Şimdi Ara

TEKKEN 8 - PS5 - [ ANA KONU ] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
218
Cevap
11
Favori
7.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Claudia duyuruldu hayırlı olsun
  • Ben Tekken 8’den, PS1’deki Tekken 3 zamanındaki gibi bir grafik sıçraması bekliyorum. Tekken 3’ün grafikleri dönemin arcade makinelerinde canavar gibi görünüyordu. Şahaneydi.

  • Venomstr kullanıcısına yanıt

    Şöyle bir sıçrama olsa keşke. God of War'da Kratos'un suratı 32.000 poligon. Tekken 7'de Kazuya'nın 2.800 poligonmuş.



    TEKKEN 8 - PS5 - [ ANA KONU ]
  • Kayıtlar Aşağıdaki Linkten:


    https://beta.bandainamcoent.eu/en/cb/tekken-8-closed-network-test


    -----


    TEKKEN 8 - Kapalı Network Testi | Duyuru Fragmanı


    TEKKEN 8 - PS5 - [ ANA KONU ]BANDAI NAMCO Europeyoutube
    It's time to get this show on the road 🥊 16 characters. 5 stages. Full-on power & destruction. Come and get it in the #TEKKEN8 Closed Network Test, starting on July 21st, 2023! Registration is now open: https://bnent.eu/Tekken8CNT Please be aware that the registration page to the #TEKKEN8 Closed Network Test differs depending on your location. Asia 👉 https://tk8.tekken-official.jp/cnt/en EMEA 👉 https://beta.bandainamcoent.eu/en/cb/tekken-8-closed-network-test Americas 👉 https://tekken.com/closed-network-test Follow us on: Web: https://www.bandainamcoent.eu Instagram: https://www.instagram.com/bandainamcoeu Twitter: https://twitter.com/Bandainamcoeu Facebook: https://www.facebook.com/bandainamcoeu
    https://www.youtube.com/watch?v=aMYQugReof8
  • İhsanblack02 İ kullanıcısına yanıt

    Resmi 4K oynanış videosunu bekliyorum. Dövüş oyunlarında grafikler önemli. Umarım geliştirmişlerdir.

  • Karakter tanıtımları 4k. Grafikler güzel ama devrim yok. Yani ue5 grafiği fiziği animasyonu filan değil hala daha. Onu da çoğu ekip yapamıyor sanırım.
  • İhsanblack02 İ kullanıcısına yanıt

    Mortal Kombat ve Street Fighter'daki yeni nesil grafiksel gelişim bunda yok. Daha iyi olmalıydı.

  • Mesela önceki oyunda duvarlardan şikayet ediyorlardı şimdi oynanışa ek özellikler eklendiği için stageler genişledi ama hala 4 duvar mantığı var ya abi şu stage kısmını artık açık world gibi tasarlayın bırakın dövüş uzayıp gitsin.

    En iyi örneği izlerken çok zevk aldım dead or alive filmi ve dövüş sahneleri. Stageler geniş olmalı kırılabilmeli ama mesela duvarlar yıkılıyor veya zemin kırılıyor hepsi script sahneler hiç hoş değil. Dövüşün akışkanlığı için yapılıyor ama geliştirilmesi gerekir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Venomstr

    Mortal Kombat ve Street Fighter'daki yeni nesil grafiksel gelişim bunda yok. Daha iyi olmalıydı.

    hocam yapma gözünü seveyim grafiksel olarak street fighter ve mortal kombatta ne gelişme var? Hepsi mobil oyun gibi, bence grafiksel olarak Tekken 8 > Mk1 > sf6 gibi duruyor, mk1 hala unreal engine 3 kullanıyor muhtemelen, yıl oldu 2023... Kaplamalar, renk paletleri gözünüze daha çekici gelmiş olabilir sf veya mk da ama poligon olarak tekken öndedir diye tahmin ediyorum.

  • x_abner X kullanıcısına yanıt

    Mortal Kombat 1 ve Street Fighter 6'da grafiksel olarak büyük sıçrama yaptı. Yeni nesile geçmişler. Tekken ise yanlarında ara nesil gibi kalmış. Yine de Tekken'i bizzat oynayıp kendim görmem lazım. Videolardan tam olarak anlaşılmıyor. Tabii, Tekken kendisi güzel oyun olduğu için her türlü oynayacağız. Üçü de kendi alanının en iyisi oyunları. Ben ayırt etmiyorum. Üçü de harika. Hatta bunlara ek SoulCalibur, Samurai Shodown ve King of Fighter'ı da eklerim. Daha sonra da belki Virtua Fighter.

