Şimdi Ara

Teknem Online Ödeme Garantili Kazandıran Oyun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Vaktimizin çoğunu internette gezerek stalk yaparak oyun oynayarak daha doğrusu telefonumuz ile içli dışlı şekilde geçiriyoruz. Peki bu bol bol vakit harcadığımız bu uygulamalara birini daha ekleyerek para kazanmak istemezmiyiz?

    Oyunun mantığı şu, tekne satın alıyorsunuz aldığınız tekneler mil üretiyor üretilen milleri satarak mani sahibi oluyorsunuz. Eğer ki yatırımsız olarak para kazanmak istiyorsanız 2 saatte bir 15 manilik bonuslar mevcut 2 saatte bir sisteme girip bonus toplayak daha hızlı ilerlemeniz gelişmeniz mümkün bunun yanında 5 adet 24 saatlik bonuslar da mevcut yine bunlarında tanesinden 15 mani kazanabiliyorsunuz.Sunmuş olduğu bol bonus imkanıyla daha hızlı ilerlemek daha hızlı kazanmak sizlerin elinde üstelik saatlerce oyun başında olmanıza da gerek yok çalışıyorsanız 2 saatte bir 2-3 dakikanızı ayırabilirsiniz.

    Herhangi bir yatırım yapmadan 1500 tl'ye kadar kazanabiliyorsunuz. Yatırım yapıp daha hızlı kazanmak istiyorsanız eğer 499 tl den sonra hesabınız yatırımlı olarak değerlendirilir ve yatırımınızın 4 katını kazanma imkanı sunar. En fazla yatırım yapacağınız tutar 5000 tl olup en fazla kazanabileceğiniz tutar da 20.000 tldir. Biraz öncede belirtmiş olduğum gibi elinizde parayı katlama imkanı sunarken herhangi bir yatırım yapmadan da kazanç sağlayan çok güvenilir bir uygulama

    Aynı zamanda adminlere 7/24 ulaşabilme imkanınız var uygulama üzerinden de ulaşabileceğiniz bir whatsapp grubu bulunuyor burada diğer oyunculara ve adminlere her an ulaşabilme imkanınız olduğu gibi son derece ilgili olduklarını da göreceksiniz. Bugün birçok oyunda bu derece ilgili bir oyun kurucuları bulmak neredeyse imkansız.

    Bunun yanında aktif olarak düzenlediği kampanyanlarla oyunu cazip hale getiren herkesin kazanmasına imkan sağlayan bir oyun ve sizde kazanmak istiyorsanız tek yapmanız gereken kayıt olmanız. Üye olmak için linke tıklamanız yeterli
    https://teknem.online/register.php?ref=1863







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.