Şimdi Ara

Tekken 5 geldi!!!! Bu tekken 5 sayfasi olsun!!! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
2.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: TiesTorN

    ps2 için tekken 10'da yapılsa umrumda değil.. ben yeni grafikler istiyorum artık, hep o bilindik dandik grafiklerle nereye kadar..?



    PS2 nin grafikleriiyi degil tamam ama dovus oyunlarındaki ve bazı oyunlardaki grafikler mükemmel bok atmayalım bilip bilmeden görüp gormeden
  • oynadım tekken 5 i de , ilk izlenimlerin teggen tag ve tekken 4 dün dışında olmuş, hava komboları abartılı olmuş diğerlerine göre ama gözümüzü buna alıştırmamız lazım heralde çünkü devam niteliği taşıyan bir konu ve oynanış var ,zamanla alışırız, hareketlerde bir gariplik var sonradan çıkan yada soulcalibur tarzı hareketler var ve hava komboları yeterince uzun.
  • walla oynamadım ama gamerankings.com'da şu an %93 puanda , baya sağlam yapmışlar heralde.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: GOHST


    quote:

    Orjinalden alıntı: TiesTorN

    ps2 için tekken 10'da yapılsa umrumda değil.. ben yeni grafikler istiyorum artık, hep o bilindik dandik grafiklerle nereye kadar..?



    PS2 nin grafikleriiyi degil tamam ama dovus oyunlarındaki ve bazı oyunlardaki grafikler mükemmel bok atmayalım bilip bilmeden görüp gormeden

    bilip bilmeden görüp görmeden ne demek ahahaha senden daha çok gördüğüme emin olabilirsin, bilgisayar ile karşılaştırıyorum deme sakın bana k.çımla gülerim yoksa. bilgisayarın yanına koyduğunda ps2 çok rezil grafikler.




  • yanlis anlasilmasin bu bir PC PS2 karsilastirmasi degildir, cunku ikisinin de guzel ve kotu oyunlari olabiliyor, fakat bugune kadar PC icin PS2 deki tekken ya da soul calibur kadar kaliteli bir dovus oyunu cikmadi, zaten ben bu yuzden PS2 aldim.

    Tabi ote yandan Diablo II ya da World of Warcraft'i oynayabilmek icin ya da Star Wars KOTOR u oynayabilmek icin PC lazim, yani iki sistemin birbirini tamamladigi kanisina vardim.

    Oyunun grafiklerine kimse ama kimse bok atmasin. Tekken 5 in grafikleri bugune cikan PS2 ye cikmis oyunlarin cok cok cok cok fazlasindan daha iyi olmus. Helal olsun adamlara. 6600 ekran kartina cikan oyunlarin bile bircogundan kaliteli grafikten bahsediyorum, inanamayan alsin gorsun.

    Bu arada rebel kardes, tekken 4un baya bi disinda olmus diyebiliriz, o konuda sana katiliyorum, hatta ben biraz tekken 3 un devami gibi buldum, yalnizca tekken 4un iyi olan ozelliklerini eklemisler , kotulerini elimine etmisler.

    Fakat hava kombolari hayvani degil o kadar, yani hit sayisi cok kabul ediyorum, ama verdigi zarar daha dusuk, cunku hareketler daha az enerji aliyo, eskisi gibi korkunc guclu degil... Bu arada favori karakteriniz kim? Benim tum seri boyunca Kazuya, yeni Jin, Heihachi ve Lei. Tabi en basta kazuyaya bayiliyorum, adama hastayim ya... Yok boyle bi karizma, neyse...


    Hoscakalin :)




  • tekken ve soulcalibur cular uyumayın alooo.
  • penguen uyuma buraya sırayla tekken 5 resimleri koyalım.
  • arkadaşlar linkini istiyorum lütfen siteye atın linki pm falan uğraşmayın..
  • gameturk pm
  • pc ıcın olsa mukemmel olurdu
  • zaten PC'ye çıksaydı playstation 2 satılmazdı, oyun çıktığı gün 1 milyondan fazla orjinal Tekken 5 DVD'si marketlerde yerini almıştı... Her ne kadar PC'ler bu oyunların alasını çalıştırabilecek kapasitede olsalarda Namco firması hiçbir zaman PC'de istediği pazarı görmemiştir... Sanırım bu yüzden Namco imzalı hiçbir dövüş oyunu çıkmamıştır PC için...

    İyi günler
  • Alın bide burdan yakın









  • quote:

    Orjinalden alıntı: kasap46

    Alın bide burdan yakın







    Aslında denemeye değer bir oyun eski tek ciler bilir ..




  • o hieatchi değilmi yaw baya yaşlanmış



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kontendoo -- 3 Mart 2005, 3:40:46 >
  • heihachi Mishima
  • ee, trailer de koca koca, heihachi öldü felan demişti yapiyolar bişiler ama kendileri de bilmiyo heralde...
  • Trailerde Raven Heihachi Mishimanin oldugunu soyluyo ama tabi bunun ne kadarinin gercek oldugunu kimse bilmiyodu. Fakat herkes inandi bu olaya.

    atari salonlarinda oyunda karakterler zamanla aciliyor. Ve de adamlar Heihachinin oyunda oldugunu duyurmamislardi. Heihachi en son acilan karakter olmustu ve herkese supriz olmustu. Uzun lafin kisasi spekulasyonlara neden olmak, oyunun konusulmasi ve en sonunda supriz yapmak amaciyla boyle yapmislar bence...

    Herneyse, Heihachiyi severim ayrica bu oyunda eskisinden baya guclu olmus, iyi ki gitmemis...
  • bu arada oyunda arcade mode'da sabit bir karakterle cok uzun sure oynarsaniz kusak atliyorsunuz. En son tekken lord olabiliyorsunuz. Ki ben oldum. Oyunun yapay zekasi baya kuvvetlenmis. Siz tekken lord olduktan sonra karsiniza bir tekken lord gelirse ve oyunun zorlugu derecesini eger 'Ultra Hard' a getirmisseniz, gecin gecebilirseniz.

    Su an Jin ile tekken lord oldum, Kazuya ile de rutbemi artirmaya basliyorum... Tekken Lordlarla kapistiktan sonra alt seviyelerin buyuk bolumunu k**inizla gecersiniz...
  • Atari salonunda Zamanla cikan karakterlerin oyun atari salonunda calismaya basladiktan sonra kac gun icinde ciktiklarini Tekkenzaibatsunun sitesinden buldum:

    TIME RELEASE CHARACTERS
    -----------------------
    When a Tekken5 is turned on for the first time, only the 10 default
    characters are selectable. The arcade version has an internal clock
    built in, and after a certain number of days that the machine has
    been active, a new character becomes time released and playable.

    Karakter Makina Calismaya basladiktan sonra gecen gun
    --------- -----------------------------
    Anna Williams 17
    Baek Do San 17
    Roger Jr. 17
    Bruce Irvin 32
    Kuma / Panda 32
    Wang Jinrei 32
    Devil Jin 50
    Ganryu 50
    Mokujin 50
    Heihachi 98 ooha dedim heihachi icin




  • Antikoyun'da var. Dun geldi. Ankarada Karumda.
    Zaten karumda kime sorsan gosterir yerini.

    Bence elini cabuk tut, bugune bitmis bile olabilir hatta gitmeden ara ve mumkunse ayirt.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.