Şimdi Ara

TEKKEN 5 OYNUYORUM... IZLENIMLERIM...!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar,

    son iki gundur tekken 5 full versiyonu oynuyorum, hala basindan kalkamadim, daha dogrusu daha yeni bu saatte kalkabildim. Oyun yalnizca PS2 icin cikti. Neyse, grafikler tek kelimeyle inanilmaz, oynanabilirlik korkunc derecede artmis, hareketler daha akiskan. Hatta bugune kadar PS2 icin gordugum en saglam grafikli dovus oyunu oldugunu soyleyebilirim. Soul calibur ve MK deception haltetmis bence grafik olarak. Gamespot 10 uzerinden 9.2 vererek cok hakli bir review yapmis. PS2 versiyonunun grafikleri arcade versiyonundan daha net ve daha guzel. Oyundaki gizli adamlar atari salonundaki gibi zamanla degil, oyunu her bitirdiginizde bir tanesi acilmak uzere cikariliyor.

    Tekken I-II ve III u de arcade history mode'dan oynayabiliyorsunuz. Arada sirada tekken 1 oynayip yariliyoruz, aman allahim dedim, o grafiklerle ve o oynanabilirlikle nasil oynamisiz o oyunu, Side step bile yok (!!!)... Tabi zamaninin efsanesi, bugunun nostaljisi oldu. Bu oyunlarin da playstation 1 versiyonu degil atari salonu versiyonunu oynuyoruz yani grafikler playstation 1 versiyonlarindan daha guzel.

    Bunlarin disinda 'Devil Within' isimli ilerlemeli bir oyun var, bu oyunda da Jin Kazama'yi yonetiyoruz... Oyun onceki tekkenlerdeki Tekken Force Mode gibi degil, yani yalnizca Jin Kazama olabiliyoruz ve de hareketler normal dovus modundaki hareketlerden farkli. Mesela bir tus ziplama, bir tus guard, bir yumruk ve bir tekme tusundan olusuyor. Fakat bana biraz s1k1c1 gibi gorundu. Normal dovusmek varken :)

    Bunlarin disinda bir de customization menu var, oradan da karakterlerimizde degisik kiyafetler ve degisik aksesuarlar alabiliyoruz. Mesela Kazuya icin gunes gozlugunden tutun da bir cift devil kanadi bile alabiliyorsunuz, ve oyle dovusuyorsunuz, baya fantezi olmus.



    Her adama surusune bereket yeni hareket gelmis. En guzel seylerden biri de mesela oyunu story mode'da oynadiginiz zaman ara bosslar la karsilasiyosunuz. Mesela Eger Jin ile oynuyosaniz sonlara gelmeden, hatta ortalardayken ezeli rakibiniz olan Hwoarang ile karsilasiyosunuz, arada bi konusma geciyo dovusu yendikten sonra kisa bi skec daha giriyo, bu her karakter icin mevcut.

    Benim en begendigim seylerden biri de her karakterle oyunu bitirdiginizde oyunun sonunda giren demolar. Eski tekken serilerine gore inanilmaz derecede guzel tasarlanmis bu demolar ve izlerken agzinizin suyu acik kaliyor. Bu arada oyunun giris demosu da yaklasik 4 dakika suruyor, izle izle bitmiyor..

    kisacasi bu oyunu 1 DVD'ye iyi sigdirmislar bence, o kadar extra var ki icinde, helal olsun adamlara. Bu arada 10 yildir tekken oynuyorum, bu kez eminim, bu bugune kadar cikmis en iyi tekken olacak. Gerek oynanabilirligi gerek karakterlerin guc dengesi olsun, gerek bircok sikeden uzak bir oyun olsun bunlarin hepsini bir araya getirdigimizde hakikaten dovus oyunlarina yeni bir soluk gelmis diyebiliyoruz...

    Benden herkese tavsiye, dovus oyunlarina biraz olsun merakiniz varsa bu oyunu es gecmeyin derim. Hakikaten oynamaya doyamayacaksiniz.. Bu oyun insana kafayi yedirtir... TEKKEN CAMIASINA HAYIRLI UGURLU OLSUN, YORUMLARINIZI BEKLIYORUM...


    Hoscakalin...







  • Yaw bende şu an torrentten indiriyorum(3.71gb) bu oyun diğer tekken serileriyle uzaktan yakından alakası yok oyun bence başlı başına bir efsane olacak çok manyak bir oyun bu..."Rulezz TEKKEN 5"
  • Kesinlikle haklisin, o ne grafikler yaaa? Hala doyamadim oyuna, umarim en kisa zamanda biter senin download. Benim 3 gunde bitmesi gerekiyoken cesitli nedenlerden dolayi 4 gunde bitti. Sabretmenin ne kadar zor oldugunu biliyorum, o yuzden allah sabir versin diyorum...
  • mellun sana indirdigim torrent ile ilgili pm attim...
  • beyler bu tarafta mecidiyeköyde var tekken kayn1o buras1
  • abiler bende oynadım hakkaten muhteşem hakediyor bence 10 üzerinden 10 bende oynadım tekken 4 teki gibi değil oynanabilirlik açısından tekken tag a benzetilmiş tam hayallerimdeki tekken diyebilirim
  • hmm biri bana DVD ye çekip yollasın yaw kargo DVD parası nese veririz vala merak ettim. Bizim Ps2 ci haftaya gelir diyor 2 hafta oldu ortada oyun yok
  • Speed-Step, benim DVD writerim yok, arkadasimda yazdirdim, yoksa gonderebilirdim, fakat Ankarada DVD writer olan arkadasin varsa cektirip yollatabilirim.

    Bu arada Istanbulda oyunu bulabilmen mumkun... Yerde bile satiyorlar diye dendi bana...
  • mellun pm attim
  • öf beaa :D ben daha oynamadıım! hala penguneni bekliyorum mantık hesaplaması yapıyom şimdi:D neyse artuj hep netten indircem oh beeeeeee!
  • quote:

    Orjinalden alıntı: solid?

    Yaw bende şu an torrentten indiriyorum(3.71gb) bu oyun diğer tekken serileriyle uzaktan yakından alakası yok oyun bence başlı başına bir efsane olacak çok manyak bir oyun bu..."Rulezz TEKKEN 5"


    nerden indiriyon torrent tan nasıl indiriliyo ya arkadaşlar indircem kaç saat yada kaç gün süreceği önemli değil nolur söleyin arkadaşlar bende indireyim ya bide allah aşkına biri bana açıkca maddeler halinde torrnet tan nasıl indireleceğini anlatsın eğer uzunsa msn rot93@mynet.com arkadaşlar tekken hastasıyım nolur yahu yardım edin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!




  • Fitil oluyorum ya şu tekken niye PC için çıkmaz anlamadım adamlar para kazanmak istemiyormu bunun için PS2 mi alcaz...Azmı jeton harcadık tkken için..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.