Şimdi Ara

TEKKEN 5 DEMO !!!! AVAILABLE!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaslar,

    Icinizde PS2 icin Nina Williams: Death By Degrees oyununun amerika versiyonunun kopyasini ya da orjinalini almis varsa icinde Tekken 5 demosu mevcut, yoksa da allah yapanlardan razi olsun ki, iso ve nrg dosyalari Torrent ve Emule sitelerinde var; demoyu ayri sekilde bulabiliyorsunuz. Zaten demo DVD degil CD formatinda imis.

    Dosya uzunlugu 200-240 mb arasinda degisiyor. Demoda yeni adamlardan Raven (ki bence acayip karizmatiktir kendisi, bkz:http://www.tekkenzaibatsu.com) ve Asuka var. Oyunu yalnizca 2 stage de oynayabiliyoruz. Sadece 1 rounddan oluşuyor. 2 kişilik olmuyor. Eger 1.Player olarak oyuna girerseniz Raven, 2. Player olarak girerseniz Asuka ile oynuyorsunuz ve karşınıza Raven iseniz Asuka, Asuka iseniz Raven cikiyor.

    Ben de tekkenzaibatsu'nun forumlarindan okuyarak ogrendim bu bilgiyi ve su an torrentten indiriyorum. En cok grafikleri ve hareketli arka fonu merak ediyorum. Grafikler icin Tekken 4 e gore baya bir ilerleme kaydettikleri soyleniyor. Bence tekken 4 bugune kadar konsola cikarilmis en iyi grafikli dovus oyunudur, bilhassa sudaki ve ayna ve de arabalardaki yansimalari arcade versiyonlarda bile goremememize ragmen PS2 versiyonunda gorebilmistik. Download su an 27% e ulasti. Oyunu indirip yazip cd'ye oynar oynamaz (Basindan kalkabilirsem ) izlenimlerimi aktaricam.

    Cok cok cok heyecanli bekleyisim suruyor.



    P.S: Zaten oyunun full versiyonunun cikmasina tam bir hafta kaldi. En azindan cikana kadar raven ve asukanin kombolarini hareketlerini ogreniriz, hoscakalin...







  • Ayrica eger oyunu oynamaz sadece izlerseniz oyun icinde farkli stageleri ve diger karakterlerin cogunu cpu vs cpu dovusurken gorebiliyorsunuz...

    Bu arada download 30.7%
  • doMo içiN Link weRiR miSin ?
  • yaw hem available dion hemde link wermion biz sana nasıl inanacaz.
  • http://isohunt.com
    http://www.torrentspy.com

    ikisinden de tekken diye aratmaniz yeterli, ikisinin de torrent dosyalari calisiyodu dun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.