Şimdi Ara

Tek networkte 2 modem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 50 pc lik bir network umuz var. bu ağda 3 adet swicth kullanıyoruz. normal olarak tek modem kullanıyoruz ama bağlantı bazen insanı bezdirecek sıklıkla koptuğu için ikinci bir hat üzerinden aynı network e 2. bir modem bağlamayı düşünüyoruz. iki modemi tek bir dsl geliyor gibi swicth e ileten bir cihaz var ama tam olarak nedir ne değildir. verimlimidir. marka model fiyat gibi bilgilere ihtiyacım var. birde iyi bir modem tavsiye edebilirseniz çok ekonomik olması önemli değil sıkıntı yaşatmayacak yüksek performanslı (2048 kullanıyoruz) bir modem olmasını tercih ederiz. Bilgisi olan arkadaşlardan acil cevap vermelerini rica ediyorum. Teşekkürler



  • arkadaşım benim agımda ortalama 120nin üzerinde pc var ve agda 6 tane modem var modemler usrobotx ve gayet saglıklı çalışıyoo.
  • hadi bakalım manual hiç bi değer girmeden yapılabilecek bir fikri olanlar vardır.?
  • Kolayı var bir makinaya 3 adet ethernet kartı takın biri 1.modeme biri,2. modeme,diğeri ağa bağlı olsun.Modemlerin bağlı olduğu ethernetleri köprüleyin.Tabii modemler aynı ipye sahip olmamalılar.Köprüden 3.(ağa bağlı olan) karta internet paylaşımını açın olsun bitsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scankurban -- 20 Şubat 2007; 23:51:20 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: scankurban

    Kolayı var bir makinaya 3 adet ethernet kartı takın biri 1.modeme biri,2. modeme,diğeri ağa bağlı olsun.Modemlerin bağlı olduğu ethernetleri köprüleyin.Tabii modemler aynı ipye sahip olmamalılar.Köprüden 3.(ağa bağlı olan) karta internet paylaşımını açın olsun bitsin.


    dostum 120 makinanın trafik yoğunluğu olduğunu var sayarsak aynı anda bir kaynağa yüklenmeleri çok büyük bir lag yapacaktır traffik olmaması için cok sağlam bir server koymak gerikir oda yüksek maliyet demek...

    ekteki dosyada olduğu gibi basit bir düzenlemeyle yapılabilir yanlız manuel olarak atanamsı lazım tüm değerlerin dhcp kullanılamaz (dhcp kullanabiliniyosa ben bilmiyorum)







    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi progressiver -- 21 Şubat 2007; 9:55:16 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.