  • x_abner X kullanıcısına yanıt
    Street Fighter 6 nin grafikleri muazzam bir grafik kalitesinde. Anlamadım ne mobil oyunundan bahsediyorsun. Mortal Kombat 1 keza öyle. Her ne kadar henüz canlı oynamasakta görünen o.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 13 Haziran 2023; 22:28:29 >
  • BlackTower_35 kullanıcısına yanıt

    street fighter 6 nın demosunu denedim, videolarını da izledim, çöp grafik demiyorum ama bir kıyaslama olacaksa adil olmakta fayda var, şu anki dövüş oyunları birbirine çok yakın grafik anlamında, eski nesilde mesela Mk11 > İnjustice2 > Soul Calibur 6 > SF5 > Tekken 7 > mkxl grafik sıralamasıydı, fakat şimdi üç oyun da grafik anlamında büyük sıçrama yapmadı bence, üçü de çözünürlük artışı ile karşımıza geldi (4k hdr minvalinde ama tam değil) oyunlar arasında uçurum grafik farkı yok, hele hele mk1 hala ue3 kullanıyorsa kusura bakmayn da ue5 kullanan tekkene de grafikleri çok kötü demek abesle iştigal, taraflı olmamak gerek

  • x_abner X kullanıcısına yanıt
    Katılmıyorum, Street Fighter 6 nin yeni nesil grafikleri çok başarılı. Bir Sf5 e bak birde 6 ya nasıl sıçrama yapmadı aklım almıyor. Başka bir oyun mu oynadın dostum sen..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 14 Haziran 2023; 11:27:12 >
  • Grafik konusunda 3 oyun da çağ atladı. Tekken 8 oyunu zevklendirmek için bir kaç mekanik ekliyor mesela vuruşlarda bir tarafın canı azalırken diğerinin artıyor işte komboları birleştirmek koşarak ve vuruşları güçlendirmesi. 7de gelen mekanikler de sağlamdı. Tekken oynaması her zaman zevkli olmuştur sadece daha iyi olabilir insanlar onu istiyor. Harada ve ekibi de uğraşıyor.
    Dövüş oyunları birbirii besliyor. Mesela Sf6 ne kadar iyi olursa oyuncu diğer dövüş oyunlarına da olumlu bakıyor. Seneye çıkar büyük ihtimal MK1 ile paylaşmak istemez pastayı.
    Yoshimitsu, Anna, Alisa da güzelcene duyurulmalı. Tekken 7 başarılı bir oyunda ve ekip de bu başarıyı destekledi. Bir sürü karakter geldi eskilerden. Olmayanların sayısı bir elin parmağını geçmez.
    Ama 7deki yeni karakterler bence BERBAT. Sf5’dekiler de öyle. O yüzden 8. Oyunda o karakterler olmasa iyi olur bence ama son trailer da bir tanesini gösterdiler. Topluluk seviyorsa yapacak bir şey yok ama çok zevksizler bence




  • Kaydolan varsa Tekken 8 için stress testi için kodlar maillere gelmiş.

  • Kapalı test çıktı.

    Valla çok üzgünüm.

    8 sene beklediğimiz oyunun grafiği bu olmamalıydı. Dövüş oyunu bu 1 grafik 2 mekanik başka ne var.

    Yani şu grafik yakışıyor mu. Eskiden çıktığı senede en iyi grafik tekkende olurdu. Hatırlıyorum tekken 4 çıktığında ağzımız açık kalmıştı.

    Şu oyun next gen değil. Tekken 7 nin hızlı yüklenen versiyonu.


    İlk tanıtımda kazuya jin hood olmadan bi gameplay gibi kapışmaları vardı. Dedim herhalde bu olacak.

    Ahhh ahhhh Yazık.
  • Tekken 8 - Claudio Serafino Reveal & Gameplay Trailer | PS5 Games


    TEKKEN 8 - PS5 - [ ANA KONU ]PlayStationyoutube
    https://www.playstation.com/en-us/games/tekken-8/ It's time to get Sirius ✨ Claudio Serafino will prevail in #TEKKEN8! #ps5 #ps5games
    https://www.youtube.com/watch?v=LUneBEkpzO0
  • Karpuzcu. kullanıcısına yanıt

    Hocam hatırlarmısın PS3 deki tekken'de adamdaki terler bile görünecek diyorlardı. Yalan çıktı komple.

  • Hatırlamazmıyım. Ne gazlamışlardı :). Ama o zaman bile iyiydi tekken 6. Yani şu tekken 8 bu nesilde neden ??

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.