydu var. Turksat ve hotbirdi dsmarttan izleyebiliyordum. Dsmartın oldugu tv ye Digiturkde bağlamak istiyorum bunu nasıl yaparım. loop olayını denedim receiverdan receivera scart bağlama falan olayını. Başta yayın geldi sonra kanallar tek tek gitti.. Bunun bir çözümü var mı? Birde olan kanallar niye tek tek gider??

    Bizim binada da hem Eutelsat hem Turksat var. Ben Digiturk kullaniyorum ve televizyonumda tek HDMİ girisi var ona da Digiturk bagli. Turksat'tan D-Smart uyeligi gerceklestirmek istiyorum fakat televizyonunda tek HDMİ girisi oldugundan aboneligi baslatamadim. Surekli onu tak, bunu cikar yapmak istemedigimden dolayi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.