Şimdi Ara

Tekinsiz Hikayeler-Sir Arthur Conan Doyle

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sir Arthur Conan Doyle'un kısa öykülerinden oluşan bu derleme, hayranlıkla, ama aynı zamanda içiniz ürpererek okuyacağınız hikâyelerle buluşturuyor sizleri.

    Dünyanın en ünlü dedektifi Sherlock Holmes'u yaratan Sir Arthur Conan Doyle'un, aynı tadı veren kısa öyküleri bunlar. Okuru alacakaranlık kuşağının gizemlerinin içine çeken, bunu edebî bir tat katarak yapan Doyle, gerçeklik takıntısını da sürdürüyor. Gerçek mekânlar, öyküleri daha bir inanılır kılıyor. Okurken hem kurmaca olduğunu biliyor hem de "acaba" sorusunu sormadan geçemiyorsunuz.

    "'Karanlık da öyle korkunç bir şey ki. Bir keresinde öylesine bir deneme yapmıştım. Bir deneyelim mi?' Fenerin üzerine eğilmesiyle görünmez bir el Kennedy'nin her iki gözünü de sıkıca kapatmış gibi oldu. Böyle bir karanlığın nasıl bir şey olduğunu daha önce hiç yaşamamıştı. Karanlık üzerine yükleniyor ve onu boğuyordu sanki. Kaskatı bir engel gibiydi, vücudunu hareket etmekten alıkoyuyordu. Ellerini öne doğru uzatıp karanlığı iterek kendisinden uzaklaştırmak istedi."



     Tekinsiz Hikayeler-Sir Arthur Conan Doyle

    Benim yorumum:İntikam,ihanet,ölümsüzlük gibi konuları işleyen bu kitabı benim gibi Sherlock Holmes hayranı olan herkesin okumasını tavsiye ediyorum.Sir Arthur Conan Doyle bu kitabında ayrıca yeryüzünde ve göklerdeki olağandışı yaratıklardan hayaletlere kadar kanınızın donmasını sağlayacak her türlü yaratık bulunuyor.

    Yayınevi:Can Yayınları
    1.Basım:Mart 2013 (1000 adet)
    Çeviri:Esra Birkan
    Not:Forumda aradım ama konusunu bulamadım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Da Vinci was here -- 12 Ağustos 2014; 13:03:47 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.